• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım ...Siz olsanız ne yapardınız ?

Iyide kendiniz söylüyorsunuz hala o kızı düşünüyor.eve mecburiyetten ayrıldığı için sokakta kalmiyim bir Bakanım olsun kafasında dönmüş. Kimseye bakıcılık yapmanız gerekmiyor. Evlatlarınızda destekken işiniz gücünüz varken atın bu adamı. Yaşlılığında size baktiracak belliki .ki daha öncede iğrenç şekilde aldatmıs sizi. Neden kendinize bu eziyet ??

Okumaktan yazamadım ben kusura bakmayın fake değilim ciddi bir sorunla başbaşayım hayır eve aldım ama sadece çoçuklarım için aldım ayrı yatıyoruz ama o uyurken bi kaç kere denk geldim kızın adını sayıklıyordu neden geldin diye sordum sizi özledim pişmanım yapamadım dedi bence başka birşey var dedim tek sebep bu dedi ama ben kıza ulaşıp gerçeği öğrencem durum bundan farklıysa durumlar değişir ben konuşmuyorum evde yabancı gibiyiz gelip gidip kendini affettirmek için çırpınıyor ben yüz vermiyorum ve lütfen hakaret etmeyin
Bu arada zengin değil o kız yüzünden işini herşeyini kaybetti şuan işi bile yok
Ben çalışan biriyim zaten lüks hayat demişsiniz ama ona maddi anlamda muhtaç olmadan yaşadım bunca sene ben.

Sizlere asıl sormak istediğim çoçuklarınız için bile böyle bir evliliği sürdürür müydünüz ?

Sizlere asıl sormak istediğim çoçuklarınız için bile böyle bir evliliği sürdürür müydünüz ?
Böyle bir evliliği sürdürmek en çok onlara zarar verir. Eşiniz üç ay boyunca bir kadın uğruna sizi bırakıp gittiğinde arayıp sormadığında ne söylediniz çocuklara? Harika bir baba figürü var da yeri doldurulamaz gibi mi görüyorsunuz anlamadım ki. Hakikaten çok garip.
Kendime gelecek olursam, böyle bir durumda evlatlarımın annelerini onurlu gururlu bir kadın olarak görmelerini bilmelerini isterdim ve bunun için dimdik durur ve o adamı hayatımdan çıkarırdım. Çocuklar her şeyi görüyor biliyor hissediyor yaşları kaç olursa olsun. Onlara böyle bir travma yaşatmak tercihim olmazdı.

Defalarca gururunuzu hiçe saymışsınız. Artık gururunuzu hiçe saymayın. Bu kadarını da kendinize yapmayın.
Bu nasıl acizliktir ki başkasına gidip gelmiş her seferinde.
Bu nasıl bir acizliktir ki başkasına aşık oldum diyip sizi ve çocuklarını bırakıp gidebilmiş.
Siz nasıl bir psikolojidesiniz ki böyle bir adamı kabul edip her gitmesinde affedip kendinizi bu duruma düşürmüşsünüz. Bir kadın olarak çok çok üzüldüm. Bunu kendinize yaptığınız için. Sevsenizz dahi kalbinize taş basın ya! Bu sevgi değil başka bişey ..
Siz her defasında affettiğiniz için adam rahat rahat takılmış! Nasılsa her seferinde beni affediyor diyip onla bunla yatıp kalkmış utanmadan.
Kendinize bunu yapmayın!

Hayat kadınlarıyla birlikte olan defalarca aldatan adam var karşınızda nasıl hiçbir şey yokmuş gibi adamı affedeceksiniz gerçekten aklım almıyor kaç aydır çocuklarını bile sormayan adamdan ne fayda gelir ki ne eş ne baba olabilir bu ahlaksız adamdan:sinirli:

Çocuklarınız bile "boşan anne" demişler. Onları bahane etmeyin.
Siz "çocuklarım için affettim" diye kendinizi rahatlatabilirsiniz ama bir şeylere "çocuklar için katlanmak" diye bir şey yok. Aksine çocuklar, çekip gidebileceği hâlde gitmeyen anneleri "yüzünden" mutsuz aile yaşantısına katlanır.
Hiçbir ebeveynin, seçimlerinin ve mutsuzluğunun sorumluluğunu çocuklarına yüklemeye hakkı yok.

Yazik wallaha onca şeye ragmen ilk gunki gibi sevmeniz falan... Ben dondum kaldim..

Ne diyim yine yapar yine beklersiniz, Ömrunuz bole gecer. Simdiden size kolay gelsin.

Çalışıyorum ona muhtaç da değilim aslında eskiden hiç tartışma bile yaşamayan bi çifttik çünkü o kıza aşık olana kadar tartışmalar sonra başladı çoçuklarımda perişan oldu gittiğinde boşan anne dediler adres tel bilmiyordum o sinirle boşancaktım ondan da birşey gelir diye bekledim gelmedi boşanamadık sonra çıktı geldi bazen kızın adını sayıklıyor hala hiç dinlemediği müzikleri dinliyor tv de aşk filmlerine dalıp gözleri doluyor ben farkedince biz de böyleydik diye geçiştiriyor ama ben biliyorum ki o an o kızı düşünüyor hala... çok çıkmazdayım peki ben neden nefret edemiyorum bu adam dan ?
Bizimle dalga geçiyorsun muhtemelen ama inan hiç komik değil! Kızın adını sayıklayacak da hala çıkmazda olacaksınız, başka eğlence bul kendine!

Çocuklarınız kaç yaşına gelmiş? Eğer bu evliliği surdururseniz cocuklariniza -cinsiyeti ne olursa olsun- böyle şeylerin normal olduğunu aşılayacaksiniz. Sonra eşlerini aldatan adamlar veya eşi aldatsa da sesi yeterince çıkmayan kadınlar ortaya çıkaracaksınız. Ne yani çocuklar aa bizim için bosanmiyor mu diyecek sanıyorsunuz? Tam tersini yaparsanız belki çok guclu annemiz var derler ama tersi durumda bizi düşünen annemiz var demeyecekkeri kesin çünkü siz sizin de dediğiniz gibi seviyorum dediğiniz için bosanmiyorsunuz. Bir de çocukları alet ediyorsunuz durumunuza sanki bebek bunlar.

Herkese merhaba forumu uzun süredir takip ediyordum ama artık içinden çıkamadığım sorun için üye oldum biraz uzun olacak ama lütfen akıl verip destek olurmusunuz :KK43:
22 senedir evli bi bayanım 3 tane çoçuğum var eşimle küçük yaşta (18) görücu usülü çok severek evlendik seneler geçiyordu ama biz hep liseli aşıklar gibiydik her yerde.Evde yardım eder , çoçuklar ve benimle ilgilenir sorunsuz bi evliliğim vardı ya da ben öyle sanmışım bunca zaman şimdi yaşadıklarıma gelicem ; öğrendiklerimin çoğu hem eşim söyledi itiraf etti hem de çevreden herkesten duyduklarım eşim beni defalarca aldatmış ,bazende ben yakaladım telefonda ya da bilgisayarda hep affettirdi kendini. hayat kadınlarının yanından çıkıp gelip senin yanına yattım dedi özür diledi pişmanım dedi affettim , eve gelmediği geceler toplantı diye yalan söylemiş ama yine başka kadınlarla takılmış yine özür diledi affettim , ..diye gidiyor 22 senelik evliliğimizde seni 9-10 farklı kadınla aldattım ama sana hiç yansıtmadım eve yansıtmadım dedi.yine affettim bir daha olmayacak dedi düzeldi ev-iş -ailesiydi hayatı taki 2 sene öncesine kadar 2 sene önce bi kıza aşık oluyor herkes yapma etme demiş aşığım demiş evlisin demişler aşığım demiş zamanla eve gelmemeye başladı beni çoçukları gözü görmüyordu ya da uyurken bi anda kalkıp bunaldım diye yataktan kalkıp gidiyordu aylar böyle geçerken salonda hep tv karşısında uyumaya başladı tamamen evliliğimiz bitiyordu ama ben çok seviyordum konuşmaya çalışıyordum hep (çünkü başka sorunları olduğunu düşünüyordum bi kıza aşık olduğunu ben 5-6 ay sonra öğrendim) neyse kısa kesmeye çalışayım öğrendiğim zaman kızla konuştum bi şekilde ulaşıp kız konuşmaları bana attı kız her zaman istemiyorum evlisin benden çok büyüksün diyor mesajlarda tersliyor ama benim eşim onu ikna etmeye çalışıyor ...
kız tayin isteyip başka ile gidiyor eşim yine pes etmiyor bu seferde kızın olduğu ile gidip geliyor kızı artık evliliğim bitti diyerek ikna ediyor ama ortada boşanma yok kızı öyle kandırıyor.sonra dönüp geliyor günler sonra bana aylar boyunca boşanmak için baskı yaptı sevmiyorum bitti artık aylardır bildiğin halde direnme artık dedi ama bunca şeyerağmen ben seviyordum onu hala hiçbir şekilde boşanmıcam dedim onu kazanmaya çalışıyordum günler tartışmalı böyle bi var bi yok mücadele ile geçerken eşimi ne ailesi ne benim ailem ne arkadaşları ikna edemiyordu iyi bir işi kariyeri vardı mükemmel ailesi mükemmel çoçukları vardı oysa ki ...
Ve bir gün eve mektup yazıp tamamen çekip gitti 3 ay boyunca bir kere bile aramadı ne ailesini ne çoçuklarını ne beni...Bende artık tamamen umudu kesmiştim ondan çoçuklarımı avutmakla geçiriyodum günlerimi ve acılarımı dindirmekle geçiriyordum ama ne kıza ne eşime ulaşamıyorduk hiç birimiz...
Ve bir gün telefon çaldı çoçuklarımı özledim pişmanım kapınız bana açık mı dedi ?
Ve ben 1 dk düşündüm sustum dondum kaldım açık dedim ertesi gün toplamış eşyalarını elinde bavul geldi yüzüne bakmadım konuşmadım kapıyı açtım sadece çoçuklarına sarıldı ağladı gece de benimle konuştu pişmanım dedi bi süre evde 2 yabancı gibydik yokluğuna tam alışmışken çıkıp gelmişti hazmedemiyordum gözüm görmek istemiyordu ama ben onu hala seviyordum ilk gün ki gibi
herkes affetme bu kaç oldu boşan diyor tek ben evliliğimi sürdürmek istiyorum çünkü bu sefer ona gerçekten inanıyorum
çoçuklarım ve biz çok mutlu bir aileydik çünkü yeniden o günlere dönebilme umudu var içimde
ÇOK UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN AMA DAHA KISA KESMEYE ÇALIŞTIM ŞİMDİ BUNLARI SİZ KADINLAR HERHANGİ BİRİNİZ YAŞAMIŞ OLSA NE YAPARDINIZ BOŞANIR MIYDINIZ ? HER GÜN PİŞMANLIKTAN AĞLAYAN KAHROLAN KOCAYI AFFEDER MİYDİNİZ ?

Siz sığınacak son liman dalgalar durulduğunda tekrar kaçacak siz 2.kadın olmayı zaten kabullenmiş siniz burda kim size ne yazsa fayda etmez sizinki sevgi değil sizinki tamamen ego nasıl olsa bana geri dönecek havası var sizde bana göre sevgi bu kadar basit ve kirlencek şey değil yazık....

Ekşi sözlükte okumuştum bir erkek yazmış erkekler neden aldatır diye farklı cazibelere koşulur hele bir de evde sizi bekleyen biri varsa dadından yenmez demiş.Yani sizin varlığınız olmasa dadında boğazında kalacak.

Aldattı... Affettim...
Aldattı... Affettim...
Gitti geldi başkalarıyla yattı kalktı affettim.
Üç ay beni geç evlatlarını bıraktı gitti sonra bi anda aradı geldi affettim...
Adam normal artık seriye bağlamış normal olmayan sizsiniz.
Gurur?
Kadınlık?
Ahlak?
Öyle bir boşardım kiii öyyyyleeee bir boşardım kiiiiii aileyi bırak tüm dünyaya rezil eder donuna kadar alır evlatlarımla huzurlu bir ömür geçirirdim.
Gebersin ahlaksız.
Ama sizdede kadınlık kalmamış.
Siz yine affediceksiniz bir yıla kalmicak yine birini sevicek yine kaçıcak.
Üfff midem bulandı kusucam şuraya.
Size değil o evlatlara yazık.

Yani bir kadin olsa hayatinda ve pisman olsa hadi bir nebze hatadir derim de,ablacim sen heralde aciya doymadin biraz daha istiyorsun

Back