Aldatıldım mı yoksa arkadaş mı ?

Aldatılmışsınız. İçgüdülerinizle, aklınızla oynanmasına izin vermeyin. Bal gibide ihanet bu.

Belli ki kadının sevgilisinin haberi var, açık ilişki yaşıyorlar, bu ihtiyar delüğanlılardan çakozladığı paraları da beraber yiyorlar.

evet ilgiyi başkasında alamayınca kocamdan bekliyor yahu bir de azarlıyomuş'' senin tuzun kuru sevlisin,hayatın normal'' kadın günlük yaşıyor. instada Dövizleri gösterip storilere koymuş ''kullanmaya kıyamıyorum'' diye bir de İnsan kaynakalrında çalışıyor. böyle insanları nasıl şirkete alıyolar şaşıyorum. kadın açik profilde bacakları açmış poz veriyor. tanınmış şirkette böylesine nasıl alırlar.

Sevgili kocişin seni aldatmış, bunu sen de çok iyi biliyorsun ve kendini kandırmaya çalışıyorsun. Eğer kendini kandırmak için bizden yorum bekliyorsan, ben başlayayım ilk yorumla "Kocişin sütten çıkmış ak kaşık ve o kadın sadece arkadaşı!".

Aldatılmışsın. Ya manipüle edilmişsin dogruları göremiyosun ya da doğrular canını acıtıyor yalana inanmak istiyosun. Ama iki türlü de aldatıldığın gerçegini degistirmiyor
Aldatmak sadece fiziksel değil beyinsel de oluyor. ister yatsın ister yatmasın sonuç ortada. evet gerçek acıtıyor inanmak zor ama düşününce yaptı diyorsun.

Valla canım bilemiyorum
Tuzun kuru evlisin mi
Edebiyle oturursa belki onuda alan olur .
Kadının pıskolojık sorunları var bence takmış evliliğe .
Tuzun kuru sen evlisin ne ya nasıl bir kezban bu.
Umarım oda evlenir kocasının bayan arkadasları peşini bırakmaz...

erkekler birbirne anlatıyorlarmış o kadının yaptıklarını. kadın yatakta süpermiş :)
Sizin ehtiyarı beğenmemiş ama ahahajaj . Dua etsin de o da sizinkini performansını anlatmasın sağda solda.

2si de çok professional yapmışlar kanıt yok. yazışmalar siliniyor. sadece instada var o da resmi gibi. giftleri var kedi masada uyuyor öteki ''eğitimine bak'' diyor. insta konuşmasında aşk lafları yok. kadın ''canikom ''diyor kalan görüşmeleri telefonda konuşuyorlar yada whatsapp üzerinde o da silindiği için sağlam kanıtım yok işte.

Belli ki kadının sevgilisinin haberi var, açık ilişki yaşıyorlar, bu ihtiyar delüğanlılardan çakozladığı paraları da beraber yiyorlar.
Aaa oda olabilir.
Ama öyle olmasa da var böyle tipler piyasada.
Her erkek bana ilgi göstersin her erkek beni şımartsun bence bu pıskolojık bir hastalık davranış bozukluğu şu an aklıma gelmedi de tıpta bir adı var bunun.
Piskolog varsa aramızda bilir.
Çok enteresan vakalar.
Çocuklukta ilgi deger görmemiş özellikle baba sevgisi almamış kızlarda ilerki dönemlerinde çıkıyor.
Baba sevgisi o yüzden çok önemli bir kız çocuğunda.

bende öyle dua ettim '' inşallah benim yaşadığımı yaşarsın dedim'' seni de kocam denetler dedim ki fazla geçmeden sevgilisi telefonun karıştırmış ve o kadınla yazıştıklarımı görmüş. kadın beni mahkemeye verecekmiş o yüzden yazıştıklarımı saklamış. bak bu ben sana bulaşmadım sen kendin yaptın.yazıyı sakladın sevgilin beni buldu beni aradı. kadının yaşı geçiyor tabii acele etmesi lazım çocuk yapıp evde oturacakmış. Ohh olsun Çok zenginde ayrılmış adamı elinden kaçırdı. kaldımı genç sevgiliye kaldı.

Ay versin ya yıyorsa.
Nereye mahkemeye veriyor seni .
Kocanla ilişkisi var işte her türlü sen haklısın.
Aile birliğine zarar veren davranışları var .
Buyursun versin görsün gününü.
Xsngin adamlar salak mı bunu alıcak çok bekler daha.bir görüşmede notunu verir.
Parasu olan adam çok kadın görmüş geçirmiştir hayatta deneyimlidir bunun gıbılerle takılır geçer asla özel bir yere koymaz hayatında.

Narsist bunlar. insanı ajitasyonla kendine bağlıyor sonra acıklı hikayesi ile sömürüyorlar. babası annesi haci, o kadını küçükken kuran kursuna gönrderiyorlarmış istemiye istemiye gidermiş. ablası düzgün biri şaşırdı o da kardeşını böyle duyunca.

Ay versin ya yıyorsa.
Nereye mahkemeye veriyor seni .
Kocanla ilişkisi var işte her türlü sen haklısın.
Aile birliğine zarar veren davranışları var .
Buyursun versin görsün gününü.
dedim git ver bende elimden gelenini yaparım. bilgisayarıma sızmışsın whatsap transer yüklenmiş ve yazılamı okumuşsun,yazıştıklarım senin dosyandaymış dedim. sonra avukata soracağım sonra vermem dedi geveledi.

Acıklı hikayeleri kendine saklasın
Zavallı işte ya ben acıyorum böyle tiplere.
Azıcık ilgi için yapmayacakları şey yok.
Kendi başına yetemiyorlar kaç yaşına gelmiş 15 yaşında çocuk gibi.

Ay keşke verse ama veremez işte.
Yemez yani.
Sen şu kocanada ayar çek valla boşarım seni bütün malını mülkünü alırım elinden dımdızlak kalırsın ortada desene.
Güçlü dur o kadınla muhattap bile olma.

Sizin ehtiyarı beğenmemiş ama ahahajaj . Dua etsin de o da sizinkini performansını anlatmasın sağda solda.
her halde beğenmedi kadın baya çok istekliymiş azgınmış oteki Zengin adam(anlatannığına göre) Enerjim kalmadı dedi. çocuk olsun diye fazla istiyor. kadın allerji ilaç içiyorum diye pembe ilaç alıyormuş.

dedim yalvardı, kayınvalidem aradı aklını başına topla salaklık etme. boşar seni delil veremezsin ortada kalırsın bizden kalan mirasıda bu karı yer. bir daha yaparsa ben arkandayım bu sefer ben oğlumu mahkemeye verir beraber arkanda olacağım dedi.

erkekler parası fazla olunca nereye koyacağını şaşırıyor işte. bize yapmadı başkasın yapar böyleleri. çünkü cepteyiz monoton hayat evde arkadaş zannediyor dışardakine ilgi alaka

Kadına akıl mı verdiniz? Siz yaşadığınız şeyin tam olarak farkında mısınız ? Çok karmaşık ve değişik konuşuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…