Aldatıldım mı yoksa arkadaş mı ?

bende dedim. ama inkar ediyor. kadın da beni zina ile suçlama diyor. ölürmüsün doğrusunu söylesen dedim eşime. seni beğenmiyoryum açık söyleseydın ben sana yolu açardım. ama kadın ne dedi eşim de duydu. ben senin yaşlı kocamı ne yapayım. kocam gözleri duydu gözleri fal taşı gibi açıldı baktı bana ohhh.dedim demek performansını beğenmedi :)

Yazık adama yaaa,kimbilir nasıl incindi o narin kalbi.

beni salak yerine koydular. ama bende onun ablasına söyledim. ablası şaşırdı. benimle konuşurken bağırarak konuştu ama balası ile yüzüleşme yaparken mulayım. vay be ne numaracı dedim içimde

Bence kesin arkadaşlar (!)

Canı
Canım açık değil mi? Aldatılman ayrı bir de seni aptal yerine koymaya çalışmaları ayrı. Kocan pişman da değil, yani yakalamışsın itiraf etmiş affet diyemiyorum. Aptal yerine koymuşlar ama pişman affet diyemiyorum. Boşanmaktan başka tek bir seçenek var o da 2. kadın olarak yaşamayı kabullenmen. Diğer kadına 2. Kadın diyemiyorum çünkü belli ki o eşin işin 1. Sıraya geçmiş ki onu savunuyor ve önceliğine koyuyor. Çok üzücü biliyorum o yüzden ortada olan bir şeyi görmemeye çalışıyor olabilirsin veya kanıtlamaya ama İnan kanıtlamaya uğraşacağın bir şey yok. Çok düşük ihtimal aöa belki evlilik terapisti sizi çözer en azından eşin kadına ne kadar aşık niye aşık veya aşık değilse ne buluyor da aldatıyor öğrenmiş olursun

Şu mesajı okuduktan sonra konuya saygım kalmadı.

beni salak yerine koydular. ama bende onun ablasına söyledim. ablası şaşırdı. benimle konuşurken bağırarak konuştu ama balası ile yüzüleşme yaparken mulayım. vay be ne numaracı dedim içimde
Peki bu ne işe yaradı? Ablasını ilgilendiren husus nedir burada? Bu sizinle eşiniz arasında bir sorun. Ablası iki azarlar sonra kardeşim be diye sırtını sivazlar.

Eskiden parasal konuda ekonomi yapardım sayemde ev aldı. ama ne oldu yemeyenin malını başkası yermiş. bana kıyamazken paraları ona pahalı restoranlara götürdü. kendime acıdım başbaşa ne zaman açık büfe kahvaltıya götürdün. çocuklarla yemeğe (avm)giderdik. ama en acıtan başbaşa özel yerler onu götürmesi. sürekli onun mahallesinde kafede Avm dolanması çok üzdü.

Azcık süphe kalır kul hakkından korkuma ama dumduz bariz aldatılmıssın... Net . Ne kadar uzucu.. 22 yılın ardından... Allahından bulsun... Boşan nereye hangi kadına gidiyosa gitsin.

Ay siz bir de kocanızın sevgilisine nasihat mi verdiniz?

eşim de bana ben onunla sadece konuşmak hoşuma gidiyordu diyor. beğinsel tatminmış. elimde beraber olduklarına dair delil yok ki.
Yatakta basamadınız yani? E bekleyin bir gün onu da görürsünüz. Dertleşmişlerde cart curt. Yani kendinizi akadaşlarmış diye kandıracaksınız madem bu kadar araştırma soruşturma niye ki. Oydu buydu diye aksiyon yapmaya hiç gerek yokmuş.

Peki bu ne işe yaradı? Ablasını ilgilendiren husus nedir burada? Bu sizinle eşiniz arasında bir sorun. Ablası iki azarlar sonra kardeşim be diye sırtını sivazlar.
Beni o kadın telefonda engelledi(kocan seni ikna edemedimi dedi, ne demek ikna etmesi, kandıramadımı demek istedi. kocam yüz yüze yüzleşmek isteseydı ablasına yazmazdım. bende ablasına yazdım. kardeşin kocamı bir daha aramasın, çünkü biz tartıştıktan sonra kadıla 13 kez konuşmuş kadın da aramız bozulmasın ne var ki demiş) dertleşelim diye yada kocam onu ararsa açmasın diye rıca ettim. sonra ablası konuşma istemiş. ya bu hep sevgililerinde ayrılınca derleşme adam arıyor. sevgilisi ile iyise beni arama diyormuş kocama.araşmadıkları zaman dilimi de var.

Rahatlamışsınızdır. Performansını beğenmediyse bir daha birlikte olmaz kocanızla. Hadi yine iyisiniz adam size kaldı.

Bu kadınla çok yüz göz olmuşsunuz ne bu muhabbetler Allah aşkına az vakur olun.

eşim bunla yazdıklarımı oturup konuşmadıkı ben didikledikte hepsi çıktı. dedim bana oturup dos doğru anlat ve konuyu kapatalım diye. ama eşim konuyu sürekli kapatmaya çalıştı. yatakta nerde basacağım ben başka şehirdeyim onlar İstanbuldaydı. biraz acele ettim aslında bunları yakalamak lazım dı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…