Yok hiç tanımıyorum kendisiniYani kadın olmayan bir seyi de söyleyebilir veya tam tersi aksini iddia eder. Kesin kanitiniz var mı ?
Mesaj gördüm ama hertürlü yorulabilir mesaj ayrıntılı yazamıyorumAllah aşkına kadın dayanışması yapalım, birbirimize destek olalım lafları tamamen şehir efsanesidir gönül işlerinde. O kadın işine ne gelirse onu söyleyecek size, emin olun. Ayrıca elinizde ne gibi bir delil varda böyle bir şüpheye düştünüz.
Bunu inanarak yazmadınız diye umuyorum. Yakaladığınız mesajı yazmazsanız yorum yapamayız.kadını arasam birde onun ağzından duysam kadın kadına birbirimize doğruları söyleyip destek olabiliriz sonuçta
Merhabalar iyi akşamlar çok ayrıntılı yazamayacağım ama aldatıldığımı öğrendim
Ama erkek arkadasım asla kabul etmedi
Seni aldatmadım asla ihanet etmedim diye yeminler etti
Bi yanım inanıyor güveniyor bi yanım inanmıyor
Güvenemiyorum emin olamadım
Ama Doğru söylüyorsa ilişkiye yazık etmekte istemiyorum
Sizce karşı tarafı arayıp sorsam numarasını aldım bende numarası var başka türlü ikna olamayacağım sanırım
Gururuma yediremiyorum ama kadını arasam birde onun ağzından duysam kadın kadına birbirimize doğruları söyleyip destek olabiliriz sonuçta
Evet inanmadım ama neden olmasın diyede düşündümBunu inanarak yazmadınız diye umuyorum. Yakaladığınız mesajı yazmazsanız yorum yapamayız.
İkisi aynı şeyi söylerse inanıcamBence erkek arkadaşınıza inanmak istiyorsunuz kadın ne dese inanacak mısınız
Mesajı yazarsanız ve kızın erkek arkadaşınızla nasıl bir bağlantısı olduğunu söylerseniz buradaki kadınlar 10 yorumda çözer bü işi haberiniz olsunMesaj gördüm ama hertürlü yorulabilir mesaj ayrıntılı yazamıyorum
Aralarında bir çıkar çatışması yoksa kızın senden haberi varsa çoktan anlaşmışlardır. Aynı şeyi söyleyeceği kesin zaten. Aksi durumda da erkek arkadaşın kadını iftira atmakla, kendisinde gözü olmakla, suçlar, senin gene kafan karışır. Ben seni anladım sen erkek arkadaşına inanmak istiyorsun, ama bir sıkıntı olduğunun farkındasın, affetmeye bahane arıyorsun, sana bir tavsiye, altından kalkamayacağın gerçeklerle yüzleşmekle uğraşma.İkisi aynı şeyi söylerse inanıcam
Teşekkürler duygularımı anlatmışsınızAralarında bir çıkar çatışması yoksa kızın senden haberi varsa çoktan anlaşmışlardır. Aynı şeyi söyleyeceği kesin zaten. Aksi durumda da erkek arkadaşın kadını iftira atmakla, kendisinde gözü olmakla, suçlar, senin gene kafan karışır. Ben seni anladım sen erkek arkadaşına inanmak istiyorsun, ama bir sıkıntı olduğunun farkındasın, affetmeye bahane arıyorsun, sana bir tavsiye, altından kalkamayacağın gerçeklerle yüzleşmekle uğraşma.
Kız arkadaşımın sevgilisi denemek için konuştuk işlettik dediArasanız ne olacak . Arkadaşı olsa bilirdiniz. Yabancı bir kadınla konuşmuş altinda masum bişey arıyorsanız affedecek yer arıyorsunuz demektir.
İnanma klasik bahaneler bunlarKız arkadaşımın sevgilisi denemek için konuştuk işlettik dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?