Siz de davadan önce koydurun şerh.ya boşanma davasından önce evleri başkasına devre ederse.
para konusunda ne dedi biliyor musunuz. sordum bankada ne kadar paran var. bana dedi dersiniz. ben öldüğüm zaman öğrenirsin. ben sandimki kafamdan üstüme sanki kaynar sular indi/döküldü. ne ortak hesab benden para saklıyor ama ben maillerinden hesap özetlerinden öğrendim.Ortak banka hesabı varsa cukkalayın çekip kendi adınıza hesap veya banka kasası kiralayıp parayı oraya
dava açılır açılmaz avukatınız satamamasını sağlar merak etmeyin.habersizce açın davayı da görsün.boşanmadan da tedbir nafakası alırsınız.o evden o gitmek zorunda kalır siz değil.mahkemeden size tahsis edilmesini istesin avukatınız.o zaman kocanız düşünsün kara kara.siz de yapın kahvenizi keyfinize bakın.ya boşanma davasından önce evleri başkasına devre ederse.
dava açtığınız anda o paraları da ortaya çıkarır avukatınız.yarısını alırsınız evlilik birliği içinde kazanılmışsa.ama adama ben dava açacağım demeyeksiniz.gizli gizli avukatınızla yol alacaksınız öncelikle.mallar paralar güvence altına alınınca yasal olarak,hah işte o zaman öğrensin.para konusunda ne dedi biliyor musunuz. sordum bankada ne kadar paran var. bana dedi dersiniz. ben öldüğüm zaman öğrenirsin. ben sandimki kafamdan üstüme sanki kaynar sular indi/döküldü. ne ortak hesab benden para saklıyor ama ben maillerinden hesap özetlerinden öğrendim.
şu anda kullandığım araba da onun üzerine. gerçekten hiç bir şey üzerimde değil. büyük oğlum yetişkin.2cisi lisede. sürekli ev konusunu açmaktan da sıkıldım sanki aç gözlüymuşum gibi sanki onu parası için yaşıyormuşum gibi. ama ben çocuklarıımı garantiye almak istiyorum dedim. çünkü o kadın kocamı kandırır evleri üstüne almak ister çünkü o çok zengin adam dediki yeni aldığım evime geldi ve o evi ondan istemiş. adam dediki evimde 3 tane tılsım çıkmış. kadın bilmem büyücülerle işbirliği yapıyor mu?Saf olmayın adamı kulağından tutup notere götüreceksiniz arabanınnruhsatı evlerin tapuları çocukların kimlikleri çocuklar siz kimlikleriniz olacak yemeğe gidiyoruz diye gündüz vakti bam diye halledeceksiniz. Çocukların yanında cinnet geçiririm seni reizl ederim dersiniz şaşkınlıktan yapar. Kabul etmedi diretti o zaman da şunu yapın.Bir de adamı ve kadını iş yeri.nde sosyal medyada rezil etmekle tehdit edin.
eşim ailesinde tek mirasçi. Kadına ailemde şunlar var anlatmış yazlık,evleri.Doğru adamı kimse bırakmak istemiyor
2000 senesinde Türk kanunlarını o kadar bilmiyorum.22 yıllık evliymişsiniz . Mal paylaşımı yasası ne zaman çıkmıştı arkadaşlar . Ben hatırlamıyorum .
Evliliğiniz o yasadan sonra mı oldu .
Belki bankadaki paranın miktarını da anlatmıştır:)eşim ailesinde tek mirasçi. Kadına ailemde şunlar var anlatmış yazlık,evleri.
İşte İstanbuldaki evde boştu. evimize getirip getirmediğini bilmiyorum. o Zengin adamın anlatığına göre onun evine de gitmiş. belki bizim evede gelmiştır. Kadın sahilde sevgilisi ile buluşmak istemiş beni bırakabilirmısın demiş. ama sonra evde ben kullamadığım 2 fincan ortaya çıkmış. o zaman gördüğümde her halde eniştem biz yokken fincandan içti dedim. biz başka şehir taşınırken evi komple boşaltmadık. salon takımı kalmıştı. sadece oturumu götürdük. eşim İstabula geldiği zaman o evde kalıyordu.Zorunuza giden noktalar bir ilginç doğrusu. Konunun tamamen zorunuza gitmesi gerek. Eşim kahvaltı yapmış akşam yemek yemiş bana da evdeyim demişti en çok zoruma giden bu oldu demişsiniz. Şaka mısınız?? Sizi aldatmış adam. Evdeyim diyip kadınla evde buluşsa sorun olmayacak mıydı?
söylemedi ama ben biliyorum. söylemek istemedi. kadının Zengin adamı anlattı. ona da daha önceki sevgilisi instadan görmüş uyarmış. adamlar holding çalışanları.Belki bankadaki paranın miktarını da anlatmıştır:)
Yalnız siz kadının sevgililerin söylediği şeylere kadar hakimsiniz.
Keşke bu kadar içine girmeseydiniz
Bir vukuatlı nüfus kayıt örneği, muhtarlıktan bir adet aile konutu belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi ( aslıda yetiyor ama ne olur ne olmaz), bir adet vesikalık fotoğraf, evlilik cüzdanınızı da ne olur ne olmaz yanınıza alıyorsunuz ve tapu müdürlüğüne gidip şerh koyduruyorsunuz. Olup bitiyor.ya boşanma davasından önce evleri başkasına devre ederse.
Evler ne zaman alındı? Mal rejimi 2002de değişti ancak 2002den sonra alınan mallar için de geçerlidir.2000 senesinde Türk kanunlarını o kadar bilmiyorum.
güven sarsılmaz mı!!? bende intikamımı almak istiyorum. benim yaşadıklarımı hissetsin bakalım beni de başkası ile yazışırken görüşürken bilsin bakalım ne hissedecek.Güveniniz mi sarsıldı? Ablam aldın boynuzları koşturuyorsun ne güveni adam ne onur ne gurur bırakmamış hala boşamıyorsun ne diyelim
Kadına bir ev açmadığı kalmış bu arkadaş hikayesine kanmayın lütfen
2006 dan sonra.Evler ne zaman alındı? Mal rejimi 2002de değişti ancak 2002den sonra alınan mallar için de geçerlidir.
yurt dışından gelsin konuyu açacağım bakalım ne diyecek.Bir vukuatlı nüfus kayıt örneği, muhtarlıktan bir adet aile konutu belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi ( aslıda yetiyor ama ne olur ne olmaz), bir adet vesikalık fotoğraf, evlilik cüzdanınızı da ne olur ne olmaz yanınıza alıyorsunuz ve tapu müdürlüğüne gidip şerh koyduruyorsunuz. Olup bitiyor.
dava açmadım daha araştırıyorum. danıştığım avukat 3ci kişi şahit lazım dedim. telefon konuşmlarını söyledim, kocanla dava çekişmeli olacak dedi.Buraya konu acmadan once umarim avukatiniza bosanmak icin vekaletname vermissinizdir.
evet kocam sadakatsızlık yaptı. ama kadının da burda payi var. umutlendirmiş. hayal kurarmış bir gün demiş keşke daha genç ve evli olmasaydın seninle evlenirdik diye. Andrapozdaki adama bunu söylerken adamda kendini kanıtlamak ister ben daha gencim diye.Hanımefendi siz neden sürekli eşinizin görüştüğü kadına yükleniyorsunuz? Evlilikte sadakat sağlaması gereken kişi eşinizdir.
Kiminle görüştüğünün önemi yok, sizi aldatıyor. Hiçbir evli erkek, karısına yalan söyleyerek arkadaşı ile görüşmez, ona çiçek ve hediyeler almaz, bunları yapan adam aldatıyordur.