o kadının sevgilisi beni aradı ben onları aramadım. sevgilisi yazışmaları görmüş. bende de deim eğer iş arkadaşi olsaydı bana kocam bana kaçtı demezdı. iş ardaşlar bilmem 'Canikom' demes her halde. eşimde ''güzelim'' dermiş. boşanma davası açarım dedim ama sonra bu kadın yazıştıklarımda dertleştiğim arkadaşıma ben ''benim üzerinde hiç bir şey yok'' bildiğini duydum bana dedi çünkü dedim ben boşanırsa bütün 22 sene biriktirdi evlerin üstüne çökecek.Buna arkadaşlık demek için fazla erdemli olmak gerek bence.
Adam karısını göstermediği : İlgi,alaka ve ihtimami dışardan birine gösteriyor.
Yaptıklarım seni ilgilendirmez diyor.
Utanmadan zeytin yağı misali kadınla el birligi yapıp üste çıkmaya çalışıyorlar ve siz hala aldatildim mi diye soruyorsunuz ?
Elin kadınıyla konuşup.meseleyi uzattiginiza,bu zekasiz kadının "dua et kocanı elinden almadım"demek suretiyle sizi kendi seviyesine çekme çabasına,daha sonra sözde kadının erkek arkadaşıyla yüz göz olmaniza ne gerek vardi ?
Boşanin...
Bu aldatmak + aptal yerine konmak.
Allahım okudukça saçımı başımı yoluyorum. Bu kadar da olmaz. Sormayın, karıştırmayın konuyu kapatın gitsin. Çünkü zaten inanmak istiyorsunız boşanmayacaksınız barı konuları deşip iyice aptal yerine konmayın, kendinizle dalga geçirtmeyinbir eski silinmiş sms gördüm. Gelmeden ara komşu taşınıyor. eşim bana masöze gittim dedi.dedim masaj yarım saat olmaz dedim. beraber olmamış. dedim kulahıma anlat. masajda prezervativ veriyorlarmış :)) eee çantasında prezervativ buldum. bana da yazlığa gittiğimiz zaman olmıştım dedi. dedim iş çantasında ne işi var.
ben 1 seneden aşkın bu bunalımdayım. ailem yurt dışında,burada yalnızım. eşim özel şirkette yönetici. şimdi ki bayanlara yaş değil para lazım. o da güzellini kullandı. doğal(kedi otu karışımı) sakınleştirici aldım.Ablacim gozunu seveyim yapma yahu. Ergen erkek çocukları bir kızla tanistiginda bir heves tüm harcligini kiza yemek ismarlamak icin harcar. Sizinkide o hesap, kadina kapilip gitmis. Kadin arsiz onu anladik ama kadinin size sadakat yükümlülüğü yok. Yuksek meblagli hediyeler karsiliginda sohbet etmis yani bu isi ticarete dokmus. Asıl hesap vermesi gereken kisi esiniz. Oda süt dökmüş kedi gibi kandirildim deyip, dudak buzuyor gordugum kadariyla. Genc kadinin ilgisi hosuna gitmis belliki.
ya birde nasil bu kadar sakin Olabiliyorsunuz, bu isin sırrı nedir tavsiye verseniz?
Hanımefendi sizin bulduğunuz kanıtlar var ya,bana yalan söylemesin yeter. boşanmak istedim ama kanıtım yok. avukat 3ci kişi lazım dedi.
Tesekkur ederim ben cinnet gecirmeye meyilliyim sanırım. O yuzden merak ettim.ben 1 seneden aşkın bu bunalımdayım. ailem yurt dışında,burada yalnızım. eşim özel şirkette yönetici. şimdi ki bayanlara yaş değil para lazım. o da güzellini kullandı. doğal(kedi otu karışımı) sakınleştirici aldım.
Aldatilmaya aldatılmış,ama ben de buna takıldım ne ara nasihat vermeye geldi konu ???Eşinin , kadının ağzına edip,boşanmak varken kuzu kuzu dinlemiş.içselleştirmiş affetmiş gibi.....Ay siz bir de kocanızın sevgilisine nasihat mi verdiniz?
ben o kadınla sadece 2-3 kere telefonda konuştum. başka konuşmadım.Allahım okudukça saçımı başımı yoluyorum. Bu kadar da olmaz. Sormayın, karıştırmayın konuyu kapatın gitsin. Çünkü zaten inanmak istiyorsunız boşanmayacaksınız barı konuları deşip iyice aptal yerine konmayın, kendinizle dalga geçirtmeyin
yüksek fiyatlı değil hediyeler. kocam tassarufcu fazla para ödemez. kadına bir kaç kez gül göndermiş. kadın da kızmış neden ucuz çiçek gönderiyorsun biraz parayı kı demiş. sonra orkideler göndermeye başlamış. yüzsüzlüğünde bu kadarı da. aklı olan ee der ama güzellik öne çıkmış. kadın sürekli kocamı sürekli takdir ediyormuş. sen iyi bir babasısın ailenle ilgileniyorsun diye. bana sorsa ben derdim çocuk parkına giderdik yarım saat geçmez eve dönelim derdi. başkalarına heves ederdim ailecek gün boyu eğleniyorlar. ayıplamıyorum eşimi çünkü o da babasında görmemiş. eşim benden bahsettiği zaman ondan bahsetme dermiş.Tesekkur ederim ben cinnet gecirmeye meyilliyim sanırım. O yuzden merak ettim.
Adam baris aldatmış. Baska bir avukatla görüşün. Yuksek meblagli hediyeler, cicekler, güzelimli mesajlar hepsi birer delil
Ablacım iyi misin sen?yüksek fiyatlı değil hediyeler. kocam tassarufcu fazla para ödemez. kadına bir kaç kez gül göndermiş. kadın da kızmış neden ucuz çiçek gönderiyorsun biraz parayı kı demiş. sonra orkideler göndermeye başlamış. yüzsüzlüğünde bu kadarı da. aklı olan ee der ama güzellik öne çıkmış. kadın sürekli kocamı sürekli takdir ediyormuş. sen iyi bir babasısın ailenle ilgileniyorsun diye. bana sorsa ben derdim çocuk parkına giderdik yarım saat geçmez eve dönelim derdi. başkalarına heves ederdim ailecek gün boyu eğleniyorlar. ayıplamıyorum eşimi çünkü o da babasında görmemiş. eşim benden bahsettiği zaman ondan bahsetme dermiş.
Nasıl çöküyor, evlerin yarısı sizin. Mallara şerh koydurulabiliyor, elden çıkarmasın diye. Belli ki boşanasınız yok, sündürmeyin bu konuyu, unutun gitsin. Yaşamanıza bakın, uğraşmayın. Kadınlara mal kaptırmasın da naparsa yapsın.o kadının sevgilisi beni aradı ben onları aramadım. sevgilisi yazışmaları görmüş. bende de deim eğer iş arkadaşi olsaydı bana kocam bana kaçtı demezdı. iş ardaşlar bilmem 'Canikom' demes her halde. eşimde ''güzelim'' dermiş. boşanma davası açarım dedim ama sonra bu kadın yazıştıklarımda dertleştiğim arkadaşıma ben ''benim üzerinde hiç bir şey yok'' bildiğini duydum bana dedi çünkü dedim ben boşanırsa bütün 22 sene biriktirdi evlerin üstüne çökecek.
bunu neden ona söyledim. kocama ''benimle beraber olmak için görüşüyorlar'' demiş. kadına ''seni de salak yerine koyan var'' demek istedim.Aldatilmaya aldatılmış,ama ben de buna takıldım ne ara nasihat vermeye geldi konu ???Eşinin , kadının ağzına edip,boşanmak varken kuzu kuzu dinlemiş.içselleştirmiş affetmiş gibi.....
yüksek fiyatlı değil hediyeler. kocam tassarufcu fazla para ödemez. kadına bir kaç kez gül göndermiş. kadın da kızmış neden ucuz çiçek gönderiyorsun biraz parayı kı demiş. sonra orkideler göndermeye başlamış. yüzsüzlüğünde bu kadarı da. aklı olan ee der ama güzellik öne çıkmış. kadın sürekli kocamı sürekli takdir ediyormuş. sen iyi bir babasısın ailenle ilgileniyorsun diye. bana sorsa ben derdim çocuk parkına giderdik yarım saat geçmez eve dönelim derdi. başkalarına heves ederdim ailecek gün boyu eğleniyorlar. ayıplamıyorum eşimi çünkü o da babasında görmemiş. eşim benden bahsettiği zaman ondan bahsetme dermiş.
puha ha ha.kocanızla ilişkisi olan sizi yok sayan kadına bir de akıl mı verdiniz.heyyy allahımm şu bdv de daha neler okuyacağımm.dedim sana ne sen ona kimsin? onun ablası,arkadşı yokmu sana herşeyin anlatıyor. kaç tane sevgilisi varmış. erkekler onunla beraber oluyorlarmış, karımdan boşanırım diyormuş kandırıyorlarmış. kadına dedim evlenmeden kimse ile beraber olma kullanıp atarlar.
Kadın diyorki '' dua et kocan bana düştü başkası olsaydı elinden alırdı'',''Senden kaçtı bana geldi'' kocama gel yüzleşelim o kadınla dedim istemedi
Unutmak kolay değil işte bunca sene evlenmişsin. konduramıyor. dedim sen nasıl onunla buluştuktan sonra benim yüzüme baktın hiç mı utanmadın. bunca sene biz boşunamı yaşadık. deseydın ''ben 30 yaşındaki kadından hoşlandım''. ama yapamazdı Müdür adam laf olur. gizli yurutmeye baktılar gibi. ben öğrenmemiş olsaydım bu iş daha uzayacaktı.Nasıl çöküyor, evlerin yarısı sizin. Mallara şerh koydurulabiliyor, elden çıkarmasın diye. Belli ki boşanasınız yok, sündürmeyin bu konuyu, unutun gitsin. Yaşamanıza bakın, uğraşmayın. Kadınlara mal kaptırmasın da naparsa yapsın.
Eşiniz Gülşen abi olmuş,tüh hakkını yedik...bunu neden ona söyledim. kocama ''benimle beraber olmak için görüşüyorlar'' demiş. kadına ''seni de salak yerine koyan var'' demek istedim.