Aldatıldım ...Siz olsanız ne yapardınız ?

Eşinizin kalbi şu an boş. 10 gün sonra. 1 yıl sonra başka birine yine aşık olabilir. Çünkü eşinizin kumaşı bu. Ne yaparsanız yapın değiştiremezsiniz. Siz çok mutlu olduğunuz zamanlarda meğer aldatılıyormuşsunuz. Yani demek istediğim, istediği kadar ağlayıp zırlasın.. önünde sonunda yine başka birine aşık olacak veya eşinizin bedenini başka kadınlarla paylaşmaya devam edeceksiniz. Eğer herşeyi göze alıyorsanız, buyurun eşiniz şimdilik sizin..

Gururunu ayaklarin altina almissin maalesef hakediyorsun yasadiklariniz ve devamli affetmene ragmen aldatti zaten! Benim midem bulandi bu adamdan baska birsey demiyorum!!!

Aklıma bir kadın geldi (haç ta hoca anlatıyor) : şeytan taşlamaya gidiyorlar ve bir kadın büyük bir taş seçip o taşı kocasının kafasına atıyor. Kadına "ne yapıyorsun?!" dediklerinde "şeytan taşlamaya gelmedik mi?! Bundan büyük şeytan mı var?!" demiş. O hesap "eşiniz" iğrenç bir insan. Sizin gitmemenizin sebebi yenilmek istememeniz, heleki cevre konuşmasın diye. Ama bu hikayede kazanan tek o iğrenç kişi çünkü yine kapı açıldı. Ayrica herkes aldatılip durduğunuzu ve hep geri aldığınızı biliyor.. Iyyyyhhhh. Zavalli çocuklar. Bunları hepsinini öğrenecekler sonra. Böyle bir baba ve böyle bir anne

Benim icin baska kadina baksa ayrilik nedeni bu konuda cok kesin ve katiyim asla affetme tek kalmis kirli donunu yikatacak kadin bulamamistir. Kisacasi sizin gibi saf kadin bulamayacagi icin klasik pismanim ayaklari aglama tiratlari duygu somurusu hepsi laf ayni suda yikanilmaz.

Bu kadar aldatilmaya nasil hala seviyorsunuz insan igrenir o adamdan ya ozur diliyor cunku bulmus yolunu sizde hemen affediyorsunuz adam gezip tozuyor aliyor hevesini donuyor olacak seymi ya aile kavrami kalmamis ortada

Maceralar arasında bir durak haline gelmiş evliliğiniz. Bir sonraki maceraya kadar yanınızda peki ya sonra ? Güven tek kullanımlıktır diye bir söz var. Güvenebilecek misiniz gerçekten bu adama artık.

bu konu bana hic inandirici gelmedi...varmi senin gibi bu kadar onursuz gurursuz kadin!!!hala seviyorum diyebiliyosun..seref yoksunu bir adami..hicmi mide yok dogru olsa keske ama yok..cocuklarin insallah sana benzemez yazik sadece onlara..

Asla asla asla
Geberip gitsin bi başına

Seneler önce iş hayatinda çok değer verdigim bir büyüğüm "esini aldatan bir erkege asla güvenmeyeceksin, hayat arkadasına ihanet eden herkese eder" demisti. Kulagima küpedir ve affetmem. Sen 3 cocuk vermişsin, evine esine bagli bir haya sürmüşsün anladığim kadarıyla huzuruda yaşatmışsın. Eee derdi neydi de sana evlatlarına bunca acıyı çektirdi. Eşin iyi biri değil sadece yakalanmamak icin iyi oynamış biri. Simdiye kadar yüz kere yapman gereken sey onu terkedip hatalarınin bedelini ödetmekti. Ama sen o bedelleri kendin ödemeye devam ediyorsun. Allah aşkına bu kadar güçsüz, onursuz olmayın. Yazık..

Alışmış kudurmuştan beterdir hanım, siz çok alışmışsınız bu duruma biraz onur,biraz gurur sizi temize çekmeye yeter.aklınızın başınıza gelmesi temennimle

Bu adami tenesir paklar canim sen degil. Sokaktan geceni eve alsan bu kadar arsiz olmaz emin ol.

Abla 39 derece ateşle mi yazıyorsun bunlari. Sayikladigi an çöküver ümüğüne bari uykusunun en tatli yerinde cakiver gözünün üstüne defalarca samanyolunu göster ruyasinda görür belki kavuşurlar sevaptir.

Önceki aldatmalari affetmek büyük hayatdi.
Sana hissetirmedim demesi de ayrı bir hakaret.

Şuanda da afdilemiyor, tekmeyi yemiş o kadından, yenisi çıkınca karşısına yine gidecek.

Fake olmanı diliyorum.

Güçsüzüm, beş parasizim , kimsem yok desen insan bir nevi susar ancak seviyorum demen ile ipler kopuyor.

Hiç bir kadın bu kadar onursuzca yasamamali hayatını.

Hepinizin yorumlarını tek tek okudum teşekkürler yine de.Fake değilim bayanlar yaşadığım bir olayı paylaştım biliyorum çok abes bi durum.
Bugün kıza ulaştım gerçekleri öğrenmek için çünkü eşim" pişman oldum sizi özledim geldim tek gerçek sizsiniz" dedi ama ben inanmadım kızla konuşcam dedim gerek yok bana inan dedi ver numarasını dedim vermedi gizlice aldım telinden dışarı çıkıp kızı aradım bana 3 ayı anlat gerçekleri dedim;
kız telefonunda "karıcım " diye kayıtlıydı şok olmuştum
" boşandım diye elinde bavulla geldi gidecek yerim yok dedi bende aldım içeri ertesi gün hattını falan değiştirdi benimde değiştirmemi istedi rahatsız etmesin kimse ulaşamasın dedi değiştirdik bizde tek beni kaydetti kesin boşanmış diye inandım bende. Ben işe gidip geliyordum o sürekli evdeydi geldiğimde yemekleri falan yapmış oluyordu sonra evimde olmasına rağmen günler sonra bende ona alışmaya başladım iş arıyordu ama bulamıyordu zamanla bi erkeğe bakıyor olmak zoruma gider olmuştu ben senelerdir kendi ayakları üzerinde duran kimseye muhtaç olmadan yaşayan bi kadınım sonuçta eve bi ekmek dahi getiremeyen adamı napıyım dedi ?Yine de ona zaman verdim ben dedi. 3 ay gezdi tozdu ama iş bulamadı sonra ben evlilik konularını açtım ona blöf amaçlı çünkü körkütük aşık olup sevemiştim onu henüz evlilik kararı alacak kadar dedi hep kaçamak cevap verdi şüphelendim hadiiii evlenelimmm haftasonu ailemle tanıştırayım seni onlarada evlenceğimizi söyleyelim dediğimde bağırıp çağırmaya başladı 2 senedir peşimdesin ben hiç evlenmedim seninle bekar hayatı mı yaşıcam neden bu tavrın demiş kız. sonra EŞ KİŞİSİ boşanmadım evi senin için terk ettim bana zaman ver iş bulayım hemen boşancam demiş ....
Kızda cebinde 5 kuruş parası olmadığı halde ona kapımı kalbimi açtım ama bana yalan söyledi bende bavulunu topla evi terk et demiş ...Benim eş kişisi ondan sonra bana gelmiş !
Ben kötü biri değilim yuvanız dağılmasın diye o şahıstan hep kaçtım il değiştirdim biliyosun seninlede koonuştuk dedi bana ..
boşandım dediğine inanıp aldım evime boşanmadığınızı öğrendiğim günde kapının önüne koydum hakkını helal et bundan sonra o adamı ne yaparsan yap herşey bunlardan ibaret beni de aramayın daha dedi kapattı telefonu ...
Kıza hiç kızmadım onda hata yok çünkü.Eve dönüp duyduklarımı ona anlattım ve o bavulunu tekrar topla mümkünse dönmemek üzere bu evden git dedim tabi yine yalvarıp ağlamalar ama kalbim evet buz oldu iyiki kızla konuşmuşum konuşmasam bile aklımda sizin dediğiniz gibi hep acabalar olacaktı yarın direk boşanmak için başvurucam Allah kimseye yaşatmasın sağolun sizlerde. ((((

Kendiniz için ne kadar degersizmissiniz baskalari için neden olmasinki o adam durmaz dursada ne anlamı kalmiski size ait değil artık o ortalık mali olmuş. Ben olsam asla afetmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…