• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım ...Siz olsanız ne yapardınız ?

Adam diğer kızdan tekmeyi yemiş sana dönmek zorunda kalmış sende pişman diyorsun ya
40 yaşlarındasın aslında çok gençsin.daha buna benzer çok olay yaşayacaksın belli
Bu son olmaz .
Boşan demem kimseye ama itiraf et sende düzenin bozulmasın diyorsun kocamı seviyorum falan abartı bence.boşanırsan Sudan çıkmış balığa dönersin
Okumadan iş sahibi olmadan evlenmişsin hatayı başında yapmışsın

sizin yüzünüzü millete karşı bu kadar yere eğdiren bi adamı affetmek defalarca iyi yürek ister. sevgi her zaman her şeyi çözmüyor yaptığına karşılık hala aynı yastığa baş koyar aynı yatakta uyuyabilirim diyebiliyorsanız gerçekten o sizin bileceğiniz iş ki yıllarca sürekli affetmişsiniz zaten.

Hepinizin yorumlarını tek tek okudum teşekkürler yine de.Fake değilim bayanlar yaşadığım bir olayı paylaştım biliyorum çok abes bi durum.
Bugün kıza ulaştım gerçekleri öğrenmek için çünkü eşim" pişman oldum sizi özledim geldim tek gerçek sizsiniz" dedi ama ben inanmadım kızla konuşcam dedim gerek yok bana inan dedi ver numarasını dedim vermedi gizlice aldım telinden dışarı çıkıp kızı aradım bana 3 ayı anlat gerçekleri dedim;
kız telefonunda "karıcım " diye kayıtlıydı şok olmuştum
" boşandım diye elinde bavulla geldi gidecek yerim yok dedi bende aldım içeri ertesi gün hattını falan değiştirdi benimde değiştirmemi istedi rahatsız etmesin kimse ulaşamasın dedi değiştirdik bizde tek beni kaydetti kesin boşanmış diye inandım bende. Ben işe gidip geliyordum o sürekli evdeydi geldiğimde yemekleri falan yapmış oluyordu sonra evimde olmasına rağmen günler sonra bende ona alışmaya başladım iş arıyordu ama bulamıyordu zamanla bi erkeğe bakıyor olmak zoruma gider olmuştu ben senelerdir kendi ayakları üzerinde duran kimseye muhtaç olmadan yaşayan bi kadınım sonuçta eve bi ekmek dahi getiremeyen adamı napıyım dedi ?Yine de ona zaman verdim ben dedi. 3 ay gezdi tozdu ama iş bulamadı sonra ben evlilik konularını açtım ona blöf amaçlı çünkü körkütük aşık olup sevemiştim onu henüz evlilik kararı alacak kadar dedi hep kaçamak cevap verdi şüphelendim hadiiii evlenelimmm haftasonu ailemle tanıştırayım seni onlarada evlenceğimizi söyleyelim dediğimde bağırıp çağırmaya başladı 2 senedir peşimdesin ben hiç evlenmedim seninle bekar hayatı mı yaşıcam neden bu tavrın demiş kız. sonra EŞ KİŞİSİ boşanmadım evi senin için terk ettim bana zaman ver iş bulayım hemen boşancam demiş ....
Kızda cebinde 5 kuruş parası olmadığı halde ona kapımı kalbimi açtım ama bana yalan söyledi bende bavulunu topla evi terk et demiş ...Benim eş kişisi ondan sonra bana gelmiş !
Ben kötü biri değilim yuvanız dağılmasın diye o şahıstan hep kaçtım il değiştirdim biliyosun seninlede koonuştuk dedi bana ..
boşandım dediğine inanıp aldım evime boşanmadığınızı öğrendiğim günde kapının önüne koydum hakkını helal et bundan sonra o adamı ne yaparsan yap herşey bunlardan ibaret beni de aramayın daha dedi kapattı telefonu ...
Kıza hiç kızmadım onda hata yok çünkü.Eve dönüp duyduklarımı ona anlattım ve o bavulunu tekrar topla mümkünse dönmemek üzere bu evden git dedim tabi yine yalvarıp ağlamalar ama kalbim evet buz oldu iyiki kızla konuşmuşum konuşmasam bile aklımda sizin dediğiniz gibi hep acabalar olacaktı yarın direk boşanmak için başvurucam Allah kimseye yaşatmasın sağolun sizlerde. :KK43:((((
Bayanlar sonuç bu uzun olunca galiba okumaya üşendiniz ilk sayfadaki sorunuma göre yorumlar gelmeye devam etmiş ama bugün avukatla görüşüp dilekçe verdim bile ben.

Bayanlar sonuç bu uzun olunca galiba okumaya üşendiniz ilk sayfadaki sorunuma göre yorumlar gelmeye devam etmiş ama bugün avukatla görüşüp dilekçe verdim bile ben.
Aldatıldığınıza dair bir tazminat talebiniz olacak mı? Elinizde epey kanıt var sanırım. Çekip gitmesi bile epey sıkıntı yaratabilir ona maddi açıdan.

Hayat kadininda olup sende olmayan ne varmis? Birine asik olur bunu bile snlarim ama hayat kadini mevzusunu anlayamam. Iyi tiyatro yapmis. Senin icin daha kotusu ne olabilirdiki? Birakip gotmis kac kez aldatmis seni hala o kapi neden kapanmiyor? Garip, defolsun gotsin

Te allam yaa herif kendisini nasıl bu kadar rezil etmiş yuh! İğrendim adamdan resmen! Keşke çocuklarının babası daha kaliteli biri olsaydı,bu nasıl salakça bir durum.Neyse ki kızla konuştun ve öğrendin,buna da şükür.Yolun açık olsun güzel kardeşim

Kolay kolay boşanın diyecek bir kafa yapısında değilim ama sizin ki kesinlikle yerinde bir karar. Belki şimdi herşeyi kaybettiği için pişman olacak, özürler dilenecek, aileler araya girecek, güçlü ve kararlı durmalısınız. 18-20 yaşında toy bir adam değil ki cahillik etmiş diyesiniz. Yaşını başını almış olgun adam. Kızdan tekmeyi yemese adınızı bile anmazdı emin olun. Allah muvaffak etsin ama hiç bir şeyini istemem diye haksız bir gururda yapmayın sakın. Nefakanızı, varsa ortak mal paylaşımızı yapın. Kendiniz için olmasa bile evlatlarınız için.

Başından beri okuyorum yazdıklarınızı.... ve dilekçe vermenize kararınıza bir kadın olarak sevindim... Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin... en dogru karar buydu.... affedilir şeyler değil sizde kürkçü dükkanı değilsiniz.... bu saatten sonra kanmayın sizi haketmeyen o adama....:silah:

O kıza aşık olana kadar demişsiniz birkaç kez, o zamana kadar birbirinize aşık olduğunuzdan falan bahsetmişsiniz de; adam sizi ondan önce de defalarca kez aldatmış. Sizin bakış açınızda aldatmak aşıkken yapılabilecek ve hoş görülebilecek bir şey mi? Bence ilk yapmanız gereken evliliğinizin mükemmel olduğu konusunda kendinizi kandırmayı bırakmak, bunun için gerekirse psikolojik yardım alın.

Ohaa yani ohaa. 1 değil 2 değil 3 değil adam karı kız peşinde koşmak için gelmiş bu hayata. Böylesi niye evlenir böylesi niye çocuk yapar arkadaş. Kusura bakmayın ama sizin gibiler yüzünden bu toplum böyle adamlardan arınmıyor. Nasıl olsa affeder, cezasız kalırım diye oh ne ala memleket her şeyi yapıyor

2 gündür almıyorum eve aileler zaten istemiyordu tek isteyen bendim o yüzden destekçim çok.Bende gerçekleri gördüm.
Tabiki alabildiğimi alıcam ondan.pskolojik olarak bitik olsam da çoçuklar için güçlü durmaya çalışıyorum.

2 gündür almıyorum eve aileler zaten istemiyordu tek isteyen bendim o yüzden destekçim çok.Bende gerçekleri gördüm.
Tabiki alabildiğimi alıcam ondan.pskolojik olarak bitik olsam da çoçuklar için güçlü durmaya çalışıyorum.
Tek isteyen bendim diyorsunuz. Gidip tedavi olun lütfen. Saplantılı aşık gibi olmuşsunuz. Kendinize kötülük yapmayın.

Annemin böyle bir arkadaşı vardı olaylar tam da böyleydi bir gün kızlarını evlendirip kendide 1 ay sonra bir Rus kadına memleketinde kına ve düğün yaptı kızlar ve karısı mahfoldu. Çevresindeki herkes önceden kadına ayrılmasını söylemişti gururunu onurunu kaybetti itibarsızlaştığını hissetti,adamın yaptığı herşey kendi yapmış gibi utanç duydu. En kötüsü giden yıllarını geri getiremedi. En büyük keşkesi ilk başta affetmeseydim belki ben de ömrümde beni seven bir erkek bulup hayatıma değerli bir kadın olarak devam edebilirdim demişti çok üzülmüştüm.

En büyük keşkeniz olmasın her affetme bir hatayı doğurmuş sizde ders almamış eşiniz alacağınıza sanmıyorum ölse bile inanmam böyle insana

ıhanetı affeden kabul etmıs ve gelecek ıhanetlerı kucaklamıs demektır
esınız ılk ıhanet ettıgınde yapmanız gerekenı yapmadıgınız ıcın sımdı hıc sıkayet edemezsınız
adam haklı kabul eden esı var nıye aldatmasın
yıne ozur dıler yıne affedersınız kafaya takmayın

Kardeşim anlıyorum seviyorsunuz, o yüzden tüm bu aldatmalarını, size sırtını dönmelerini affetmişsiniz. Ama gelip sizden özür dilemesi, pişman olduğunu söylemesi onu dürüst yapmıyor o sadece günah cıkarıyor ve kendi gönlünü rahatlatmaya çalışıyor yani sizi sevdiği sizi düşündüğü için bunu yapmıyor. Tamamen bencillikten yapıyor. Bir insana ikinci şansin verilmesi taraftarıyım ama bu ikinvi sansi geçeli cok olmuş. Muhtemelen size geri dönüsunün sebebi gittigi kadının umduğu gibi cıkmamasi veya ondan hevesini almış olmasıdır. Yine kendine uygun bi kadinla tanıştığinda sırtını döneceği ilk kisi siz olacaksınız. Size nacizane tavsiyem bu kadar yükü kaldırmak zorunda degilsiniz hayalperest olmayın ve çocuklarınızı düşünüp dimdik ayakta durun sizin çocuklarınızdan başkasına ihtiyacıniz yok. Umarımbundan sonraki hayatınız mutluluk ve huzurla geçer.

Back