- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
- Konu Sahibi eksielma70
-
Adam azgın teke.Ayrıca 60 a kadar kahrını çekin totosunun kılı ağırımca size kalır ne de olsa
Yaa işte bu yüzden kadınlar ÇALIŞMAMALI.Çalışıyorum ona muhtaç da değilim aslında eskiden hiç tartışma bile yaşamayan bi çifttik çünkü o kıza aşık olana kadar tartışmalar sonra başladı çoçuklarımda perişan oldu gittiğinde boşan anne dediler adres tel bilmiyordum o sinirle boşancaktım ondan da birşey gelir diye bekledim gelmedi boşanamadık sonra çıktı geldi bazen kızın adını sayıklıyor hala hiç dinlemediği müzikleri dinliyor tv de aşk filmlerine dalıp gözleri doluyor ben farkedince biz de böyleydik diye geçiştiriyor ama ben biliyorum ki o an o kızı düşünüyor hala... çok çıkmazdayım peki ben neden nefret edemiyorum bu adam dan ?
Sizlere asıl sormak istediğim çoçuklarınız için bile böyle bir evliliği sürdürür müydünüz ?
Yaa işte bu yüzden kadınlar ÇALIŞMAMALI.
Evinin hanımı olsaydı 7/24 evde olduğu için düşün düşün kafayı yer, boşardı.
Çalıştığı için kafa dağılmış, mantığı zayıflamış, salmış çayıra.
En başta boşanacaktınız....Herkese merhaba forumu uzun süredir takip ediyordum ama artık içinden çıkamadığım sorun için üye oldum biraz uzun olacak ama lütfen akıl verip destek olurmusunuz
22 senedir evli bi bayanım 3 tane çoçuğum var eşimle küçük yaşta (18) görücu usülü çok severek evlendik seneler geçiyordu ama biz hep liseli aşıklar gibiydik her yerde.Evde yardım eder , çoçuklar ve benimle ilgilenir sorunsuz bi evliliğim vardı ya da ben öyle sanmışım bunca zaman şimdi yaşadıklarıma gelicem ; öğrendiklerimin çoğu hem eşim söyledi itiraf etti hem de çevreden herkesten duyduklarım eşim beni defalarca aldatmış ,bazende ben yakaladım telefonda ya da bilgisayarda hep affettirdi kendini. hayat kadınlarının yanından çıkıp gelip senin yanına yattım dedi özür diledi pişmanım dedi affettim , eve gelmediği geceler toplantı diye yalan söylemiş ama yine başka kadınlarla takılmış yine özür diledi affettim , ..diye gidiyor 22 senelik evliliğimizde seni 9-10 farklı kadınla aldattım ama sana hiç yansıtmadım eve yansıtmadım dedi.yine affettim bir daha olmayacak dedi düzeldi ev-iş -ailesiydi hayatı taki 2 sene öncesine kadar 2 sene önce bi kıza aşık oluyor herkes yapma etme demiş aşığım demiş evlisin demişler aşığım demiş zamanla eve gelmemeye başladı beni çoçukları gözü görmüyordu ya da uyurken bi anda kalkıp bunaldım diye yataktan kalkıp gidiyordu aylar böyle geçerken salonda hep tv karşısında uyumaya başladı tamamen evliliğimiz bitiyordu ama ben çok seviyordum konuşmaya çalışıyordum hep (çünkü başka sorunları olduğunu düşünüyordum bi kıza aşık olduğunu ben 5-6 ay sonra öğrendim) neyse kısa kesmeye çalışayım öğrendiğim zaman kızla konuştum bi şekilde ulaşıp kız konuşmaları bana attı kız her zaman istemiyorum evlisin benden çok büyüksün diyor mesajlarda tersliyor ama benim eşim onu ikna etmeye çalışıyor ...
kız tayin isteyip başka ile gidiyor eşim yine pes etmiyor bu seferde kızın olduğu ile gidip geliyor kızı artık evliliğim bitti diyerek ikna ediyor ama ortada boşanma yok kızı öyle kandırıyor.sonra dönüp geliyor günler sonra bana aylar boyunca boşanmak için baskı yaptı sevmiyorum bitti artık aylardır bildiğin halde direnme artık dedi ama bunca şeyerağmen ben seviyordum onu hala hiçbir şekilde boşanmıcam dedim onu kazanmaya çalışıyordum günler tartışmalı böyle bi var bi yok mücadele ile geçerken eşimi ne ailesi ne benim ailem ne arkadaşları ikna edemiyordu iyi bir işi kariyeri vardı mükemmel ailesi mükemmel çoçukları vardı oysa ki ...
Ve bir gün eve mektup yazıp tamamen çekip gitti 3 ay boyunca bir kere bile aramadı ne ailesini ne çoçuklarını ne beni...Bende artık tamamen umudu kesmiştim ondan çoçuklarımı avutmakla geçiriyodum günlerimi ve acılarımı dindirmekle geçiriyordum ama ne kıza ne eşime ulaşamıyorduk hiç birimiz...
Ve bir gün telefon çaldı çoçuklarımı özledim pişmanım kapınız bana açık mı dedi ?
Ve ben 1 dk düşündüm sustum dondum kaldım açık dedim ertesi gün toplamış eşyalarını elinde bavul geldi yüzüne bakmadım konuşmadım kapıyı açtım sadece çoçuklarına sarıldı ağladı gece de benimle konuştu pişmanım dedi bi süre evde 2 yabancı gibydik yokluğuna tam alışmışken çıkıp gelmişti hazmedemiyordum gözüm görmek istemiyordu ama ben onu hala seviyordum ilk gün ki gibi
herkes affetme bu kaç oldu boşan diyor tek ben evliliğimi sürdürmek istiyorum çünkü bu sefer ona gerçekten inanıyorum
çoçuklarım ve biz çok mutlu bir aileydik çünkü yeniden o günlere dönebilme umudu var içimde
ÇOK UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN AMA DAHA KISA KESMEYE ÇALIŞTIM ŞİMDİ BUNLARI SİZ KADINLAR HERHANGİ BİRİNİZ YAŞAMIŞ OLSA NE YAPARDINIZ BOŞANIR MIYDINIZ ? HER GÜN PİŞMANLIKTAN AĞLAYAN KAHROLAN KOCAYI AFFEDER MİYDİNİZ ?
Sizce gerçekten pişman mı?Ve bir gün telefon çaldı çoçuklarımı özledim pişmanım kapınız bana açık mı dedi ?
Ve ben 1 dk düşündüm sustum dondum kaldım açık dedim ertesi gün toplamış eşyalarını elinde bavul geldi yüzüne bakmadım konuşmadım kapıyı açtım sadece çoçuklarına sarıldı ağladı gece de benimle konuştu pişmanım dedi
Asıl çocuklarınız için devam ettirmemeniz lazım....Sizlere asıl sormak istediğim çoçuklarınız için bile böyle bir evliliği sürdürür müydünüz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?