Aldatıldım

Mesajda ne yazdığını söylemeniz gerekiyor yardımcı olabilmemiz için. Kadını arayıp sormak falanda çok saçma ben yapmazdım bu arada... :işsiz:

kadını arasam birde onun ağzından duysam kadın kadına birbirimize doğruları söyleyip destek olabiliriz sonuçta
Tabi tabi destek olursunuz birbirinize, hatta Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan’lı “Ah nerede” filmini izleyin öncesinde. Fikir olur size, ordan ilhamla öyle bir yol izlersiniz kolkola verip 😏

kadını arasam birde onun ağzından duysam kadın kadına birbirimize doğruları söyleyip destek olabiliriz sonuçta
[/QUOTE]

Hıhı... ara kadini. Emin ol sana gercekleri soyleyecektir. Hatta sevgilini arayip bir de alay ederek nasil seni ikna ettiginj anlatacaktir.
Her aldatilan gibi sevgiline inanmak istiyorsun.
Her aldatan gibi sevgilin de yapmadim etmedim diyor.
Ne hissediyorsan o dogrudur. Suphelerin varsa aldatiliyorsundur. Affetmek icin inanmak istiyorsun ama suphede icini kemiriyor. O suphe bir kez girdiyse omur boyu da cikmaz. Guven de tek kullanimlik zaten.
Isletme misletme de hikaye bu arada... keske daha gecerli bir yalan soyleseydi sevgilin.

Merhabalar iyi akşamlar çok ayrıntılı yazamayacağım ama aldatıldığımı öğrendim
Ama erkek arkadasım asla kabul etmedi
Seni aldatmadım asla ihanet etmedim diye yeminler etti
Bi yanım inanıyor güveniyor bi yanım inanmıyor
Güvenemiyorum emin olamadım
Ama Doğru söylüyorsa ilişkiye yazık etmekte istemiyorum
Sizce karşı tarafı arayıp sorsam numarasını aldım bende numarası var başka türlü ikna olamayacağım sanırım
Gururuma yediremiyorum ama kadını arasam birde onun ağzından duysam kadın kadına birbirimize doğruları söyleyip destek olabiliriz sonuçta
Guven sarsıntısı malesef kolay kolay duzelmiyor bide sevgilisiniz daha farzet evlendiniz o zamn en ufak biseyde aklina gelecek ve daha kotu sorunlar cikacak istiyosan ara sor kadini ama emin ol dogru cevabi alamazsin kadin kadinin gercekten düşmanı

Konu basligini aldatıldım olarak açmışsın. Konu içeriği belli Fazla söze gerek yok bence. Ayrılacagini düşünmüyorum belki karşı tarafın burnunu surtersin biraz o da düşük ihtimal. Eğer gerçekten cevap duymak istesen numarayı çoktan arardın buraya kız bunu dedi diye yazardın

Gerçekten bu şekilde mi söyledi. Çok üzücü ya
Evet nisanliyken msj yakaladim yazdigi kizda iyi yolda degildi arkadaslarini one surdu benim hesabimdan islettik dedi biraz küs kaldik dügün tarihinede yakindi inandim cok seviyordum inanmak istedim galiba . Evlendikten hemen sonra cocuk istedi Hamileligimin son iki ayindada beni cok üzdü meger aldatiyormus iste kizim 8 aylikken öğrendim onuda abisinin eski instegram hesabindan yazismis o donem bide onu silmemis sans eseri hesap elime gecti oyle öğrendim

Gerçekten bu şekilde mi söyledi. Çok üzücü ya
Kurana el basti af diledi hata yaptim dedi Kızım küçük diye bosanmadim o zamandan sonrada bir hatasini gormedim pisman oldugunun farkindayim ama ben sogudum ve o zamndan sonra hicbir zaman eskisi gibi olmadi sogudum buda onun farkinda ve hic bisey diyemiyor cunku hakliyim ama yurumuyor artik kizim büyüdü ayrilmayi düşünüyorum

Kurana el basti af diledi hata yaptim dedi Kızım küçük diye bosanmadim o zamandan sonrada bir hatasini gormedim pisman oldugunun farkindayim ama ben sogudum ve o zamndan sonra hicbir zaman eskisi gibi olmadi sogudum buda onun farkinda ve hic bisey diyemiyor cunku hakliyim ama yurumuyor artik kizim büyüdü ayrilmayi düşünüyorum
Haklısın. Cok zor Hakkında hayırlı olsun inşallah

Sizce karşı tarafı arayıp sorsam numarasını aldım bende numarası var başka türlü ikna olamayacağım sanırım
Gururuma yediremiyorum ama kadını arasam birde onun ağzından duysam kadın kadına birbirimize doğruları söyleyip destek olabiliriz sonuçta
Öyle bir destek yok belki kadın adam ona kalsın diye yalan söyleyecek belki sevgilin psikolojisi bozuk ayrılırsam intihar eder dedi kadın ilişkileri olduğu halde yok diyecek bilemezsin sen aldatıldığını nasıl öğrendin ?

olayı anlatmamışsınız ki neye yorum yapıcaz?

%99.9 aldatilmissin.. bir kez aldatan emin ol bir daha aldatacaktir. Cunku neden aldatmasin.. huyu bu

Yaş kaç? pek körpe göründün gözüme...son cümlen konunun ana teması gibi sırıtıyor...

Kadın yalan söyler. Sevgiliniz kadına ne demişse onu söyler. Böyle bir olaya şahit oldum.
Kadına, sevgilim sizinle günü birlik bir ilişkisi olduğunu, ciddi birşey olmadığını söyledi deyin. Sinirlerine oynayın. Belki konuşturabilirsiniz.

Bu arada diğer mesajları da okudum. Kesin aldatılmışsınız aramanıza gerek yok.

Son düzenleme:
Adam aldatmış yine karşıdaki kadın suçlu. "Kadın kadının düşmanıdır " kafasıyla ilerleyemez kadınlar. Artık şu erkekleri masum melekler gibi kenara koyup birbirimizle uğraşmasak mı?

X