• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım ...Siz olsanız ne yapardınız ?

Hanımefendi yıllarca çok güzel hazmetmişsiniz siz tek taraflı aşkınızdan boşanamazsınız boşverin yuvanızı yıkmayın tadınız kaçmasın erkektir yapar.

Kk da konu acardım çıkan sonuca göre ne yapacğima karar verirdim sonucta cok da beynim yok cok da gururlu degilim ve bence tolere edilebilmeli 9-10 hayat kadini cok da değil.hayirli olsun

Tipik liseli kız ayartma davranışları...affedin nolcak alışmışsınız zaten boşanmazsınız ne gerek var.

ŞİMDİ BUNLARI SİZ KADINLAR HERHANGİ BİRİNİZ YAŞAMIŞ OLSA NE YAPARDINIZ BOŞANIR MIYDINIZ ?
1) Bu kadarını bile bile ASLA yaşamazdım (en fazla 1 kere aldatılırdım).
2) Ola ki yanlışlıkla yaşadım,annesinden emdiği sütü burnundan getire getire boşanırdım tabiki de.

Ne sevgiymis be bu kadar büyük aşktan sonra bir Jinekologa gitmissinizdir umarım zira çoook büyük aşk size büyük bir hediye vermiş olabilir (aids)...
Biz olsak kısmına gelince kariyerli çok aşık o kocayi bizde asla birakmazdik asla bu zamanda bu kadar seven adam bulunmaz
Kk daş bu bir fantastika olsun ve sen şaka şaka de nolur yaaa!

Yahu güzel kardeşim şu hayatta bir kere yaşayıp bir kere öleceksin gerçekten yaşamak istediğin şey bu mu .. Çıcuklarına da kötü örnek oluyosunuz sadakatsizliğin kabul edilir bir şey olduğunu öğretiyosunuz bunları onlar da mı yaşasın. Gel güzelce bu sana her gün ihanet etmiş adamdan uzaklaş emin ol daha mutlu olursun Allah yardımcın olsun, aşk bahane adamın seninle evliliğinde ona yetmeyen bir şey var ve hep bir arayış içinde bu da böyle gidecek belli

Yani bir kadin nasil bu kadar sevebilir herseyi affedip sakin kalabilir 1 degil 2 degil. Yillardir terkedip gitmemeniz sasirtici. Yerinizden memnunsaniz arkanizda duran aileniz varsa birakin ne hali varsa gorsun bosanmazsaniz bile burnu surtsun ki surtmez oyle adamin burnu. Yuzsuzlugu ele almis gurur utanc hic bisey kalmamis

Back