Aldatıldım mı yoksa arkadaş mı ?

bende öyle dua ettim '' inşallah benim yaşadığımı yaşarsın dedim'' seni de kocam denetler dedim ki fazla geçmeden sevgilisi telefonun karıştırmış ve o kadınla yazıştıklarımı görmüş. kadın beni mahkemeye verecekmiş o yüzden yazıştıklarımı saklamış. bak bu ben sana bulaşmadım sen kendin yaptın.yazıyı sakladın sevgilin beni buldu beni aradı. kadının yaşı geçiyor tabii acele etmesi lazım çocuk yapıp evde oturacakmış. Ohh olsun Çok zenginde ayrılmış adamı elinden kaçırdı. kaldımı genç sevgiliye kaldı.
Merak etmeyin, bulur bi tane paralı kart horoz daha. Onun parasını da genç sevgilisine yedirir. Siz inanmışsınız bu sevgili telefonu karıştırdı buldu yalanına. Masum... Anladılar tabi sizin kocadan bişey çıkmayacak, bi oyun edip kurtuldular.

Eşinizin ve o kadının ahlaki sorgusuz belli de sizde az değilsiniz. Size ne kadının sevgilisinden, bakımından, bacak boyundan şirketinden yatak performansından. Size bunu yapan eşiniz. Ama inatla kadını didip duruyorsunuz. Iyi yapmış aferin kadına. Yolunacak kaz ayağına gelmiş bile isteye ne yapacaktı itecekmiydi?

Sizse ay kanıtım yok ay bilmem ne diye bu iğrenç kartaloz kocanızla yaşamaya devam edin. Bunca herşeyi ortaya dökmeye çabalamadan boşanma davası açsaydınız bu 1.5 senede hem malların yarısını alır hem iyilesirdiniz. Ama siz bahaneler ve anlamsız bir merakla kadının peşine düşerek zaten kocanızı uyanırdınız. Üstüne soğuk su için. Adam şimdiye dek çoktan evleri yapmıştır başkasının üstüne. Muhtemelen de kulağını çeksin diye arattığınız ablasının üstüne.

Kusura bakmayın da böyle telefon hesap kurcalayabilen birinin sırf yabancı diye boşanamayacağıns beceremeyecegine inanmam.

2si de çok professional yapmışlar kanıt yok. yazışmalar siliniyor. sadece instada var o da resmi gibi. giftleri var kedi masada uyuyor öteki ''eğitimine bak'' diyor. insta konuşmasında aşk lafları yok. kadın ''canikom ''diyor kalan görüşmeleri telefonda konuşuyorlar yada whatsapp üzerinde o da silindiği için sağlam kanıtım yok işte.
Evet kesinlikle kanıt falan yok, bu aşağıdakiler de kanıt değil, zaten onları da ben yazdım. Kocişinle sonsuz mutluluklar, bu arada senin psikolojik destek alman lazım!
İnstadan yazışmasını gördüm, whatsp yazışmalarını siliyormuş, kadına nerdeyse her ay çiçek yolluyormuş

başka şehirde yaşıyorduk iş bahanesi (toplantı) ile nerdeyse her ay 2-3 kere kafede,restoranda iş yerinde alıp yemek yiyormuş evine kadar götürüyormuş. filme ve tiyatroya gitmişler (bilex.com gördüm kanıtladım). Beni en çok üzen ben memlekete gidince eve dönmeyip o kadınla kahvaltı etmiş akşam yemek yemiş ve ertesi gün çalıştığı şehire dönmüş. ama bana o gün eve döndüğünü söyledi.

1 hafta sonra çocuklar babannede yazlıktayken ziyaret etmiş ve yine o bayanla görüşmeye gitmiş. Sorsam neden yaptın. Onunla dertleşiyorduk,özledik, anlatacaklarım var demişmiş.

o Bayan eski sevgililerinden konuşurmuş Benim kide sanki psikolog nasihat verirmiş. dedim çiçekleri bana bu kadar göndermedin neden ona gönderdin '' o kadın dermişki sen nasıl arkadaşsın bana çiçek yolla, kocam moral olsun diye çiçek gönderirmiş,hanımefendi depresyondaymış. Benimle bu kadar ilgilenmedi. Çiçek sepetininde gönderdiklerini ben görmıyayım diye Gizlemiş (telefonla arattırdım açtırdım ama sadece 5 tanesini görünür yaptı.

Eşim gizlice ona hediyeler almış birbirlerine hediye almışlar. eşime atkı, parfüm almış atkıyı paltonun koluna saklamış taşınırken gördüm.

Hediye küpelerin faturalarını gördüm banada almış ona da farklı.

Kadınla konulurken dedi ''eşini yaptıklarını sorgulama/kontrol etme o ne yaparsa yapar dedi. ben şok oldum. Birde eşim bunları bana ''sana anlatmak zorunda değilim dedi

Kadın diyorki '' dua et kocan bana düştü başkası olsaydı elinden alırdı'',''Senden kaçtı bana geldi'' kocama gel yüzleşelim o kadınla dedim istemedi

dedim yalvardı, kayınvalidem aradı aklını başına topla salaklık etme. boşar seni delil veremezsin ortada kalırsın bizden kalan mirasıda bu karı yer. bir daha yaparsa ben arkandayım bu sefer ben oğlumu mahkemeye verir beraber arkanda olacağım dedi.
Palövre..

kadın çok profesiyonel demesinde belli '' kocan seni ikna edeme dimi biz arkadaşız'' bu kadar pişkin ki. daha önce demek böyle yaşamış tecrubeli. adamları tehditlerde ''ona söyleyceğim'' karına söyleyeceği'' diye tehdit ediyor. Partonuna söylerim dedi o zaman aklıma gelmedi sorma '' kocam ne yaptı kı patronla tehdit ediyorsun''
Güzel kardeşim bak artık gülünç durumlara düşüyorsun. Ortada bariz bir gerçek var. Kocanız başka kadınla -belki de kadınlarla- aşna fişne yapmış. Gitmiş kopmuş sizden. Bir değil iki değil kaç tane delil bulmuşsunuz. "Hiç kanıt bırakmamışlar"la ne kastediyorsunuz acaba? Saydıklarınızın biriyle bile acımıyorlar kadınlar açıyorlar davayı.
Saatlerdir vır vır şikayet ediyorsunuz ee sonuç?? Hadi ben istediğinizi vereyim. Alem fettan yuva yıkan kadın kaynıyor aman kaptırmayın kocanızı bunlara. Kocanızı baştan çıkarmışlar, zorla elde etmişler üstüne de tehdit etmişler patronuna söylerim diye. Yuva yıkmak kolay, bekara karı boşamak kolay, çocuklarınız ortada kalmasın, onların hatırına boşanmayın.

Oldu mu okumak istediklerinizi okudunuz mu, ne işinize yarayacak yalan dünyasında yaşamak? Bu arada dikkat et karına söylerim değil patronuna söylerim diyorlar. Sizin bir aksiyon almayacağınızdan emin olmuşlar niyeyse.
İki yol var ya gidin bir boşanma avukatı tutun danışın. Sizin kanıt değil dediklerinizi koyun avukatın önüne. Aldıklarınızla nafakanızla mis gibi hayatınızı idame ettirirsiniz. Çocuklarınız da genç insanlar ufak değiller ki. Ya da kocam da kocam, onu da yapmış bunu da söylemiş şunu da vermiş diye diye dizlerinizi dövün. Bize gram eksisi ya da artısı yok yazdıklarınızın ama bizim yorumlarımız size çok faydalı olacaktır. Aklınızı başınıza toplayın gidin temiz bir sayfa açın hayatınızda. Kocasız da yaşanır yahu! Kadına akıl vermişsiniz bir de evlenmeden kullandırma kendini diye. Siz evlenmişsiniz de ne olmuş kocanız saygı duyuyor mu size?

Eşinizin ve o kadının ahlaki sorgusuz belli de sizde az değilsiniz. Size ne kadının sevgilisinden, bakımından, bacak boyundan şirketinden yatak performansından. Size bunu yapan eşiniz. Ama inatla kadını didip duruyorsunuz. Iyi yapmış aferin kadına. Yolunacak kaz ayağına gelmiş bile isteye ne yapacaktı itecekmiydi?

Sizse ay kanıtım yok ay bilmem ne diye bu iğrenç kartaloz kocanızla yaşamaya devam edin. Bunca herşeyi ortaya dökmeye çabalamadan boşanma davası açsaydınız bu 1.5 senede hem malların yarısını alır hem iyilesirdiniz. Ama siz bahaneler ve anlamsız bir merakla kadının peşine düşerek zaten kocanızı uyanırdınız. Üstüne soğuk su için. Adam şimdiye dek çoktan evleri yapmıştır başkasının üstüne. Muhtemelen de kulağını çeksin diye arattığınız ablasının üstüne.

Kusura bakmayın da böyle telefon hesap kurcalayabilen birinin sırf yabancı diye boşanamayacağıns beceremeyecegine inanmane

boşanmak için sağlam delil yok işte yoksa çoktan mahkeme kapısında olurdum. çiçek notlarında arkadaşça sözler yazıyor. hakim bunlar delil değil diyecek sordum avukata. birlikte resimleri olması şart dedi. kocan sıyrılır kanıtlayamasın dedi.
Ya hanımefendi kusura bakmayın ama bi yürüyün gidin Allah aşkına. Avukatın kim olduğu belli oldu, ne güzel korkutmuş sizi, sen olmazsan o olur, bizim paraları da o yer diye avukat hanım.😂 Bakın bizi ikna etmek zorunda değilsiniz, istemiyorum boşanmak deyin açıkça. İşime gelmiyor deyin. Başka konuda dediğiniz gibi, o kadar emek vermişim, elin karısı mı yesin deyin. Neden boşanmak istiyor da yapamıyor gibi konuşuyorsunuz? İnanmıyoruz da, ne faydası var?

Ablam sen hala neyi sorguluyorsun, arkadaşlar mı diye soruyorsun? Bariz aldatıyor işte. Tüm kanıtları bulmuşsun. Daha neyi kabullenemedin? Çok zor bir durum anlayabiliyorum ama lütfen kendine gel bu adamın k.çına tekmeyi bas. Üstelik öyle ucuzda kurtulamasın. Çocukların tüm masraflarını karşılayacak, nafaka verecek hatta seni aldattığı için de tazminat isteyecek şekilde dava aç, bir avukatla konuş. Afedersin ama donuna kadar al! Sonra bakalım o kadına hediyeleri yollamaya devam edebiliyor mu?
Nasıl sabrettin, sakin kalabildin sen? Ben okurken delirdim sinirden.

Güzel kardeşim bak artık gülünç durumlara düşüyorsun. Ortada bariz bir gerçek var. Kocanız başka kadınla -belki de kadınlarla- aşna fişne yapmış. Gitmiş kopmuş sizden. Bir değil iki değil kaç tane delil bulmuşsunuz. "Hiç kanıt bırakmamışlar"la ne kastediyorsunuz acaba? Saydıklarınızın biriyle bile acımıyorlar kadınlar açıyorlar davayı.
Saatlerdir vır vır şikayet ediyorsunuz ee sonuç?? Hadi ben istediğinizi vereyim. Alem fettan yuva yıkan kadın kaynıyor aman kaptırmayın kocanızı bunlara. Kocanızı baştan çıkarmışlar, zorla elde etmişler üstüne de tehdit etmişler patronuna söylerim diye. Yuva yıkmak kolay, bekara karı boşamak kolay, çocuklarınız ortada kalmasın, onların hatırına boşanmayın.

Oldu mu okumak istediklerinizi okudunuz mu, ne işinize yarayacak yalan dünyasında yaşamak? Bu arada dikkat et karına söylerim değil patronuna söylerim diyorlar. Sizin bir aksiyon almayacağınızdan emin olmuşlar niyeyse.
İki yol var ya gidin bir boşanma avukatı tutun danışın. Sizin kanıt değil dediklerinizi koyun avukatın önüne. Aldıklarınızla nafakanızla mis gibi hayatınızı idame ettirirsiniz. Çocuklarınız da genç insanlar ufak değiller ki. Ya da kocam da kocam, onu da yapmış bunu da söylemiş şunu da vermiş diye diye dizlerinizi dövün. Bize gram eksisi ya da artısı yok yazdıklarınızın ama bizim yorumlarımız size çok faydalı olacaktır. Aklınızı başınıza toplayın gidin temiz bir sayfa açın hayatınızda. Kocasız da yaşanır yahu! Kadına akıl vermişsiniz bir de evlenmeden kullandırma kendini diye. Siz evlenmişsiniz de ne olmuş kocanız saygı duyuyor mu size?
gülünç değil, benim gibi olmasınlar. yapmaz dedikleri yapıyor. benim yazdıklarımdan isteyen ders alırlar. kocalarına 100 % fazla güvenmesinler. hani diyorlar eşinizin özel eşyalarını karıştırmayın. karıştırsınlar karı koca arasında sır olmaması lazım. güven sarsıldı mı bir daha güvenemiyorsun. Eşım o kadınla yaklaşık 1 senedır konuşmuyor, tabii gizli whatsapp üzerinde konuşmuyorsa.İstanbula tek gitmedi hep ailecek gidip geliyoruz. bende o kadınla konuşmuyor muhatab olmuyorum.

Ablam sen hala neyi sorguluyorsun, arkadaşlar mı diye soruyorsun? Bariz aldatıyor işte. Tüm kanıtları bulmuşsun. Daha neyi kabullenemedin? Çok zor bir durum anlayabiliyorum ama lütfen kendine gel bu adamın k.çına tekmeyi bas. Üstelik öyle ucuzda kurtulamasın. Çocukların tüm masraflarını karşılayacak, nafaka verecek hatta seni aldattığı için de tazminat isteyecek şekilde dava aç, bir avukatla konuş. Afedersin ama donuna kadar al! Sonra bakalım o kadına hediyeleri yollamaya devam edebiliyor mu?
Nasıl sabrettin, sakin kalabildin sen? Ben okurken delirdim sinirden.
kocam o kadınla alakasını geçen sene ekim de kesti. avukata sordum. bunlar olmaz dedi. sağlam delil lazım dedi. kadı insan kaynakları desem ki eşimle yarım saat görüşte. eşim diyecekti ki o kadın bana cv yolladı,birini takdim/tanıştırdım ettim . yemeği onlarla gittik. 2snın yan yana çekilmiş resmi bile yok nasıl kanıtlarım. kadın de diyor ben iş yemeğine gittim diye kimse bana karışamaz diye. kaç kişi ile iş yemeğine çıkıyorum diyor.

gülünç değil, benim gibi olmasınlar. yapmaz dedikleri yapıyor. benim yazdıklarımdan isteyen ders alırlar. kocalarına 100 % fazla güvenmesinler. hani diyorlar eşinizin özel eşyalarını karıştırmayın. karıştırsınlar karı koca arasında sır olmaması lazım. güven sarsıldı mı bir daha güvenemiyorsun. Eşım o kadınla yaklaşık 1 senedır konuşmuyor, tabii gizli whatsapp üzerinde konuşmuyorsa.İstanbula tek gitmedi hep ailecek gidip geliyoruz. bende o kadınla konuşmuyor muhatab olmuyorum.
Siz karıştırdınız ne oldu, oturdunuz yerinize? Madem boşanmıyorsunuz, ne anlamı kaldı başınızı ağrıtmanın? Canınızın kıymeti yok mu?

22 sene kolay mı? ben ailemi yurt dışında bıraktımda geldim. güvendiğim,sevdiğim adam,çocuklarımın babası gözüme baka baka yalan söylemesi. gizlemesi. benim kocam yapmaz dediğim ama olmadı.
Sonuç itibariyle başladıginiz yerden başka bir yere ilerlemiyor bu konu. Sizin kendilik algınız çok zedelenmiş. Boşanmak istemiyorsunuz. Bu durumda ne yapılabilir, kabul edip devam etmekten başka .

E o zaman sorun yok ki. Bu karıkoca ilişkisi olmamış hiç bir zaman. Herkes menfaatine uygun bir şekilde hareket etmiş. Boşanmasına gerek yok o zaman. Neden sorgulayıp düzenini bozuyor. Aynen devam
Zaten planları arasında boşanma yok, neden bizi ikna etmeye çalışıyor, aslında boşanırım daaa işte böyle böyle şöyle şöyle diye ? Hiç anlamıyorum.

o kadar emek var. herşey para değil gönül bağ. ben babasız büyüdüm ve bunu sadece yaşayan bilir. konduramıyorum işte eşime yakıştıramıyorum bu aldatmacayı.

o kadar emek var. herşey para değil gönül bağ. ben babasız büyüdüm ve bunu sadece yaşayan bilir. konduramıyorum işte eşime yakıştıramıyorum bu aldatmacayı.
Mesele para değil ama kaynana para ile korkutuyor. Yalnız kalırsın demiyor, bu yaştan sonra ne edeceksin nereye gideceksin demiyor, bizim mirası o kadın yer gidersen diyor. Yani git dilediğin yere, bizde pekmez varken üzerine konacak sinek Bağdat'tan gelir diyor. Siz de peki deyip usul usul oturuyorsunuz. Bize değil, kendinize anlatın. İçinizdeki o seslere anlatın. Belki dinler.

X