Aldatıldım mı yoksa arkadaş mı ?

sanırım 1 taneden fazla konut var
oturduğu konuta aile konutu şerhi koydurabilir
diğerleri için ne yapması lazım?
Şöyle ki sadece oturulan konut aile konutu olarak kabul edilir. Bunun haricinde herhangi bir malın satımı için eşin onayına gerek yoktur. Normalinde aile konutuna şerh konulmamış bile olsa eşten habersiz yapılan satışlar geçersiz kabul edilmelidir ama tabi bu işin çok uzaması demek olacağı için şerh koydurmakta yarar var.

Ancak özellikle boşanmaya karar verilen süreçlerde çok fazla mal kaçırma işlemi yapıldığı için bu önem arz eden bir konudur kanun nazarında da. Mesela boşanma davası açılmadan önceki son bir yıl özellikle önemlidir. Bu süreç için eşlerden birinin mal kaçırma iddiası varsa tüm süreç incelenir. Mal bedelsiz mi birinin üstüne geçirildi ya da malın anne baba kardeş veya çok yakın arkadaş gibi kimselerin mi üstüne geçirilmesi sağlandı. Burada işte bir usulsüzlük tespit edilirse hak iadesi talep edilir. Diyelim ki böyle bir mal kaçırma olmadan boşanma davası açıldı o zaman malın kaçırılmasından korkuluyorsa malların üstüne bir tedbir konulur mahkeme tarafından. Eğer anlaşmalı bir boşanma olmuyorsa mal paylaşımı davasının da açılması talep edilir ve bu dava da ayrıca görülür.

Eşim o kadınla şirkette sadece 4 ay ofiste çalıştı sonra başka şehirde çalıştı o kadında iş yerinde 2 sene dolmadan ayrıldı. ne konuşması olabilir ki sen şirketten ayrılmışsın bırak. sana ne başkasını derdi. kadın tabii dekolteli,dudak büzülmüş pozlarda instada çektiği storiler. benim ki de resmen yürümüş ama o kadın evli olmasını bildiği halde hiç boş bırakmıyor, desene abi yeter sürekli arama karın öğrenecek. demiş karınla tanıştır diye ama benimki korkmuş bir daha buluşturmayacak. ama ben kocamı uyardım bak seni rüyamda başka kadınla görüyorum. o zaman akıllanıp geri çekmesi gerekiyordu yapmadı. ne oldu güvenim sarsıldı.
Kendinizi avuttuğunuz bahaneler kadını tanımlamanız o kadar acınası ve gülünç ki gerçekten sadece güveniniz mi sarsıldı bu mu ?

Dupeduz aldatma. Esin de cok kotu yalanci.
Kadinin problemi varsa psikologa gitseydi. Taaa dert dinlemeye her ay 2-3 kez gidilir mi? Seni cok saf bulmus bunlar. Inan kahvaltidan daha otesi de olmus olabilir. Aslinda elinde bir suru delil var. Hakime gostersen o bile esinin anlattigi hikayeye inanmaz. Bence sen bir avukat ile gorus.

dedim sana ne sen ona kimsin? onun ablası,arkadşı yokmu sana herşeyin anlatıyor. kaç tane sevgilisi varmış. erkekler onunla beraber oluyorlarmış, karımdan boşanırım diyormuş kandırıyorlarmış. kadına dedim evlenmeden kimse ile beraber olma kullanıp atarlar.
Başkasına vereceğin aklı kendine kullanmayı lütfen dene lütfen şu kullanıp atarlar cehaletine hiç değinmiyorum konu o değil

o zaman akıllanıp geri çekmesi gerekiyordu yapmadı. ne oldu güvenim sarsıldı.
Sadece güveniniz mi sarsıldı cidden ? Adam apaçık aldatıyor, para yediriyor ( muhtemel cinsellikte yaşıyorlar ), sen kanıtlayıp gözüne sokana kadar inkar ediyor sonra mecbur kabul ediyor... Ama senin sadece güvenin sarsıldı öyle mi?

. Aldatmayi ispatlamak icin illa yatakta basmaya gerek yok.
Yatakta bassa nolur ? Konu sahibi kış geldi, havalar soğudu, o yüzden beraber yatmışlar, ısınmak için sürtünmüşler diyecek. O ışığı gördüm konu sahibinde.

geçen sene kriz yaşadım. hem de yaş günümde(bana çiçek yollandı sandım meğer başkasına göndermiş bende çiçek bekledim).ilk yazlıkta öğrendim birine engel koymuştu havuz başında aldırış etmedim ama geceyarısı telefon aldım ve şifresini kırdım. kayıınvalideme dedim anlattım oğlun bir iş çeviriyor.
Bu kadar ugrasmaya gerek yok kanıtlayıp dava ac

bana yalan söylemesin yeter. boşanmak istedim ama kanıtım yok. avukat 3ci kişi lazım dedi.

çiçek gönderim notları var. aşk meşk yazmıyor. yakın dost,arkadaş,yeni işin hayırlı olsun diye
yaş gününn kutlu olsun. kovid oldu 2 kere geçmiş olsun çiçeği. bunları sunduğum zaman diyecek notlara bak çok masumçe iş arkadaşına rest yapmış. yazışmalı mesaji yon. sadece instada Canikom yazısı, ellerine sağlık gibi. bunları kanıt olarak sunmam olmam avukata sordum.

Ablacim avukat dedigin senin ic sesin olmasin? Tecrubeli bir avukat bul, o kanitlari nasil kullanacagini bilir. Ayrica kocan olacak kisinin hakimi de seni kandirdigi gibi kandirabilecegini mi dusunuyorsun? Devamlilik arz eden romantik iliskilerde olacak davranislara is arkadasimdi ondan yaptim diyecek, hakim de aferin ne guzel mi diyecek seni haksiz bulacak falan diye mi dusunuyorsun?

Bosanmak istemiyorsun, anliyorum, o zaman kurcalama ustunu kapat. Dusundukce kendini delirtirsin. Yazdiklarini okudukca bir ilac etkisi altinda oldugunu falan dusundum ben mesela, o kadar birbirinden kopuk, butunluk saglamayan cumlelerin var ki, farkinda misin bilmiyorum

Eşinizin yerinde olsam ben boşanırdım sizden. Hadi ben pisliğin şerefsizin önde gideniyim ama bu kadar olaya kanıta rağmen "ona yaptın bana yapmadın, ona aldın bana almadın, onu götürdün beni götürmedin... " kavgası yapan kadından ben bile tiksinirdim. Kardeşim ne kadar gamsızsınız ya. Çiçekler pastalar yemekler kahvaltılar eve bırakmalar... Ben burada aldatılıp kocasından ayrılmak istemeyen çok üye gördüm ama siz yemin ederim açık ara birinciliğe oturdunuz. Telefon ekstre dökümleri alıp araştırırken veya diğer kadınla yüzleşirken hatta tavsiyeler verirken yabancı değilsiniz ama boşanırken yabancısınız aynen.

Beni bu olayda gülümseten rahatlatan bir şey de yok değil hani. O kendini playboy zanneden, kadını deli divane aşık sanan kocanızın patates edilmesi hoştu mesela. Kadın kullanabildiği her şekilde kullanmış, foyası çıkınca da napim senin yaşlı moruk kocanı demiş.

Yabancıyım diyorsunuz ama Türkçe'niz gayet iyi. Şahidim yok diyorsunuz da, gerek var mı? Her şeyin yazılı kanıtını almışsınız maşallah. Bilmiyor olamazsınız ama yine de ben yazayım. Bu kanıtlarla çok rahat boşanırsınız, evlerin yarısını alırsınız üstüne nafaka bağlanır size. Ama bunların olması için tek bir şey lazım, istemek. Siz kocanız ve kocanızın sevgilisi güzel güzel anlaşıp konuyu kapatmışsınız ama kadının yeni sevgilisi ortalığı karıştırmış pis adam.

güven sarsılmaz mı!!? bende intikamımı almak istiyorum. benim yaşadıklarımı hissetsin bakalım beni de başkası ile yazışırken görüşürken bilsin bakalım ne hissedecek.
Adamın umurunda olsanız zaten bunları yapmazdı. Aferin güzel fikir hemen gidin yapın. Böylece o da size sadaktasizlik yüzünden gitsin dava açsın. Hatta kendine akıl veren başka bir kadın çıkar ortaya ve sizden önce açar boşanma davasını. Aldatmayı ortaya çıkardıktan sonra belli bir süre boşanma davası açmazsanız affetmiş sayılıyorsunuz.

22 senelik evlisiniz alooo. Sanki kucağınızda 2 bebek var. Biri yetişkin biri liseye gidiyor. Siz açık açık boşanmaya niyetim yok asla boşanmam deyin de biz de ona göre yazalım. Evlilik birliği içerisinde edinilen mallar ortaktır. En kuytu köşede yaşayan kadın bile biliyor bunu. Her şey evlenmenizden önce mi alındı? Evler de evler.

Belki linçleneceğim ama şu an o kadınla aynı seviyede görünüyorsunuz bana. İnsanın biraz onuru gururu olur.

Aralarında gerçekten sadece arkadaşlık olsa bile ben aldatma sayarım. Eşten gizli çiçek yollamalar, hediyeleşmeler… Çok iyi arkadaşlar madem sizin neden onların arkadaşlık düzeyinden, hediyeleşmelerinden vs haberiniz yok? Arkadaşça bile olsa eşten gizlenen şeyler aldatmadır bana göre.

22 senelik evliyim,2 çocuğum var. Eşim 5 sene iş arkadaşı ile görüştüğüne öğrendim. Benimkisi yapmaz dedim ama yanılmışım. İnstadan yazışmasını gördüm, whatsp yazışmalarını siliyormuş, kadına nerdeyse her ay çiçek yolluyormuş(hesap geçmişte görüyordum ama kime gönderdiğni göremiyordum,gönderim smsteki silmiş çöpünde gördüm (önce inkar etti sonra kanıtı gösterdim sonra anlattı), başka şehirde yaşıyorduk iş bahanesi(toplantı) ile nerdeyse her ay 2-3 kere kafede,restoranda iş yerinde alıp yemek yiyormuş evine kadar götürüyormuş. filme ve tiyatroya gitmişler(bilex.com gördüm kanıtladım). Beni en çok üzen ben memlekete gidince eve dönmeyip o kadınla kahvaltı etmiş akşam yemek yemiş ve ertesi gün çalıştığı şehire dönmüş. ama bana o gün eve döndüğünü söyledi. 1 hafta sonra çocuklar babannede yazlıktayken ziyaret etmiş ve yine o bayanla görüşmeye gitmiş. Sorsam neden yaptın. Onunla dertleşiyorduk,özledik, anlatacaklarım var demişmiş. o Bayan eski sevgililerinden konuşurmuş Benim kide sanki psikolog nasihat verirmiş. dedim çiçekleri bana bu kadar göndermedin neden ona gönderdin '' o kadın dermişki sen nasıl arkadaşsın bana çiçek yolla, kocam moral olsun diye çiçek gönderirmiş,hanımefendi depresyondaymış. Benimle bu kadar ilgilenmedi. Çiçek sepetininde gönderdiklerini ben görmıyayım diye Gizlemiş(telefonla arattırdım açtırdım ama sadece 5 tanesini görünür yaptı. Bayanla konuştum bana seviye meyiye dedi(beni evli adamla beraber olmakla suçluyorsun dedi)Eşim gizlice ona hediyeler almış birbirlerine hediye almışlar. eşime atkı, parfüm almış atkıyı paltonun koluna saklamış taşınırken gördüm. Hediye küpelerin faturalarını gördüm banada almış ona da farklı. Banka özetlerini çıkaracaksın dedim eşim verdi hepsini baktım sorguladım. Kadınla konulurken dedi ''eşini yaptıklarını sorgulama/kontrol etme o ne yaparsa yapar dedi. ben şok oldum. Birde eşim bunları bana ''sana anlatmak zorunda değilim dedi, sankı o kadın örğütlemiş gibi. dedim anlatmak zorunda değilsen neden evliyiz. Kadın diyorki '' dua et kocan bana düştü başkası olsaydı elinden alırdı'',''Senden kaçtı bana geldi'' kocama gel yüzleşelim o kadınla dedim istemedi (ama telefonda yüzleştik ama kocam onun yanında hiç bir şey diyemedi çünkü kadın seni patrona anlatacağım diye korkuttu. Kadın ilk evlilikten boşanmış çocuk yapacak zengin koca arıyormuş(kocamın dediğine göre). Onunla beraber olduğu adamla konuştum(ona da başka beraber olduğu adam anlatmış o kadınla ilgili neler anlatmış), hamileyim diye şirketekilere anlatmış. Bir kaç ay sonra beni O kadının sevgilisi aradı(benim yazmalarımı görmüş). Adam boynuzlandığından haberi yok (1 yıldır çıkıyoruz dedi ama kadın 2 kişiyı idare etmiş). Sevgilisi bana yalvardı evleneceğim o kadınla, kocanla beraber olduğunu ona neden suçluyorsun gel yüzleşelim dedi Ben yok biz 3müz konuştuk konuyu kapattık dedim kestim. Onlar iş arkadaşı bana anlattı dedi. o kadın sevgilisini nasıl kandırdıysa. Dedim eğer iş arkadaş ise Whtap yazışmaları silmeyecek, neden siliyor. Eşim benden gizlice o kadınla görüşüyorsa, çiçek yolluyorsa,beraber başbaşa yemek yiyorsa,telefonda iş dönüşü o kadınla yarım saat konuşuyorsa(her gün) telefon detaylarını istedim eşim şirketten istedi. Siz ne diyorsunuz?
Ne çekiyorsun kardeşim, sadece arkadaşız 😒

Kadın çok rahat, çok profesyonel..
Ne demek yaa, sorma etme, kocam istediğini yapar...???

Kabak gibi ortada eşin seni sapına kadar aldatıyor.!

Arkadaşsa size o kadar yalan söylemeye gizli buluşmaya neden gerek duymuş.

Evdeki karısından bir haber olan öküz başka kadının derdini dinleyip akıl vermişmiş bla bla bla.
aklısıra onunla görüşemyi yasaklayacakmışım. o yüzden o kadınla tanıştırmamış ve Biz başka şehirde olduğum için aklınca gidip gelirim,görüşürüm ruhu duymaz.kaçamak yaparım dost gibi davranırım diye düşündü herhalde. ama Allah gösterir çekirge bir sıcrarar 2 sızrar sonundan yakalanır. dedim hiç mı beni düşünmedin ya bu karım beni böyle yakalarsa,görse ne düşün ailene hiç mı düşünmedin? yazıklar olsun.

Kadın tam bir pislik..
Böyle arkadas ayagına belki sevgilisinden görmrdiği ilgiyi sevgiyi kocandan alıyor almaya çalışıyor.
Var böyle tipler her erkek bana ilgi göstersin mantığındalar tam bir ezik aslında.
Sevgilisi mi var evli mi hiç umurlarında değil hatta rekabete giriyorlar falan kendilerince

Ne çekiyorsun kardeşim, sadece arkadaşız 😒

Kadın çok rahat, çok profesyonel..
Ne demek yaa, sorma etme, kocam istediğini yapar...???

Kabak gibi ortada eşin seni sapına kadar aldatıyor.!
kadın çok profesiyonel demesinde belli '' kocan seni ikna edeme dimi biz arkadaşız'' bu kadar pişkin ki. daha önce demek böyle yaşamış tecrubeli. adamları tehditlerde ''ona söyleyceğim'' karına söyleyeceği'' diye tehdit ediyor. Partonuna söylerim dedi o zaman aklıma gelmedi sorma '' kocam ne yaptı kı patronla tehdit ediyorsun''

X