Aldatıldım mı yoksa arkadaş mı ?

Kadına kizabilirsiniz ancak o olmasaydı onun yerine başkası olacakti. Böyle düşünün.
Başkası olsa koçanı elinden alırdı cümlesi zaten bunu özetliyor kocanız ona yürüyor kadın da onu elinde tutuyor kendinize bunu kabullendirdiginiz de her şey daha kolay olacak.

Banu 22 yılın ardından Heralde şoktasın travmadasın çok panik aramaları konuşmaları yapmışsın kocam onu dedi kadın bunu dedi şöyle yapmışlar böyle yapmışlar bunları ardında bırak
Elinde iki tane pişkin , ahlaksız var bu net ne olsun istiyorsun kadını uzaklaştırıp devam etmek mi yoksa cinselliği de belgeleyip boşanmak mı?

Ya u bulduklarınızın üzerine otur anlat kapatalım mı dedinz gerçekten. Yani konuyu kapatmak için açıklamaya ihtiyacınız yok gibi görünüyor.

Oha, aldatma degil de ne ki, aldatma sadece fiziksel olmaz hediye ılgı noluyorrr, ben yasasam krız gecırır bosardım

Üzgünüm ama ciddiye alınmıyorsunuz. Çünkü ciddiye alınmayacak kadar kör davranıyorsuhuz. Odaklandığınız noktalar bambaşka çünkü niyetiniz ayrılmak değil, ki zaten demişsiniz dosdoğru anlat konuyu kapatalım diye eşinize.
Aldattığını adam gibi söyleyen bi erkek görmedim henüz sonuna kadar hep inkar. Üst üste görseniz deprem oldu üstüne düştüm düşerkende kıyafetlerim uçmuş derler. Sizin inanmaya niyetiniz varsa bunada inanırsınız.

Aldatilmaninda aldatilmasi o derece ...
Yazıklar olsun ya
benim başıma gelmez demiştım.ama maalesef oluyormuş. kocam kapılıp gittim o zaman normal arkadaşlık gibi gördüm diyor. tabii yersen.yemezler. şimdi pişman. kadın ona ben çok namusluyum(evli adamla) kimse ile beraber olmam dermiş. ama bende eşime kimle beraber olduklarını ıspatladım. al bak dedim toz kondurmuyordun namusle terbiyeli,tanısan anlaşırdın diye. neden anlaşacaktım dedim bir gün sende bir gün bende mı diyemı. kocam onu nasıl peri olarak gördüysa Sevgilisi de ondan öyle bahsett. dedim bana anlatma o kadını.

Bu şeyyyy dur hatırlıycam. Hah, Tirsi bu Tirsi. Bizim kız.

Allah aşkına hanımefendi, sizce bu kadın kullanılır mı? Bu kadın saftirik özenti mahalle kızı değil. Sizin ayran budalası herifleri yerler içerler, posasını size bırakır giderler. Hiçbir şey de olmaz onlara.

Buna arkadaşlık demek için fazla erdemli olmak gerek bence.
Adam karısını göstermediği : İlgi,alaka ve ihtimami dışardan birine gösteriyor.
Yaptıklarım seni ilgilendirmez diyor.
Utanmadan zeytin yağı misali kadınla el birligi yapıp üste çıkmaya çalışıyorlar ve siz hala aldatildim mi diye soruyorsunuz ?
Elin kadınıyla konuşup.meseleyi uzattiginiza,bu zekasiz kadının "dua et kocanı elinden almadım"demek suretiyle sizi kendi seviyesine çekme çabasına,daha sonra sözde kadının erkek arkadaşıyla yüz göz olmaniza ne gerek vardi ?
Boşanin...
Bu aldatmak + aptal yerine konmak.

bana yalan söylemesin yeter. boşanmak istedim ama kanıtım yok. avukat 3ci kişi lazım dedi.

Çok üzüldüm sizin adınıza ama onu affetmeyin bakın bunu ki kere yapmış ve aldatan yine aldatır.
Siz bunu mu hakediyorsunuz ?
O kadına karşı yaptığı hersey hediyeler çiçekler böcekler yemekler dertlesmeler falan imkanı yok bi açıklaması olamaz .

Hiçbir zaman da büyük konuşmamak lazım her konuda . Umarım doğru kararı verirsiniz

eşim de bana ben onunla sadece konuşmak hoşuma gidiyordu diyor. beğinsel tatminmış. elimde beraber olduklarına dair delil yok ki.
Şaka mısınız anlamadım. Daha ne görmek istiyorsunuz? Kendi yatağınızda sevişirken basmayı mı ?Siz kendinizi kandırmışsınız da bıraya niye soruyorsunuz? Aklı plan hiç kimse size eşiniz arkadaşça konuşuyor siz büyütmüşsünüz olayları demez

Aleni aldatmış ne arkadaşı???

Bosanin da rahat rahat arkadas olsunlar. Okurken soklar yasadim.

Ablacim gozunu seveyim yapma yahu. Ergen erkek çocukları bir kızla tanistiginda bir heves tüm harcligini kiza yemek ismarlamak icin harcar. Sizinkide o hesap, kadina kapilip gitmis. Kadin arsiz onu anladik ama kadinin size sadakat yükümlülüğü yok. Yuksek meblagli hediyeler karsiliginda sohbet etmis yani bu isi ticarete dokmus. Asıl hesap vermesi gereken kisi esiniz. Oda süt dökmüş kedi gibi kandirildim deyip, dudak buzuyor gordugum kadariyla. Genc kadinin ilgisi hosuna gitmis belliki.

ya birde nasil bu kadar sakin Olabiliyorsunuz, bu isin sırrı nedir tavsiye verseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…