- 23 Nisan 2017
- 1.032
- 1.513
Inandirici değilKız arkadaşımın sevgilisi denemek için konuştuk işlettik dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inandirici değilKız arkadaşımın sevgilisi denemek için konuştuk işlettik dedi
Kız arkadaşımın sevgilisi denemek için konuştuk işlettik dedi
Tabi tabi destek olursunuz birbirinize, hatta Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan’lı “Ah nerede” filmini izleyin öncesinde. Fikir olur size, ordan ilhamla öyle bir yol izlersiniz kolkola veripkadını arasam birde onun ağzından duysam kadın kadına birbirimize doğruları söyleyip destek olabiliriz sonuçta
Guven sarsıntısı malesef kolay kolay duzelmiyor bide sevgilisiniz daha farzet evlendiniz o zamn en ufak biseyde aklina gelecek ve daha kotu sorunlar cikacak istiyosan ara sor kadini ama emin ol dogru cevabi alamazsin kadin kadinin gercekten düşmanıMerhabalar iyi akşamlar çok ayrıntılı yazamayacağım ama aldatıldığımı öğrendim
Ama erkek arkadasım asla kabul etmedi
Seni aldatmadım asla ihanet etmedim diye yeminler etti
Bi yanım inanıyor güveniyor bi yanım inanmıyor
Güvenemiyorum emin olamadım
Ama Doğru söylüyorsa ilişkiye yazık etmekte istemiyorum
Sizce karşı tarafı arayıp sorsam numarasını aldım bende numarası var başka türlü ikna olamayacağım sanırım
Gururuma yediremiyorum ama kadını arasam birde onun ağzından duysam kadın kadına birbirimize doğruları söyleyip destek olabiliriz sonuçta
Inanma ayni sey basima geldi inandim evlendikten sonrada yapti ustelik hamileykenKız arkadaşımın sevgilisi denemek için konuştuk işlettik dedi
Gerçekten bu şekilde mi söyledi. Çok üzücü yaInanma ayni sey basima geldi inandim evlendikten sonrada yapti ustelik hamileyken
Kız arkadaşımın sevgilisi denemek için konuştuk işlettik dedi
Evet nisanliyken msj yakaladim yazdigi kizda iyi yolda degildi arkadaslarini one surdu benim hesabimdan islettik dedi biraz küs kaldik dügün tarihinede yakindi inandim cok seviyordum inanmak istedim galiba . Evlendikten hemen sonra cocuk istedi Hamileligimin son iki ayindada beni cok üzdü meger aldatiyormus iste kizim 8 aylikken öğrendim onuda abisinin eski instegram hesabindan yazismis o donem bide onu silmemis sans eseri hesap elime gecti oyle öğrendimGerçekten bu şekilde mi söyledi. Çok üzücü ya
Kurana el basti af diledi hata yaptim dedi Kızım küçük diye bosanmadim o zamandan sonrada bir hatasini gormedim pisman oldugunun farkindayim ama ben sogudum ve o zamndan sonra hicbir zaman eskisi gibi olmadi sogudum buda onun farkinda ve hic bisey diyemiyor cunku hakliyim ama yurumuyor artik kizim büyüdü ayrilmayi düşünüyorumGerçekten bu şekilde mi söyledi. Çok üzücü ya
Haklısın. Cok zor Hakkında hayırlı olsun inşallahKurana el basti af diledi hata yaptim dedi Kızım küçük diye bosanmadim o zamandan sonrada bir hatasini gormedim pisman oldugunun farkindayim ama ben sogudum ve o zamndan sonra hicbir zaman eskisi gibi olmadi sogudum buda onun farkinda ve hic bisey diyemiyor cunku hakliyim ama yurumuyor artik kizim büyüdü ayrilmayi düşünüyorum
Öyle bir destek yok belki kadın adam ona kalsın diye yalan söyleyecek belki sevgilin psikolojisi bozuk ayrılırsam intihar eder dedi kadın ilişkileri olduğu halde yok diyecek bilemezsin sen aldatıldığını nasıl öğrendin ?Merhabalar iyi akşamlar çok ayrıntılı yazamayacağım ama aldatıldığımı öğrendim
Sizce karşı tarafı arayıp sorsam numarasını aldım bende numarası var başka türlü ikna olamayacağım sanırım
Gururuma yediremiyorum ama kadını arasam birde onun ağzından duysam kadın kadına birbirimize doğruları söyleyip destek olabiliriz sonuçta
olayı anlatmamışsınız ki neye yorum yapıcaz?Merhabalar iyi akşamlar çok ayrıntılı yazamayacağım ama aldatıldığımı öğrendim
Kadın yalan söyler. Sevgiliniz kadına ne demişse onu söyler. Böyle bir olaya şahit oldum.Merhabalar iyi akşamlar çok ayrıntılı yazamayacağım ama aldatıldığımı öğrendim