Aldatıldım ...Siz olsanız ne yapardınız ?

Vay arkadaş evlilige bak, hani marjinal bizdik
Cok seviyorsan alsin haremini de getirsin coluk cocuk hep birlikte takilin işte neguzel,
Yalniz adam surekli hayat kadinlariyla dusup kalktigindan mütevellit saglam hastalik kapmistir, aman diyim coluk cocuga bulastirmasin.

Siz daha çook aldatılırsınız adam pişmanım der affedersiniz. Bunu gerçekten yakıştırıyor musunuz kendinize ? Sizi sevmiyor çok açık ortada.. Lütfen biraz gururlu olun..

Siz hala evli oldugunuzu mu düşünüyorsunuz
Cocuklar için (!) demiş...Çocuklarını o babadan kurtar hanım abla.

Başlığa cevap aaaa affederdik tabii ki evimizin direee gözümüzün bebeee, hem anamız bizi bugünler için doğurdu,affetmek erdemdir affet gitsin

Valla onu bunu bırakın da gidip bi HIV testi yaptırın

günümüzde yaşanmayan, ama sizin yaşadağınız GERÇEK SEVGİ herşeyi affeder...belki bu aldatmaların ardında bir rahatsızlık olabilir...

Yapan bir daha yapar bu tip davranışlar zmnla insanın karakterine işler bir süre sonra yine yapar yazık etmeyin kendinize

Cok üzüldüm basiniz sagolsun.

Abla kim sana bosan derse bosanmican ki sen bu zaten belli bu kadar affedip eve almissin tekrar niye soruyon ki

"Affederdim birde dorduncu cocugu yapardim" dememizi falan bekliyorsunuz galiba.Nedir yani simdi bu?Yok aglamaktan helak olmus da,kiyamam.Resmen aklamaya calisiyorsunuz adami, gebersin diyeceginize.Hadi kendinizi gectim o cocuklara neden yasatiyorsunuz bunlari?Eminim herseyin farkinda cocuklar.Size hic acimiyorum gercekten siz hakediyorsunuz yasadiginiz herseyi.Ama muhtemelen ergenlik caginda olan o cocuklara olabildigince yansitmayin durumu.Ayrica zaten affetmissiniz neyin fikrini istediginizi de anlamadim.

Yapmayın lütfen bu adam sizi sevmiyorki. Ve gözünüzün önünde aşk acısı çekiyor. Rezil herif.

Yıllarca evli kalıp ilk günkü gibi aşık olmak sevmek diye bişeye inanmazdım düşüncemde yanılmadım.
Bu adamlar bi haltlar yiyince vicdanını bastırmak için melek rolüne giriyolar anladığım kadarıyla.

Çok üzüldüm konuya çok zor bi durum boşanabilsen bugüne kadar boşanırdın ne desek yalan olur hakkında hayırlısı olsun.

Üzülmedim size kusura bakmayin.
Defalarca affettiginiz bölümden sonrasini okumadım.
Az daha bekleyin, elden ayaktan düşünce size yeniden aşık olur zaten!

gençliğini başkalarının yanında geçirsin bana 60 ından sonra afedersiniz b.kunu temizlemek, hastalığıyla uğraşmak kalsın. ama siz zaten bu kadar zaman affettiğinize ve hala kapı açık dediğinize göre, yapacağınız en mantıklı şey artık kendinizi ve evlatlarınızı da biraz düşünüp adam 5 bin tl kazanıyorsa 3 binine el koymaktır. her ay bilezik yaptırtmaktır. yapmıyorsa zorla gidip onun kredi kartından almaktır. evlatlarınıza bunu borçlusunuz. yarın bir gün sizin yavrularınız evlenecek ne malum başkasına tutulup gitmeyeceği? sizi öyle ortada bırakmayacağı? boşanmıyorsanız kendinizi bu yolla güvenceye almanın vakti gelmiş geçiyor.

Bence siz önce bir doktora faln görünün eşiniz onca hayat kadınıyla birlikte olmuş umarım hastalık falan kapmamışsınızdır.Sizin yeniden bir hayata başlamaya cesaretiniz yok.Cesaretiniz olmadığından dolayı insanların size acıyarak bakmasını ve eşinizin yine yeniden sizi aldatmasını göze almış durumdasınız.Eşiniz sizi sevmiyor açık ve net ! Ama siz buna da göz yumarsınız bence hatta yaşınız geçmediyse bir çocuk daha yapın belki evliliğinizi kurtarırsınız

Evet affederdim ama tek şartla;
Ben de onu 5-10 kez aldatırsam beni affederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…