- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.170
İki yanlış bir doğru etmez hanımefendi.güven sarsılmaz mı!!? bende intikamımı almak istiyorum. benim yaşadıklarımı hissetsin bakalım beni de başkası ile yazışırken görüşürken bilsin bakalım ne hissedecek.
bende dedim o 5 senenin kadınlık hakkımı helal etmiyorum. ben yurt dışındayken sana laf gelmesin diye ardaşların arabasına bile oturmaya çekinirken sen beni havalimanına yolla sonra onun kahvaltı yap,akşam yemek ye. ya koyuyor insana bu kadar 2yüzlülük.Azcık süphe kalır kul hakkından korkuma ama dumduz bariz aldatılmıssın... Net . Ne kadar uzucu.. 22 yılın ardından... Allahından bulsun... Boşan nereye hangi kadına gidiyosa gitsin.
Yahu çıldırmamak işten değil, halen eşinizin yaptıklarını savunuyorsunuz. Çocuk mu bu adam? Niye başkalarının eşlerini başka kadınlar kandırmıyor?evet kocam sadakatsızlık yaptı. ama kadının da burda payi var. umutlendirmiş. hayal kurarmış bir gün demiş keşke daha genç ve evli olmasaydın seninle evlenirdik diye. Andrapozdaki adama bunu söylerken adamda kendini kanıtlamak ister ben daha gencim diye.
onun da insafına kalmış. yaparmıyım bilmiyorum belki kızgınım kafam karışık. ama birinle yazışırken aldatıldığından emin oluyorsun. kabullenmek çok zor bir şeyİki yanlış bir doğru etmez hanımefendi.
Siz de başkaları ile yazışırsanız, eşiniz sizi her türlü şeyle suçlar ve tek kuruş ödemeden tek celsede boşar.
yok kocamı savunmuyorum. en acindıran nokta benimle yapmadığını başkasına yapması. sinsi. insan 50 sene beraber yaşa bile o insanı tanıyamazmış.Yahu çıldırmamak işten değil, halen eşinizin yaptıklarını savunuyorsunuz. Çocuk mu bu adam? Niye başkalarının eşlerini başka kadınlar kandırmıyor?
Niye o adamlar sadece eşlerine çiçekler, hediyeler alıp sadece eşleri ile romantik yemekler yiyorlar?
Çünkü karakter sahibi insan onlar.
Sizin eşiniz şekerle kandırılmış çocuk değil, sadakatsiz ve düşüncesiz biri.
Ve tek suçlu da kendisi.
Genç olsa cahil diyeceksiniz, yaşlı olsa andropozda diyorsunuz. Hep sırtını sıvazlayın bu hainlerin, bravo vallahi.
geçen sene kriz yaşadım. hem de yaş günümde(bana çiçek yollandı sandım meğer başkasına göndermiş bende çiçek bekledim).ilk yazlıkta öğrendim birine engel koymuştu havuz başında aldırış etmedim ama geceyarısı telefon aldım ve şifresini kırdım. kayıınvalideme dedim anlattım oğlun bir iş çeviriyor.Oha, aldatma degil de ne ki, aldatma sadece fiziksel olmaz hediye ılgı noluyorrr, ben yasasam krız gecırır bosardım
evet kocam sadakatsızlık yaptı. ama kadının da burda payi var. umutlendirmiş. hayal kurarmış bir gün demiş keşke daha genç ve evli olmasaydın seninle evlenirdik diye. Andrapozdaki adama bunu söylerken adamda kendini kanıtlamak ister ben daha gencim diye.
dalga geçmek değil. dertleşmek belki benim gibi biri varsa ne yaptı? nasıl yol çizgi? iyice araştırmadan etmeden olmaz. Sağ olsun kadınlar el birliği ile konuyu açığa çıkarıyorlar. bende bilgilenmiş oluyorum.Allahım okudukça saçımı başımı yoluyorum. Bu kadar da olmaz. Sormayın, karıştırmayın konuyu kapatın gitsin. Çünkü zaten inanmak istiyorsunız boşanmayacaksınız barı konuları deşip iyice aptal yerine konmayın, kendinizle dalga geçirtmeyin
herkesin payı var.he kadın ümitlendirmiş yoksa kocanın bir suçu yok. kadın ümitlendirmese ak pak adam.
çiçek gönderim notları var. aşk meşk yazmıyor. yakın dost,arkadaş,yeni işin hayırlı olsun diyeSiz iç döküyorsunuz anladigim kadariyla. Bosanmak isterseniz saglam bir avukat ile tazminat kazanabilirsiniz. Aldatmayi ispatlamak icin illa yatakta basmaya gerek yok. Cicek gondermesi ve mesajlari bile yeterli
1,5 senedır kafam karışık ve yabanci olduğum yazılardan da belli.Ciddi anlamda destek almanız gerektiğini düşünüyorum. Zira konunun başından beri sağlıklı bir kafa ile yazdığınız tek cümle yok.
Ee aldığı hediyeler ne oluyor?çiçek gönderim notları var. aşk meşk yazmıyor. yakın dost,arkadaş,yeni işin hayırlı olsun diye
yaş gününn kutlu olsun. kovid oldu 2 kere geçmiş olsun çiçeği. bunları sunduğum zaman diyecek notlara bak çok masumçe iş arkadaşına rest yapmış. yazışmalı mesaji yon. sadece instada Canikom yazısı, ellerine sağlık gibi. bunları kanıt olarak sunmam olmam avukata sordum.
Konu açmanıza gerek yok tek başınıza yapabiliyorsunuz bu işlemi. Konu açarsanız adamı uyandıracaksınız duruma. Gidin ve şerh koydurun devredebilir başkasına diye şüpheniz varsa.yurt dışından gelsin konuyu açacağım bakalım ne diyecek.
çiçek gönderim notları var. aşk meşk yazmıyor. yakın dost,arkadaş,yeni işin hayırlı olsun diye
yaş gününn kutlu olsun. kovid oldu 2 kere geçmiş olsun çiçeği. bunları sunduğum zaman diyecek notlara bak çok masumçe iş arkadaşına rest yapmış. yazışmalı mesaji yon. sadece instada Canikom yazısı, ellerine sağlık gibi. bunları kanıt olarak sunmam olmam avukata sordum.
sanırım 1 taneden fazla konut varKonu açmanıza gerek yok tek başınıza yapabiliyorsunuz bu işlemi. Konu açarsanız adamı uyandıracaksınız duruma. Gidin ve şerh koydurun devredebilir başkasına diye şüpheniz varsa.
Ya bırak boşamayacak işte. Hangi avukata gitse bu dediklerini sayar zaten. Boşanma konusundaki tavsiyelere kapalı konu sahibi. O öyle inanmak istiyor, boşanınca dımdızlak kalacağına, fettan kadının saf kocişini kandırdığına falan. Evli kalma motivasyonunu elinden almayın kadının yav.dava açılır açılmaz avukatınız satamamasını sağlar merak etmeyin.habersizce açın davayı da görsün.boşanmadan da tedbir nafakası alırsınız.o evden o gitmek zorunda kalır siz değil.mahkemeden size tahsis edilmesini istesin avukatınız.o zaman kocanız düşünsün kara kara.siz de yapın kahvenizi keyfinize bakın.
Çok safsınız veya inanmak istiyorsunuz zina yapan adamın midesi falan kalmıyor kafa çkte kalıyor. İsterse kadın önünde başkasıyla miksin gelir yine kadınla beraber olmaya gidebilir. Amaç seks olunca hiç umurlarında değil. Kaç tane adam evde güzel genç karısı varken kendinden yaşlı gazinoda çalışan veya o yolda kadınlarla beraber oldu. Bazı erkekler kendilerine kötü davranan iyi sevişen kadın istiyor. Siz kadının ne yapacağıma göre evliliğinizi düşünmeyin. Avukatla konuşmadığınızı herkes anladı. Kimse boşan boşanma karışmaz. Kendini garantiye al. Adamın elinde nesi var nesi yok al koy kenara. Çocuklarınızın rızkı bu.geçmiş olsun size. Eşim çok fazla kredi kullanmamış hep nakit ödemiş. bir de bana diyor sen nasıl öğrendin.
Eğer kadın o konuştuğum zaman Zengin adamla beraber olmasaydı kocamı kesin kapardı(kocam 3.cu yedekteydı). o kadın dedi güzel bir birlikteliğim var. o kadında da o zaman 2 kişi ile berabermiş. zengin adam karısı ile barıştı karı yedekteki sevgiliye kaldı onunla yetinecek. ama adam akıllı ıse onunla evlenmez.
22 senelik evliyim,2 çocuğum var. Eşim 5 sene iş arkadaşı ile görüştüğüne öğrendim. Benimkisi yapmaz dedim ama yanılmışım. İnstadan yazışmasını gördüm, whatsp yazışmalarını siliyormuş, kadına nerdeyse her ay çiçek yolluyormuş(hesap geçmişte görüyordum ama kime gönderdiğni göremiyordum,gönderim smsteki silmiş çöpünde gördüm (önce inkar etti sonra kanıtı gösterdim sonra anlattı), başka şehirde yaşıyorduk iş bahanesi(toplantı) ile nerdeyse her ay 2-3 kere kafede,restoranda iş yerinde alıp yemek yiyormuş evine kadar götürüyormuş. filme ve tiyatroya gitmişler(bilex.com gördüm kanıtladım). Beni en çok üzen ben memlekete gidince eve dönmeyip o kadınla kahvaltı etmiş akşam yemek yemiş ve ertesi gün çalıştığı şehire dönmüş. ama bana o gün eve döndüğünü söyledi. 1 hafta sonra çocuklar babannede yazlıktayken ziyaret etmiş ve yine o bayanla görüşmeye gitmiş. Sorsam neden yaptın. Onunla dertleşiyorduk,özledik, anlatacaklarım var demişmiş. o Bayan eski sevgililerinden konuşurmuş Benim kide sanki psikolog nasihat verirmiş. dedim çiçekleri bana bu kadar göndermedin neden ona gönderdin '' o kadın dermişki sen nasıl arkadaşsın bana çiçek yolla, kocam moral olsun diye çiçek gönderirmiş,hanımefendi depresyondaymış. Benimle bu kadar ilgilenmedi. Çiçek sepetininde gönderdiklerini ben görmıyayım diye Gizlemiş(telefonla arattırdım açtırdım ama sadece 5 tanesini görünür yaptı. Bayanla konuştum bana seviye meyiye dedi(beni evli adamla beraber olmakla suçluyorsun dedi)Eşim gizlice ona hediyeler almış birbirlerine hediye almışlar. eşime atkı, parfüm almış atkıyı paltonun koluna saklamış taşınırken gördüm. Hediye küpelerin faturalarını gördüm banada almış ona da farklı. Banka özetlerini çıkaracaksın dedim eşim verdi hepsini baktım sorguladım. Kadınla konulurken dedi ''eşini yaptıklarını sorgulama/kontrol etme o ne yaparsa yapar dedi. ben şok oldum. Birde eşim bunları bana ''sana anlatmak zorunda değilim dedi, sankı o kadın örğütlemiş gibi. dedim anlatmak zorunda değilsen neden evliyiz. Kadın diyorki '' dua et kocan bana düştü başkası olsaydı elinden alırdı'',''Senden kaçtı bana geldi'' kocama gel yüzleşelim o kadınla dedim istemedi (ama telefonda yüzleştik ama kocam onun yanında hiç bir şey diyemedi çünkü kadın seni patrona anlatacağım diye korkuttu. Kadın ilk evlilikten boşanmış çocuk yapacak zengin koca arıyormuş(kocamın dediğine göre). Onunla beraber olduğu adamla konuştum(ona da başka beraber olduğu adam anlatmış o kadınla ilgili neler anlatmış), hamileyim diye şirketekilere anlatmış. Bir kaç ay sonra beni O kadının sevgilisi aradı(benim yazmalarımı görmüş). Adam boynuzlandığından haberi yok (1 yıldır çıkıyoruz dedi ama kadın 2 kişiyı idare etmiş). Sevgilisi bana yalvardı evleneceğim o kadınla, kocanla beraber olduğunu ona neden suçluyorsun gel yüzleşelim dedi Ben yok biz 3müz konuştuk konuyu kapattık dedim kestim. Onlar iş arkadaşı bana anlattı dedi. o kadın sevgilisini nasıl kandırdıysa. Dedim eğer iş arkadaş ise Whtap yazışmaları silmeyecek, neden siliyor. Eşim benden gizlice o kadınla görüşüyorsa, çiçek yolluyorsa,beraber başbaşa yemek yiyorsa,telefonda iş dönüşü o kadınla yarım saat konuşuyorsa(her gün) telefon detaylarını istedim eşim şirketten istedi. Siz ne diyorsununuz
Kocan basbaya aldatmis seni siz, neden kocanizi 3cu bir sahisla paylasmak zorunda kalacaksiniz ki, ne munasebetle kocaniz, baskasina cicek alacak ,dupeduz aldatma kocanizi o bayana birakmayin cok guclu, ayaklari yere saglam basan biri olun derim .22 senelik evliyim,2 çocuğum var. Eşim 5 sene iş arkadaşı ile görüştüğüne öğrendim. Benimkisi yapmaz dedim ama yanılmışım. İnstadan yazışmasını gördüm, whatsp yazışmalarını siliyormuş, kadına nerdeyse her ay çiçek yolluyormuş(hesap geçmişte görüyordum ama kime gönderdiğni göremiyordum,gönderim smsteki silmiş çöpünde gördüm (önce inkar etti sonra kanıtı gösterdim sonra anlattı), başka şehirde yaşıyorduk iş bahanesi(toplantı) ile nerdeyse her ay 2-3 kere kafede,restoranda iş yerinde alıp yemek yiyormuş evine kadar götürüyormuş. filme ve tiyatroya gitmişler(bilex.com gördüm kanıtladım). Beni en çok üzen ben memlekete gidince eve dönmeyip o kadınla kahvaltı etmiş akşam yemek yemiş ve ertesi gün çalıştığı şehire dönmüş. ama bana o gün eve döndüğünü söyledi. 1 hafta sonra çocuklar babannede yazlıktayken ziyaret etmiş ve yine o bayanla görüşmeye gitmiş. Sorsam neden yaptın. Onunla dertleşiyorduk,özledik, anlatacaklarım var demişmiş. o Bayan eski sevgililerinden konuşurmuş Benim kide sanki psikolog nasihat verirmiş. dedim çiçekleri bana bu kadar göndermedin neden ona gönderdin '' o kadın dermişki sen nasıl arkadaşsın bana çiçek yolla, kocam moral olsun diye çiçek gönderirmiş,hanımefendi depresyondaymış. Benimle bu kadar ilgilenmedi. Çiçek sepetininde gönderdiklerini ben görmıyayım diye Gizlemiş(telefonla arattırdım açtırdım ama sadece 5 tanesini görünür yaptı. Bayanla konuştum bana seviye meyiye dedi(beni evli adamla beraber olmakla suçluyorsun dedi)Eşim gizlice ona hediyeler almış birbirlerine hediye almışlar. eşime atkı, parfüm almış atkıyı paltonun koluna saklamış taşınırken gördüm. Hediye küpelerin faturalarını gördüm banada almış ona da farklı. Banka özetlerini çıkaracaksın dedim eşim verdi hepsini baktım sorguladım. Kadınla konulurken dedi ''eşini yaptıklarını sorgulama/kontrol etme o ne yaparsa yapar dedi. ben şok oldum. Birde eşim bunları bana ''sana anlatmak zorunda değilim dedi, sankı o kadın örğütlemiş gibi. dedim anlatmak zorunda değilsen neden evliyiz. Kadın diyorki '' dua et kocan bana düştü başkası olsaydı elinden alırdı'',''Senden kaçtı bana geldi'' kocama gel yüzleşelim o kadınla dedim istemedi (ama telefonda yüzleştik ama kocam onun yanında hiç bir şey diyemedi çünkü kadın seni patrona anlatacağım diye korkuttu. Kadın ilk evlilikten boşanmış çocuk yapacak zengin koca arıyormuş(kocamın dediğine göre). Onunla beraber olduğu adamla konuştum(ona da başka beraber olduğu adam anlatmış o kadınla ilgili neler anlatmış), hamileyim diye şirketekilere anlatmış. Bir kaç ay sonra beni O kadının sevgilisi aradı(benim yazmalarımı görmüş). Adam boynuzlandığından haberi yok (1 yıldır çıkıyoruz dedi ama kadın 2 kişiyı idare etmiş). Sevgilisi bana yalvardı evleneceğim o kadınla, kocanla beraber olduğunu ona neden suçluyorsun gel yüzleşelim dedi Ben yok biz 3müz konuştuk konuyu kapattık dedim kestim. Onlar iş arkadaşı bana anlattı dedi. o kadın sevgilisini nasıl kandırdıysa. Dedim eğer iş arkadaş ise Whtap yazışmaları silmeyecek, neden siliyor. Eşim benden gizlice o kadınla görüşüyorsa, çiçek yolluyorsa,beraber başbaşa yemek yiyorsa,telefonda iş dönüşü o kadınla yarım saat konuşuyorsa(her gün) telefon detaylarını istedim eşim şirketten istedi. Siz ne diyorsunuz?