Aldatıldım ...Siz olsanız ne yapardınız ?

Ayrica eve hic yansitmadi demissiniz yahu adam gününü gün etmis evde bir kadin olanlari görmezden duymazdan geliyor orda baska kadınlar,heralde eve yansıtmaz keyfi gıcır karışan yok görüşen yok tabi !

Sizi aldatmamış bence, sizinle evlenerek esas hayatını aldatmış.. Büyük konuşmak gibi olmasın ama nasıl hazmediyorsunuz, aşk mı gerçekten bahaneniz..

Herkes kendine yakisan sekilde davranir. Ne desek de bosanmayacaksiniz, kendinize bunu hak goruyorsunuz cunku. Boyle sevgi olamaz bu resmen bagimlilik. Siz bu kafayla devam edin, yarin obur gun yine aldatilcaksiniz nasil olsa

Fotograf ekleyemedim dert oldu icime. Bari yazayim. Avukat ergun kazanır diye bir troll hesap var twitterda. Kendileri bu aralar favorim. Diyor ki:
"Benim kocam biraz capkin. Lafa bak lafa... o aldatmadir. Sen kendini kandiriyorsun. Karim biraz capkin diyen bir adam duymadim ben mesela. Aldatiliyorsaniz bosanin, gururlu olmak lazim. Bize de is ciksin"

Bacim gozune seveyim bir test yaptir. Gururunu gectim sagligini bari dusun.

Çook iyi yapmışsın canım bir yuva zor kuruluyor ama yıkmak kolay seni canı gönülden tebrik ediyorum Allah sizi bir ömür mutlu etsin

Konu sahibinin kocası siz misiniz?

Bu kk beni daha ne kadar şaşırtabilir diyorum , her defasında gözlerim pörtlüyor. Yoruma gel, dost mu düşman mı belli değil. Yuva zor kuruluyor güzelim, evinize klozet almanıza gerek yok, nasılsa eşiniz kullanmayı öğrencektir alternatif seçeneğini....

Bu konularda konuşmayı sevmiyorum büyük konuluyor gibi olmamak için
Ama bence siz evet ya bu defa kesin değişmiş affet diyecek birini arıyorsunuz da öyle bir şeyi kimse demez
Siz ona üç tane evlat vermişsiniz ama o sizi defalarca aldatmış size de yazık değil mi ?
Psikolojinize emeğinize yazık değil mi ?

Belki dalga geçmiştir diye düşündüm ama sanmıyorum
Sanki ortada yuva kalmış da boşanan kadın yıkıyor yuvayı. Hoş boşandığı da yok zaten.
Dam uçmuş, her taraf açıkta kalmış, hâlâ yuva da yuva. Ne yuvaymış arkadaş.

Gurursuz musunuz yahu?
Sizi defalarca aldatmış,yetmemiş hayat kadınlarıyla yatıp kalkmış.
Siz yine de affetmişsiniz. Hiç mi gururunuz yok allah aşkına? Şu kendi ayaklarının üzerinde duramayan garip kadınları görünce kan beynime sıçrıyor,deli oluyorum. Biraz gurur,biraz özgüven. Ne olmasını bekliyorsunuz? Adam alışmış bi kere,her yaptığı hatayı affeden bir karısı var,adam bundan sonra tek kadınla yetinir mi sanıyorsunuz? Ne diyeyim,umarım hastalık vs kapmamışsınızdır,bir smear falan aldırın bari.

O pisliğin hala nesini seviyorsunuz Allah aşkına. Her seferinde aldatıp durmuş. Ustelik sızede hastalık bulasabilirdi... Kesin kız buna tekmeyı attı yada baskasıyla görüşüyor oyle gelmıstır kapınıza yoksa yıne donmezdi. Onun hesabı biri olmadı evdekıde benı sevıyo nasıl olsa dayanamaz bana dıye dusunmustur.
Bu zamana kadar aklı nerdeymiş?? Affederseniz bi zaman sonra yıne aynı seyleri kısır döngü gibi yaşar durursunuz...

Sesini duymaya tahammül edebiliyor musunuz acaba. Sanki 22 değil 2 yıllık evli beşikte çocuk var. Çocuklarıniz en az 18 yaşındadır herhalde. Öyle bi babaya ihtiyaçları yokkkkkk..

Bosuna buraya yazmissiniz. Adamin yaptiklari bine katlasa siz yine kocam diye delirirsiniz. Yazik cok yazik hic mi gururunuz yok

Benim anladigim siz yalniz kalmak istemiyorsunuz. Nedir kocanizda sizi bu kadar ceken? O cok yakisikli ve siz pek alimli degil misiniz? O zaman once bu konuda kendinizi degistirin. Kocaniz birilerini buluyor, ama siz neden yillardir sevgisiz yasiyorsunuz? Sizin de hakkiniz degil mi ask yasamak? Insan hayata bir kere geliyor. Kendinize baska bir erkek bulun. Cevreden bulamazsaniz da bir suru evlendirme sitesi var, onlara bakin. Dunyadaki tek erkek kocaniz degil. Bir de esiniz size cinsel hastalik bulastirabilir bir suru hastalik tasima ihtimali yuksek olan kadinla birlikte oldugu icin, dikkatli olun.

Affetmiyorum her gün rahatsız ediliyorum araya birilerinin girmesinden çok sıkıldım sürekli ağlayan yalvaran bir eski eşim var(olmayınca istediği tehtid eden)keşke bütün bunlar yaşanmasaydı o ayrı bende çok küçük yaşta evlendim 19 yıl evli kaldım bütün bu olanları görmezden gelemezsiniz önce bir gerçeklerle yüzleşin lütfen ruhunuz hasta olur !ne sizin eşiniz ne benim eski eşim düzelmez sadece eski düzenini özlüyor !siz masumken bir sürü bedel ödediniz!eşiniz neden o ödemiyor!!neden hep açık bir kapısı var!emin olun yaşadığınız duygu sevgi değil bağımlılık sevgi böyle değil acıtan,utandıran,kanatan birini sevmez kalp...her şeyi başarıyor insan yapma kendine bunu ona değil kendine güven

Siz bence aşık değilsiniz. Eğer aşık olsaydınız sizi sevmeyen biriyle birlikte olamazdınız çünkü aşk tek kişilik değildir. Ayrıca kocanız olucak herif sizi sevmiyor,değer vermiyor. Sadece onun için ne yaparsa yapsın, af eden “evdeki” konumundasınız.

Böyle bir şey yaşasam ne yapardım diye düşünemem, zira böyle bir şey yaşamam mümkün değil. İlk aldatılmada koyarım kapının önüne. Midem kaldırmaz. Bir de bunu bir çok kere yapacak da, başkasının yatağından kalkıp senin yanına geldim diye itiraf edecek de... Öhhh yani. Yüzüne tükürüp, defetmek gereken yerde, affedip durmuşsunuz. Umudu kesmek için 3 ay arayıp sormamasını beklemek... Ahlak ayarları yalama olmuş adama bu kadar yapışıp kalma kafasını anlayamadım. Seviyorum diyorsunuz ya, öff, insan önce azıcık kendini sever, sonra çocuklarını düşünür, şu leş yaratığı postalar. İnsan çocuklarıyla bu yaratığın aynı çatı altında yaşamasına izin vermez. Ama sizin hayatınız da böyle sürüp gidecek gibi görünüyor. Umarım bir gün kafanıza dank eder de, bir aydınlanma yaşarsınız.

En süper cevap bu olsa gerek günaydın canalr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…