- 11 Ağustos 2024
- 73
- 46
- 39
- Konu Sahibi Mylittleyellowcat
Eşimle iki sene önce birbirimizi severek evlendik 7 ay önce de doğum yaptım . Her evlilikte olduğu gibi sorunlarımız vardı ama sevgi olduğu için arada üstesinden gelebiliyorduk. Yakın zamanda ailemin yanına gittim tatil için bir ay kadar orada kaldım bu süre zarfında eşimin yalan söylediğini hissettim bazı konularda kendi evime geri döndüğümde de birkaç gün gözlemledikten sonra telefonunda 15 yıllık arkadaşım dedigi kişiyle günde 4-5 kere görüştklerini fark ettim ki sadece kendi aradığı karşı taraftan gelen aramaları göremedim sildigi için. Üstelik bu aramalardan birkaç tanesi sabah 7'de gece 12'de kabul edilemeyen saatlerde. Konuyu önüne koyduğum zaman yok öyle bir şey saçmalama ne konuştuğumu hatırlamıyorum tarzında cevaplar verip hiçbir şekilde konuşmak istemedi üstünü kapatmaya çalıştı. Karşı tarafı aradım ona hakaretler edip bilgi almak istedim ama o da asla farklı bir şey söylemedi eşinizle konuşun ben arkadaşımı sıkıntım olduğu zamanlarda arıyorum şeklinde cevaplar verdi.. işin en ilginç tarafı o konuşmalar 10-15 gün devam ettikten sonra kadın eşimi ınstagram'dan silip engellemiş.Çocuğum çok küçük olduğu için ne yapacağım konusunda kararsız kaldım sen gidersen git çocuğu alamazsın şeklinde tehditlere maruz kaldım. Ortalık sakinleşince de beni sevdiğine beni ikna etmeye çalıştı ama elbette ki ne sevgisine ne de ortada bir şey olmadığını bir inancım kalmadkeSevgili olduğunuz birbirimizi sevdik dediğiniz süreç boyunca gözünüze batan bir şeyler var mıydı ?
Eşimle iki sene önce birbirimizi severek evlendik 7 ay önce de doğum yaptım . Her evlilikte olduğu gibi sorunlarımız vardı ama sevgi olduğu için arada üstesinden gelebiliyorduk. Yakın zamanda ailemin yanına gittim tatil için bir ay kadar orada kaldım bu süre zarfında eşimin yalan söylediğini hissettim bazı konularda kendi evime geri döndüğümde de birkaç gün gözlemledikten sonra telefonunda 15 yıllık arkadaşım dedigi kişiyle günde 4-5 kere görüştklerini fark ettim ki sadece kendi aradığı karşı taraftan gelen aramaları göremedim sildigi için. Üstelik bu aramalardan birkaç tanesi sabah 7'de gece 12'de kabul edilemeyen saatlerde. Konuyu önüne koyduğum zaman yok öyle bir şey saçmalama ne konuştuğumu hatırlamıyorum tarzında cevaplar verip hiçbir şekilde konuşmak istemedi üstünü kapatmaya çalıştı. Karşı tarafı aradım ona hakaretler edip bilgi almak istedim ama o da asla farklı bir şey söylemedi eşinizle konuşun ben arkadaşımı sıkıntım olduğu zamanlarda arıyorum şeklinde cevaplar verdi.. işin en ilginç tarafı o konuşmalar 10-15 gün devam ettikten sonra kadın eşimi ınstagram'dan silip engellemiş.Çocuğum çok küçük olduğu için ne yapacağım konusunda kararsız kaldım sen gidersen git çocuğu alamazsın şeklinde tehditlere maruz kaldım. Ortalık sakinleşince de beni sevdiğine beni ikna etmeye çalıştı ama elbette ki ne sevgisine ne de ortada bir şey olmadığını bir inancım kalmadı
Allah korusun böyle erkeklerden. Bebeginiz ve sizin hayatınız inşallah güzel olur. Evlenmeden önceki süreç boyunca gözünüze batan hareketleri var mıydı acaba ? Nelerdi merak ettim bu durumdayken soruyorum çok özür dileyerekEşimle iki sene önce birbirimizi severek evlendik 7 ay önce de doğum yaptım . Her evlilikte olduğu gibi sorunlarımız vardı ama sevgi olduğu için arada üstesinden gelebiliyorduk. Yakın zamanda ailemin yanına gittim tatil için bir ay kadar orada kaldım bu süre zarfında eşimin yalan söylediğini hissettim bazı konularda kendi evime geri döndüğümde de birkaç gün gözlemledikten sonra telefonunda 15 yıllık arkadaşım dedigi kişiyle günde 4-5 kere görüştklerini fark ettim ki sadece kendi aradığı karşı taraftan gelen aramaları göremedim sildigi için. Üstelik bu aramalardan birkaç tanesi sabah 7'de gece 12'de kabul edilemeyen saatlerde. Konuyu önüne koyduğum zaman yok öyle bir şey saçmalama ne konuştuğumu hatırlamıyorum tarzında cevaplar verip hiçbir şekilde konuşmak istemedi üstünü kapatmaya çalıştı. Karşı tarafı aradım ona hakaretler edip bilgi almak istedim ama o da asla farklı bir şey söylemedi eşinizle konuşun ben arkadaşımı sıkıntım olduğu zamanlarda arıyorum şeklinde cevaplar verdi.. işin en ilginç tarafı o konuşmalar 10-15 gün devam ettikten sonra kadın eşimi ınstagram'dan silip engellemiş.Çocuğum çok küçük olduğu için ne yapacağım konusunda kararsız kaldım sen gidersen git çocuğu alamazsın şeklinde tehditlere maruz kaldım. Ortalık sakinleşince de beni sevdiğine beni ikna etmeye çalıştı ama elbette ki ne sevgisine ne de ortada bir şey olmadığını bir inancım kalmadı.