Aldatıldım ...Siz olsanız ne yapardınız ?

Iyide kendiniz söylüyorsunuz hala o kızı düşünüyor.eve mecburiyetten ayrıldığı için sokakta kalmiyim bir Bakanım olsun kafasında dönmüş. Kimseye bakıcılık yapmanız gerekmiyor. Evlatlarınızda destekken işiniz gücünüz varken atın bu adamı. Yaşlılığında size baktiracak belliki .ki daha öncede iğrenç şekilde aldatmıs sizi. Neden kendinize bu eziyet ??

Okumaktan yazamadım ben kusura bakmayın fake değilim ciddi bir sorunla başbaşayım hayır eve aldım ama sadece çoçuklarım için aldım ayrı yatıyoruz ama o uyurken bi kaç kere denk geldim kızın adını sayıklıyordu neden geldin diye sordum sizi özledim pişmanım yapamadım dedi bence başka birşey var dedim tek sebep bu dedi ama ben kıza ulaşıp gerçeği öğrencem durum bundan farklıysa durumlar değişir ben konuşmuyorum evde yabancı gibiyiz gelip gidip kendini affettirmek için çırpınıyor ben yüz vermiyorum ve lütfen hakaret etmeyin
Bu arada zengin değil o kız yüzünden işini herşeyini kaybetti şuan işi bile yok
Ben çalışan biriyim zaten lüks hayat demişsiniz ama ona maddi anlamda muhtaç olmadan yaşadım bunca sene ben.

Sizlere asıl sormak istediğim çoçuklarınız için bile böyle bir evliliği sürdürür müydünüz ?

Sizlere asıl sormak istediğim çoçuklarınız için bile böyle bir evliliği sürdürür müydünüz ?
Böyle bir evliliği sürdürmek en çok onlara zarar verir. Eşiniz üç ay boyunca bir kadın uğruna sizi bırakıp gittiğinde arayıp sormadığında ne söylediniz çocuklara? Harika bir baba figürü var da yeri doldurulamaz gibi mi görüyorsunuz anlamadım ki. Hakikaten çok garip.
Kendime gelecek olursam, böyle bir durumda evlatlarımın annelerini onurlu gururlu bir kadın olarak görmelerini bilmelerini isterdim ve bunun için dimdik durur ve o adamı hayatımdan çıkarırdım. Çocuklar her şeyi görüyor biliyor hissediyor yaşları kaç olursa olsun. Onlara böyle bir travma yaşatmak tercihim olmazdı.

Defalarca gururunuzu hiçe saymışsınız. Artık gururunuzu hiçe saymayın. Bu kadarını da kendinize yapmayın.
Bu nasıl acizliktir ki başkasına gidip gelmiş her seferinde.
Bu nasıl bir acizliktir ki başkasına aşık oldum diyip sizi ve çocuklarını bırakıp gidebilmiş.
Siz nasıl bir psikolojidesiniz ki böyle bir adamı kabul edip her gitmesinde affedip kendinizi bu duruma düşürmüşsünüz. Bir kadın olarak çok çok üzüldüm. Bunu kendinize yaptığınız için. Sevsenizz dahi kalbinize taş basın ya! Bu sevgi değil başka bişey ..
Siz her defasında affettiğiniz için adam rahat rahat takılmış! Nasılsa her seferinde beni affediyor diyip onla bunla yatıp kalkmış utanmadan.
Kendinize bunu yapmayın!

Hayat kadınlarıyla birlikte olan defalarca aldatan adam var karşınızda nasıl hiçbir şey yokmuş gibi adamı affedeceksiniz gerçekten aklım almıyor kaç aydır çocuklarını bile sormayan adamdan ne fayda gelir ki ne eş ne baba olabilir bu ahlaksız adamdan

Çocuklarınız bile "boşan anne" demişler. Onları bahane etmeyin.
Siz "çocuklarım için affettim" diye kendinizi rahatlatabilirsiniz ama bir şeylere "çocuklar için katlanmak" diye bir şey yok. Aksine çocuklar, çekip gidebileceği hâlde gitmeyen anneleri "yüzünden" mutsuz aile yaşantısına katlanır.
Hiçbir ebeveynin, seçimlerinin ve mutsuzluğunun sorumluluğunu çocuklarına yüklemeye hakkı yok.

Yazik wallaha onca şeye ragmen ilk gunki gibi sevmeniz falan... Ben dondum kaldim..

Ne diyim yine yapar yine beklersiniz, Ömrunuz bole gecer. Simdiden size kolay gelsin.

Bizimle dalga geçiyorsun muhtemelen ama inan hiç komik değil! Kızın adını sayıklayacak da hala çıkmazda olacaksınız, başka eğlence bul kendine!

Çocuklarınız kaç yaşına gelmiş? Eğer bu evliliği surdururseniz cocuklariniza -cinsiyeti ne olursa olsun- böyle şeylerin normal olduğunu aşılayacaksiniz. Sonra eşlerini aldatan adamlar veya eşi aldatsa da sesi yeterince çıkmayan kadınlar ortaya çıkaracaksınız. Ne yani çocuklar aa bizim için bosanmiyor mu diyecek sanıyorsunuz? Tam tersini yaparsanız belki çok guclu annemiz var derler ama tersi durumda bizi düşünen annemiz var demeyecekkeri kesin çünkü siz sizin de dediğiniz gibi seviyorum dediğiniz için bosanmiyorsunuz. Bir de çocukları alet ediyorsunuz durumunuza sanki bebek bunlar.

Siz sığınacak son liman dalgalar durulduğunda tekrar kaçacak siz 2.kadın olmayı zaten kabullenmiş siniz burda kim size ne yazsa fayda etmez sizinki sevgi değil sizinki tamamen ego nasıl olsa bana geri dönecek havası var sizde bana göre sevgi bu kadar basit ve kirlencek şey değil yazık....

Aids oldi muhtemelen kadınlarla yata kalka.kizda bunu öğrendi kapıya attı.yada sizi kandırıp boşamaya geldi.kizla nikah yapıp çocuk yapıcaklar.

Ekşi sözlükte okumuştum bir erkek yazmış erkekler neden aldatır diye farklı cazibelere koşulur hele bir de evde sizi bekleyen biri varsa dadından yenmez demiş.Yani sizin varlığınız olmasa dadında boğazında kalacak.

Aldattı... Affettim...
Aldattı... Affettim...
Gitti geldi başkalarıyla yattı kalktı affettim.
Üç ay beni geç evlatlarını bıraktı gitti sonra bi anda aradı geldi affettim...
Adam normal artık seriye bağlamış normal olmayan sizsiniz.
Gurur?
Kadınlık?
Ahlak?
Öyle bir boşardım kiii öyyyyleeee bir boşardım kiiiiii aileyi bırak tüm dünyaya rezil eder donuna kadar alır evlatlarımla huzurlu bir ömür geçirirdim.
Gebersin ahlaksız.
Ama sizdede kadınlık kalmamış.
Siz yine affediceksiniz bir yıla kalmicak yine birini sevicek yine kaçıcak.
Üfff midem bulandı kusucam şuraya.
Size değil o evlatlara yazık.

Yani bir kadin olsa hayatinda ve pisman olsa hadi bir nebze hatadir derim de,ablacim sen heralde aciya doymadin biraz daha istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…