Aldatıldım mı yoksa arkadaş mı ?

Eşim o kadınla şirkette sadece 4 ay ofiste çalıştı sonra başka şehirde çalıştı o kadında iş yerinde 2 sene dolmadan ayrıldı. ne konuşması olabilir ki sen şirketten ayrılmışsın bırak. sana ne başkasını derdi. kadın tabii dekolteli,dudak büzülmüş pozlarda instada çektiği storiler. benim ki de resmen yürümüş ama o kadın evli olmasını bildiği halde hiç boş bırakmıyor, desene abi yeter sürekli arama karın öğrenecek. demiş karınla tanıştır diye ama benimki korkmuş bir daha buluşturmayacak. ama ben kocamı uyardım bak seni rüyamda başka kadınla görüyorum. o zaman akıllanıp geri çekmesi gerekiyordu yapmadı. ne oldu güvenim sarsıldı.
Kadına kizabilirsiniz ancak o olmasaydı onun yerine başkası olacakti. Böyle düşünün.
Başkası olsa koçanı elinden alırdı cümlesi zaten bunu özetliyor kocanız ona yürüyor kadın da onu elinde tutuyor kendinize bunu kabullendirdiginiz de her şey daha kolay olacak.

Banu 22 yılın ardından Heralde şoktasın travmadasın çok panik aramaları konuşmaları yapmışsın kocam onu dedi kadın bunu dedi şöyle yapmışlar böyle yapmışlar bunları ardında bırak
Elinde iki tane pişkin , ahlaksız var bu net ne olsun istiyorsun kadını uzaklaştırıp devam etmek mi yoksa cinselliği de belgeleyip boşanmak mı?

eşim bunla yazdıklarımı oturup konuşmadıkı ben didikledikte hepsi çıktı. dedim bana oturup dos doğru anlat ve konuyu kapatalım diye. ama eşim konuyu sürekli kapatmaya çalıştı. yatakta nerde basacağım ben başka şehirdeyim onlar İstanbuldaydı. biraz acele ettim aslında bunları yakalamak lazım dı
Ya u bulduklarınızın üzerine otur anlat kapatalım mı dedinz gerçekten. Yani konuyu kapatmak için açıklamaya ihtiyacınız yok gibi görünüyor.

22 senelik evliyim,2 çocuğum var. Eşim 5 sene iş arkadaşı ile görüştüğüne öğrendim. Benimkisi yapmaz dedim ama yanılmışım. İnstadan yazışmasını gördüm, whatsp yazışmalarını siliyormuş, kadına nerdeyse her ay çiçek yolluyormuş(hesap geçmişte görüyordum ama kime gönderdiğni göremiyordum,gönderim smsteki silmiş çöpünde gördüm (önce inkar etti sonra kanıtı gösterdim sonra anlattı), başka şehirde yaşıyorduk iş bahanesi(toplantı) ile nerdeyse her ay 2-3 kere kafede,restoranda iş yerinde alıp yemek yiyormuş evine kadar götürüyormuş. filme ve tiyatroya gitmişler(bilex.com gördüm kanıtladım). Beni en çok üzen ben memlekete gidince eve dönmeyip o kadınla kahvaltı etmiş akşam yemek yemiş ve ertesi gün çalıştığı şehire dönmüş. ama bana o gün eve döndüğünü söyledi. 1 hafta sonra çocuklar babannede yazlıktayken ziyaret etmiş ve yine o bayanla görüşmeye gitmiş. Sorsam neden yaptın. Onunla dertleşiyorduk,özledik, anlatacaklarım var demişmiş. o Bayan eski sevgililerinden konuşurmuş Benim kide sanki psikolog nasihat verirmiş. dedim çiçekleri bana bu kadar göndermedin neden ona gönderdin '' o kadın dermişki sen nasıl arkadaşsın bana çiçek yolla, kocam moral olsun diye çiçek gönderirmiş,hanımefendi depresyondaymış. Benimle bu kadar ilgilenmedi. Çiçek sepetininde gönderdiklerini ben görmıyayım diye Gizlemiş(telefonla arattırdım açtırdım ama sadece 5 tanesini görünür yaptı. Bayanla konuştum bana seviye meyiye dedi(beni evli adamla beraber olmakla suçluyorsun dedi)Eşim gizlice ona hediyeler almış birbirlerine hediye almışlar. eşime atkı, parfüm almış atkıyı paltonun koluna saklamış taşınırken gördüm. Hediye küpelerin faturalarını gördüm banada almış ona da farklı. Banka özetlerini çıkaracaksın dedim eşim verdi hepsini baktım sorguladım. Kadınla konulurken dedi ''eşini yaptıklarını sorgulama/kontrol etme o ne yaparsa yapar dedi. ben şok oldum. Birde eşim bunları bana ''sana anlatmak zorunda değilim dedi, sankı o kadın örğütlemiş gibi. dedim anlatmak zorunda değilsen neden evliyiz. Kadın diyorki '' dua et kocan bana düştü başkası olsaydı elinden alırdı'',''Senden kaçtı bana geldi'' kocama gel yüzleşelim o kadınla dedim istemedi (ama telefonda yüzleştik ama kocam onun yanında hiç bir şey diyemedi çünkü kadın seni patrona anlatacağım diye korkuttu. Kadın ilk evlilikten boşanmış çocuk yapacak zengin koca arıyormuş(kocamın dediğine göre). Onunla beraber olduğu adamla konuştum(ona da başka beraber olduğu adam anlatmış o kadınla ilgili neler anlatmış), hamileyim diye şirketekilere anlatmış. Bir kaç ay sonra beni O kadının sevgilisi aradı(benim yazmalarımı görmüş). Adam boynuzlandığından haberi yok (1 yıldır çıkıyoruz dedi ama kadın 2 kişiyı idare etmiş). Sevgilisi bana yalvardı evleneceğim o kadınla, kocanla beraber olduğunu ona neden suçluyorsun gel yüzleşelim dedi Ben yok biz 3müz konuştuk konuyu kapattık dedim kestim. Onlar iş arkadaşı bana anlattı dedi. o kadın sevgilisini nasıl kandırdıysa. Dedim eğer iş arkadaş ise Whtap yazışmaları silmeyecek, neden siliyor. Eşim benden gizlice o kadınla görüşüyorsa, çiçek yolluyorsa,beraber başbaşa yemek yiyorsa,telefonda iş dönüşü o kadınla yarım saat konuşuyorsa(her gün) telefon detaylarını istedim eşim şirketten istedi. Siz ne diyorsunuz?
Oha, aldatma degil de ne ki, aldatma sadece fiziksel olmaz hediye ılgı noluyorrr, ben yasasam krız gecırır bosardım

Üzgünüm ama ciddiye alınmıyorsunuz. Çünkü ciddiye alınmayacak kadar kör davranıyorsuhuz. Odaklandığınız noktalar bambaşka çünkü niyetiniz ayrılmak değil, ki zaten demişsiniz dosdoğru anlat konuyu kapatalım diye eşinize.
Aldattığını adam gibi söyleyen bi erkek görmedim henüz sonuna kadar hep inkar. Üst üste görseniz deprem oldu üstüne düştüm düşerkende kıyafetlerim uçmuş derler. Sizin inanmaya niyetiniz varsa bunada inanırsınız.

Aldatilmaninda aldatilmasi o derece ...
Yazıklar olsun ya
benim başıma gelmez demiştım.ama maalesef oluyormuş. kocam kapılıp gittim o zaman normal arkadaşlık gibi gördüm diyor. tabii yersen.yemezler. şimdi pişman. kadın ona ben çok namusluyum(evli adamla) kimse ile beraber olmam dermiş. ama bende eşime kimle beraber olduklarını ıspatladım. al bak dedim toz kondurmuyordun namusle terbiyeli,tanısan anlaşırdın diye. neden anlaşacaktım dedim bir gün sende bir gün bende mı diyemı. kocam onu nasıl peri olarak gördüysa Sevgilisi de ondan öyle bahsett. dedim bana anlatma o kadını.

dedim sana ne sen ona kimsin? onun ablası,arkadşı yokmu sana herşeyin anlatıyor. kaç tane sevgilisi varmış. erkekler onunla beraber oluyorlarmış, karımdan boşanırım diyormuş kandırıyorlarmış. kadına dedim evlenmeden kimse ile beraber olma kullanıp atarlar.
Bu şeyyyy dur hatırlıycam. Hah, Tirsi bu Tirsi. Bizim kız. 😂

Allah aşkına hanımefendi, sizce bu kadın kullanılır mı? Bu kadın saftirik özenti mahalle kızı değil. Sizin ayran budalası herifleri yerler içerler, posasını size bırakır giderler. Hiçbir şey de olmaz onlara.

Buna arkadaşlık demek için fazla erdemli olmak gerek bence.
Adam karısını göstermediği : İlgi,alaka ve ihtimami dışardan birine gösteriyor.
Yaptıklarım seni ilgilendirmez diyor.
Utanmadan zeytin yağı misali kadınla el birligi yapıp üste çıkmaya çalışıyorlar ve siz hala aldatildim mi diye soruyorsunuz ?
Elin kadınıyla konuşup.meseleyi uzattiginiza,bu zekasiz kadının "dua et kocanı elinden almadım"demek suretiyle sizi kendi seviyesine çekme çabasına,daha sonra sözde kadının erkek arkadaşıyla yüz göz olmaniza ne gerek vardi ?
Boşanin...
Bu aldatmak + aptal yerine konmak.

Üzgünüm ama ciddiye alınmıyorsunuz. Çünkü ciddiye alınmayacak kadar kör davranıyorsuhuz. Odaklandığınız noktalar bambaşka çünkü niyetiniz ayrılmak değil, ki zaten demişsiniz dosdoğru anlat konuyu kapatalım diye eşinize.
Aldattığını adam gibi söyleyen bi erkek görmedim henüz sonuna kadar hep inkar. Üst üste görseniz deprem oldu üstüne düştüm düşerkende kıyafetlerim uçmuş derler. Sizin inanmaya niyetiniz varsa bunada inanırsınız.
bana yalan söylemesin yeter. boşanmak istedim ama kanıtım yok. avukat 3ci kişi lazım dedi.

benim başıma gelmez demiştım.ama maalesef oluyormuş. kocam kapılıp gittim o zaman normal arkadaşlık gibi gördüm diyor. tabii yersen.yemezler. şimdi pişman. kadın ona ben çok namusluyum(evli adamla) kimse ile beraber olmam dermiş. ama bende eşime kimle beraber olduklarını ıspatladım. al bak dedim toz kondurmuyordun namusle terbiyeli,tanısan anlaşırdın diye. neden anlaşacaktım dedim bir gün sende bir gün bende mı diyemı. kocam onu nasıl peri olarak gördüysa Sevgilisi de ondan öyle bahsett. dedim bana anlatma o kadını.
Çok üzüldüm sizin adınıza ama onu affetmeyin bakın bunu ki kere yapmış ve aldatan yine aldatır.
Siz bunu mu hakediyorsunuz ?
O kadına karşı yaptığı hersey hediyeler çiçekler böcekler yemekler dertlesmeler falan imkanı yok bi açıklaması olamaz .

Hiçbir zaman da büyük konuşmamak lazım her konuda . Umarım doğru kararı verirsiniz

eşim de bana ben onunla sadece konuşmak hoşuma gidiyordu diyor. beğinsel tatminmış. elimde beraber olduklarına dair delil yok ki.
Şaka mısınız anlamadım. Daha ne görmek istiyorsunuz? Kendi yatağınızda sevişirken basmayı mı ?Siz kendinizi kandırmışsınız da bıraya niye soruyorsunuz? Aklı plan hiç kimse size eşiniz arkadaşça konuşuyor siz büyütmüşsünüz olayları demez

Aleni aldatmış ne arkadaşı???

22 senelik evliyim,2 çocuğum var. Eşim 5 sene iş arkadaşı ile görüştüğüne öğrendim. Benimkisi yapmaz dedim ama yanılmışım. İnstadan yazışmasını gördüm, whatsp yazışmalarını siliyormuş, kadına nerdeyse her ay çiçek yolluyormuş(hesap geçmişte görüyordum ama kime gönderdiğni göremiyordum,gönderim smsteki silmiş çöpünde gördüm (önce inkar etti sonra kanıtı gösterdim sonra anlattı), başka şehirde yaşıyorduk iş bahanesi(toplantı) ile nerdeyse her ay 2-3 kere kafede,restoranda iş yerinde alıp yemek yiyormuş evine kadar götürüyormuş. filme ve tiyatroya gitmişler(bilex.com gördüm kanıtladım). Beni en çok üzen ben memlekete gidince eve dönmeyip o kadınla kahvaltı etmiş akşam yemek yemiş ve ertesi gün çalıştığı şehire dönmüş. ama bana o gün eve döndüğünü söyledi. 1 hafta sonra çocuklar babannede yazlıktayken ziyaret etmiş ve yine o bayanla görüşmeye gitmiş. Sorsam neden yaptın. Onunla dertleşiyorduk,özledik, anlatacaklarım var demişmiş. o Bayan eski sevgililerinden konuşurmuş Benim kide sanki psikolog nasihat verirmiş. dedim çiçekleri bana bu kadar göndermedin neden ona gönderdin '' o kadın dermişki sen nasıl arkadaşsın bana çiçek yolla, kocam moral olsun diye çiçek gönderirmiş,hanımefendi depresyondaymış. Benimle bu kadar ilgilenmedi. Çiçek sepetininde gönderdiklerini ben görmıyayım diye Gizlemiş(telefonla arattırdım açtırdım ama sadece 5 tanesini görünür yaptı. Bayanla konuştum bana seviye meyiye dedi(beni evli adamla beraber olmakla suçluyorsun dedi)Eşim gizlice ona hediyeler almış birbirlerine hediye almışlar. eşime atkı, parfüm almış atkıyı paltonun koluna saklamış taşınırken gördüm. Hediye küpelerin faturalarını gördüm banada almış ona da farklı. Banka özetlerini çıkaracaksın dedim eşim verdi hepsini baktım sorguladım. Kadınla konulurken dedi ''eşini yaptıklarını sorgulama/kontrol etme o ne yaparsa yapar dedi. ben şok oldum. Birde eşim bunları bana ''sana anlatmak zorunda değilim dedi, sankı o kadın örğütlemiş gibi. dedim anlatmak zorunda değilsen neden evliyiz. Kadın diyorki '' dua et kocan bana düştü başkası olsaydı elinden alırdı'',''Senden kaçtı bana geldi'' kocama gel yüzleşelim o kadınla dedim istemedi (ama telefonda yüzleştik ama kocam onun yanında hiç bir şey diyemedi çünkü kadın seni patrona anlatacağım diye korkuttu. Kadın ilk evlilikten boşanmış çocuk yapacak zengin koca arıyormuş(kocamın dediğine göre). Onunla beraber olduğu adamla konuştum(ona da başka beraber olduğu adam anlatmış o kadınla ilgili neler anlatmış), hamileyim diye şirketekilere anlatmış. Bir kaç ay sonra beni O kadının sevgilisi aradı(benim yazmalarımı görmüş). Adam boynuzlandığından haberi yok (1 yıldır çıkıyoruz dedi ama kadın 2 kişiyı idare etmiş). Sevgilisi bana yalvardı evleneceğim o kadınla, kocanla beraber olduğunu ona neden suçluyorsun gel yüzleşelim dedi Ben yok biz 3müz konuştuk konuyu kapattık dedim kestim. Onlar iş arkadaşı bana anlattı dedi. o kadın sevgilisini nasıl kandırdıysa. Dedim eğer iş arkadaş ise Whtap yazışmaları silmeyecek, neden siliyor. Eşim benden gizlice o kadınla görüşüyorsa, çiçek yolluyorsa,beraber başbaşa yemek yiyorsa,telefonda iş dönüşü o kadınla yarım saat konuşuyorsa(her gün) telefon detaylarını istedim eşim şirketten istedi. Siz ne diyorsunuz?
Bosanin da rahat rahat arkadas olsunlar. Okurken soklar yasadim.

Ablacim gozunu seveyim yapma yahu. Ergen erkek çocukları bir kızla tanistiginda bir heves tüm harcligini kiza yemek ismarlamak icin harcar. Sizinkide o hesap, kadina kapilip gitmis. Kadin arsiz onu anladik ama kadinin size sadakat yükümlülüğü yok. Yuksek meblagli hediyeler karsiliginda sohbet etmis yani bu isi ticarete dokmus. Asıl hesap vermesi gereken kisi esiniz. Oda süt dökmüş kedi gibi kandirildim deyip, dudak buzuyor gordugum kadariyla. Genc kadinin ilgisi hosuna gitmis belliki.

ya birde nasil bu kadar sakin Olabiliyorsunuz, bu isin sırrı nedir tavsiye verseniz?

X