Boşan demek çok kolay. Ya ilerisini düşünen yok. Diyelim boşanmaya karar verdim. Beraber olduklarına dair hiç bir kanıtım yok. Ben avukatla konuştum. Telefon kayıtlarını gösterdim dedi ki beraber çalıştıysa iş diye kanıt sunacak çünkü ses kayıtlarına KVKK gereği saklanmıyormuş, ses kayıtlarıda yok. Çiçek meselesine gelirsek gönderdiği (çiçek sepetinde 8 tane çiçek) o da İşine hayırlı olsun,Geçmiş olsun notları var. burdandan kanıt çıkmaz. Eşim buluşurken iş yeri fişini kullanmış(fişi ise iş yerine sanki iş yemeği diye vermiş) kalanları nakit ödemiş. Birlikte hiç resimleri yok. Çok profesyonelce çalışmışlar. Boşanma davasında beni hiç bir şey bırakmadan boşar. Zaten evde karı koca ilişkimiz yok. Çocuk kavgadan etkilenir diye düşünen varsa biz
kavga/tartışma yaşamıyoruz. Herkes kendi eski görevini yerine getiriyor, ben ev işi,yemek,ütü o da para kazanıyor,oğlum okulda. Evde 2 yabancı gibiyiz ama herkesin kendi alanlarına saygılı hayat devam ediyor. Oğlumun üniversiteye gidene kadar böyle devam edecek. Oğlumun 2 taraflı evlerde kalmasını istemiyorum. Ben İstanbulda Eşim Bursada. Ne olacak çocuk sürekli şehir şehir mı gezecek. Bunları kimse düşünmüyor.
Boşan demek kolay sonrasını kimse düşünmüyor. Eşimden şiddet görmüyorsam 2 yabancı gibi
yaşarım. Dünyada böyle yaşayan bir sürü insan var.
Misal ben boşandım diyelim. Çocuk bende nafakayı ödüyor. Evin kirası,çocuğun masrafları,özel okul taksidi derken Adam başkası ile evlendi. Bende nafaka alıyorum, karısı istermı para eski karısına gitsin,nafaka ödüyor para bölünüyor. Yeni karısının istekleri olacak bu sefer benden nafakayı kısacak,geciktirecek. Ben burada hiç çalışmamıştım, 42 yaşından sonra beni tecrübesiz kim işe alacak? nerede çalışacağım? Çocuğum 2 sene sonra 18 girdi ee sonra nafaka azaldı. Eşim 2 sene sonra emekli oluyor. Emekli maaşı 2ye bölünecek! Ben nasıl geçineceğim? Anneme gitsem o da yurt dışında zaten kendisi 70 yaşında emekli. 4 tane torunu var onlara yardımcı oluyor. Bir de ben mı yük
olayım. Annem kalbi 40-42 atıyor(düşük nabız),tansiyonu var, kalp hastası benim boşandığımı duyarsa kalp krizi geçirir,zaten bir kaç kez burnu kanadı beyin kanaması geçiriyordu. Zaten uzaktayım o vefat ederse helaleşmeye bile
yetişemem. Hayat Elbet bir yol gösterir. Allah herşeyin hayırlısını versin.