Aldatıldım mı yoksa arkadaş mı ?

22 senelik evliyim,2 çocuğum var. Eşim 5 sene iş arkadaşı ile görüştüğüne öğrendim. Benimkisi yapmaz dedim ama yanılmışım. İnstadan yazışmasını gördüm, whatsp yazışmalarını siliyormuş, kadına nerdeyse her ay çiçek yolluyormuş(hesap geçmişte görüyordum ama kime gönderdiğni göremiyordum,gönderim smsteki silmiş çöpünde gördüm (önce inkar etti sonra kanıtı gösterdim sonra anlattı), başka şehirde yaşıyorduk iş bahanesi(toplantı) ile nerdeyse her ay 2-3 kere kafede,restoranda iş yerinde alıp yemek yiyormuş evine kadar götürüyormuş. filme ve tiyatroya gitmişler(bilex.com gördüm kanıtladım). Beni en çok üzen ben memlekete gidince eve dönmeyip o kadınla kahvaltı etmiş akşam yemek yemiş ve ertesi gün çalıştığı şehire dönmüş. ama bana o gün eve döndüğünü söyledi. 1 hafta sonra çocuklar babannede yazlıktayken ziyaret etmiş ve yine o bayanla görüşmeye gitmiş. Sorsam neden yaptın. Onunla dertleşiyorduk,özledik, anlatacaklarım var demişmiş. o Bayan eski sevgililerinden konuşurmuş Benim kide sanki psikolog nasihat verirmiş. dedim çiçekleri bana bu kadar göndermedin neden ona gönderdin '' o kadın dermişki sen nasıl arkadaşsın bana çiçek yolla, kocam moral olsun diye çiçek gönderirmiş,hanımefendi depresyondaymış. Benimle bu kadar ilgilenmedi. Çiçek sepetininde gönderdiklerini ben görmıyayım diye Gizlemiş(telefonla arattırdım açtırdım ama sadece 5 tanesini görünür yaptı. Bayanla konuştum bana seviye meyiye dedi(beni evli adamla beraber olmakla suçluyorsun dedi)Eşim gizlice ona hediyeler almış birbirlerine hediye almışlar. eşime atkı, parfüm almış atkıyı paltonun koluna saklamış taşınırken gördüm. Hediye küpelerin faturalarını gördüm banada almış ona da farklı. Banka özetlerini çıkaracaksın dedim eşim verdi hepsini baktım sorguladım. Kadınla konulurken dedi ''eşini yaptıklarını sorgulama/kontrol etme o ne yaparsa yapar dedi. ben şok oldum. Birde eşim bunları bana ''sana anlatmak zorunda değilim dedi, sankı o kadın örğütlemiş gibi. dedim anlatmak zorunda değilsen neden evliyiz. Kadın diyorki '' dua et kocan bana düştü başkası olsaydı elinden alırdı'',''Senden kaçtı bana geldi'' kocama gel yüzleşelim o kadınla dedim istemedi (ama telefonda yüzleştik ama kocam onun yanında hiç bir şey diyemedi çünkü kadın seni patrona anlatacağım diye korkuttu. Kadın ilk evlilikten boşanmış çocuk yapacak zengin koca arıyormuş(kocamın dediğine göre). Onunla beraber olduğu adamla konuştum(ona da başka beraber olduğu adam anlatmış o kadınla ilgili neler anlatmış), hamileyim diye şirketekilere anlatmış. Bir kaç ay sonra beni O kadının sevgilisi aradı(benim yazmalarımı görmüş). Adam boynuzlandığından haberi yok (1 yıldır çıkıyoruz dedi ama kadın 2 kişiyı idare etmiş). Sevgilisi bana yalvardı evleneceğim o kadınla, kocanla beraber olduğunu ona neden suçluyorsun gel yüzleşelim dedi Ben yok biz 3müz konuştuk konuyu kapattık dedim kestim. Onlar iş arkadaşı bana anlattı dedi. o kadın sevgilisini nasıl kandırdıysa. Dedim eğer iş arkadaş ise Whtap yazışmaları silmeyecek, neden siliyor. Eşim benden gizlice o kadınla görüşüyorsa, çiçek yolluyorsa,beraber başbaşa yemek yiyorsa,telefonda iş dönüşü o kadınla yarım saat konuşuyorsa(her gün) telefon detaylarını istedim eşim şirketten istedi. Siz ne diyorsunuz?
Aldatılmışsınız. İçgüdülerinizle, aklınızla oynanmasına izin vermeyin. Bal gibide ihanet bu.

Kadın tam bir pislik..
Böyle arkadas ayagına belki sevgilisinden görmrdiği ilgiyi sevgiyi kocandan alıyor almaya çalışıyor.
Var böyle tipler her erkek bana ilgi göstersin mantığındalar tam bir ezik aslında.
Sevgilisi mi var evli mi hiç umurlarında değil hatta rekabete giriyorlar falan kendilerince
Belli ki kadının sevgilisinin haberi var, açık ilişki yaşıyorlar, bu ihtiyar delüğanlılardan çakozladığı paraları da beraber yiyorlar.

Kadın tam bir pislik..
Böyle arkadas ayagına belki sevgilisinden görmrdiği ilgiyi sevgiyi kocandan alıyor almaya çalışıyor.
Var böyle tipler her erkek bana ilgi göstersin mantığındalar tam bir ezik aslında.
Sevgilisi mi var evli mi hiç umurlarında değil hatta rekabete giriyorlar falan kendilerince
evet ilgiyi başkasında alamayınca kocamdan bekliyor yahu bir de azarlıyomuş'' senin tuzun kuru sevlisin,hayatın normal'' kadın günlük yaşıyor. instada Dövizleri gösterip storilere koymuş ''kullanmaya kıyamıyorum'' diye bir de İnsan kaynakalrında çalışıyor. böyle insanları nasıl şirkete alıyolar şaşıyorum. kadın açik profilde bacakları açmış poz veriyor. tanınmış şirkette böylesine nasıl alırlar.

evet kocam sadakatsızlık yaptı. ama kadının da burda payi var. umutlendirmiş. hayal kurarmış bir gün demiş keşke daha genç ve evli olmasaydın seninle evlenirdik diye. Andrapozdaki adama bunu söylerken adamda kendini kanıtlamak ister ben daha gencim diye.

Sevgili kocişin seni aldatmış, bunu sen de çok iyi biliyorsun ve kendini kandırmaya çalışıyorsun. Eğer kendini kandırmak için bizden yorum bekliyorsan, ben başlayayım ilk yorumla "Kocişin sütten çıkmış ak kaşık ve o kadın sadece arkadaşı!". :işsiz:

Aldatılmışsın. Ya manipüle edilmişsin dogruları göremiyosun ya da doğrular canını acıtıyor yalana inanmak istiyosun. Ama iki türlü de aldatıldığın gerçegini degistirmiyor
Aldatmak sadece fiziksel değil beyinsel de oluyor. ister yatsın ister yatmasın sonuç ortada. evet gerçek acıtıyor inanmak zor ama düşününce yaptı diyorsun.

evet ilgiyi başkasında alamayınca kocamdan bekliyor yahu bir de azarlıyomuş'' senin tuzun kuru sevlisin,hayatın normal'' kadın günlük yaşıyor. instada Dövizleri gösterip storilere koymuş ''kullanmaya kıyamıyorum'' diye bir de İnsan kaynakalrında çalışıyor. böyle insanları nasıl şirkete alıyolar şaşıyorum. kadın açik profilde bacakları açmış poz veriyor. tanınmış şirkette böylesine nasıl alırlar.
Valla canım bilemiyorum
Tuzun kuru evlisin mi😀
Edebiyle oturursa belki onuda alan olur .
Kadının pıskolojık sorunları var bence takmış evliliğe .
Tuzun kuru sen evlisin ne ya nasıl bir kezban bu.
Umarım oda evlenir kocasının bayan arkadasları peşini bırakmaz...

Sevgili kocişin seni aldatmış, bunu sen de çok iyi biliyorsun ve kendini kandırmaya çalışıyorsun. Eğer kendini kandırmak için bizden yorum bekliyorsan, ben başlayayım ilk yorumla "Kocişin sütten çıkmış ak kaşık ve o kadın sadece arkadaşı!". :işsiz:
2si de çok professional yapmışlar kanıt yok. yazışmalar siliniyor. sadece instada var o da resmi gibi. giftleri var kedi masada uyuyor öteki ''eğitimine bak'' diyor. insta konuşmasında aşk lafları yok. kadın ''canikom ''diyor kalan görüşmeleri telefonda konuşuyorlar yada whatsapp üzerinde o da silindiği için sağlam kanıtım yok işte.

Belli ki kadının sevgilisinin haberi var, açık ilişki yaşıyorlar, bu ihtiyar delüğanlılardan çakozladığı paraları da beraber yiyorlar.
Aaa oda olabilir.
Ama öyle olmasa da var böyle tipler piyasada.
Her erkek bana ilgi göstersin her erkek beni şımartsun bence bu pıskolojık bir hastalık davranış bozukluğu şu an aklıma gelmedi de tıpta bir adı var bunun.
Piskolog varsa aramızda bilir.
Çok enteresan vakalar.
Çocuklukta ilgi deger görmemiş özellikle baba sevgisi almamış kızlarda ilerki dönemlerinde çıkıyor.
Baba sevgisi o yüzden çok önemli bir kız çocuğunda.

Valla canım bilemiyorum
Tuzun kuru evlisin mi😀
Edebiyle oturursa belki onuda alan olur .
Kadının pıskolojık sorunları var bence takmış evliliğe .
Tuzun kuru sen evlisin ne ya nasıl bir kezban bu.
Umarım oda evlenir kocasının bayan arkadasları peşini bırakmaz...
bende öyle dua ettim '' inşallah benim yaşadığımı yaşarsın dedim'' seni de kocam denetler dedim ki fazla geçmeden sevgilisi telefonun karıştırmış ve o kadınla yazıştıklarımı görmüş. kadın beni mahkemeye verecekmiş o yüzden yazıştıklarımı saklamış. bak bu ben sana bulaşmadım sen kendin yaptın.yazıyı sakladın sevgilin beni buldu beni aradı. kadının yaşı geçiyor tabii acele etmesi lazım çocuk yapıp evde oturacakmış. Ohh olsun Çok zenginde ayrılmış adamı elinden kaçırdı. kaldımı genç sevgiliye kaldı.

bende öyle dua ettim '' inşallah benim yaşadığımı yaşarsın dedim'' seni de kocam denetler dedim ki fazla geçmeden sevgilisi telefonun karıştırmış ve o kadınla yazıştıklarımı görmüş. kadın beni mahkemeye verecekmiş o yüzden yazıştıklarımı saklamış. bak bu ben sana bulaşmadım sen kendin yaptın.yazıyı sakladın sevgilin beni buldu beni aradı. kadının yaşı geçiyor tabii acele etmesi lazım çocuk yapıp evde oturacakmış. Ohh olsun Çok zenginde ayrılmış adamı elinden kaçırdı. kaldımı genç sevgiliye kaldı.
Ay versin ya yıyorsa.
Nereye mahkemeye veriyor seni .
Kocanla ilişkisi var işte her türlü sen haklısın.
Aile birliğine zarar veren davranışları var .
Buyursun versin görsün gününü.
Xsngin adamlar salak mı bunu alıcak çok bekler daha.bir görüşmede notunu verir.
Parasu olan adam çok kadın görmüş geçirmiştir hayatta deneyimlidir bunun gıbılerle takılır geçer asla özel bir yere koymaz hayatında.

Aaa oda olabilir.
Ama öyle olmasa da var böyle tipler piyasada.
Her erkek bana ilgi göstersin her erkek beni şımartsun bence bu pıskolojık bir hastalık davranış bozukluğu şu an aklıma gelmedi de tıpta bir adı var bunun.
Piskolog varsa aramızda bilir.
Çok enteresan vakalar.
Çocuklukta ilgi deger görmemiş özellikle baba sevgisi almamış kızlarda ilerki dönemlerinde çıkıyor.
Baba sevgisi o yüzden çok önemli bir kız çocuğunda.
Narsist bunlar. insanı ajitasyonla kendine bağlıyor sonra acıklı hikayesi ile sömürüyorlar. babası annesi haci, o kadını küçükken kuran kursuna gönrderiyorlarmış istemiye istemiye gidermiş. ablası düzgün biri şaşırdı o da kardeşını böyle duyunca.

Ay versin ya yıyorsa.
Nereye mahkemeye veriyor seni .
Kocanla ilişkisi var işte her türlü sen haklısın.
Aile birliğine zarar veren davranışları var .
Buyursun versin görsün gününü.
dedim git ver bende elimden gelenini yaparım. bilgisayarıma sızmışsın whatsap transer yüklenmiş ve yazılamı okumuşsun,yazıştıklarım senin dosyandaymış dedim. sonra avukata soracağım sonra vermem dedi geveledi.

Narsist bunlar. insanı ajitasyonla kendine bağlıyor sonra acıklı hikayesi ile sömürüyorlar. babası annesi haci, o kadını küçükken kuran kursuna gönrderiyorlarmış istemiye istemiye gidermiş. ablası düzgün biri şaşırdı o da kardeşını böyle duyunca.
Acıklı hikayeleri kendine saklasın 😀
Zavallı işte ya ben acıyorum böyle tiplere.
Azıcık ilgi için yapmayacakları şey yok.
Kendi başına yetemiyorlar kaç yaşına gelmiş 15 yaşında çocuk gibi.

dedim git ver bende elimden gelenini yaparım. bilgisayarıma sızmışsın whatsap transer yüklenmiş ve yazılamı okumuşsun,yazıştıklarım senin dosyandaymış dedim. sonra avukata soracağım sonra vermem dedi geveledi.
Ay keşke verse ama veremez işte.
Yemez yani.
Sen şu kocanada ayar çek valla boşarım seni bütün malını mülkünü alırım elinden dımdızlak kalırsın ortada desene.
Güçlü dur o kadınla muhattap bile olma.

Sizin ehtiyarı beğenmemiş ama ahahajaj . Dua etsin de o da sizinkini performansını anlatmasın sağda solda. 🤣
her halde beğenmedi kadın baya çok istekliymiş azgınmış oteki Zengin adam(anlatannığına göre) Enerjim kalmadı dedi. çocuk olsun diye fazla istiyor. kadın allerji ilaç içiyorum diye pembe ilaç alıyormuş.

Ay keşke verse ama veremez işte.
Yemez yani.
Sen şu kocanada ayar çek valla boşarım seni bütün malını mülkünü alırım elinden dımdızlak kalırsın ortada desene.
Güçlü dur o kadınla muhattap bile olma.
dedim yalvardı, kayınvalidem aradı aklını başına topla salaklık etme. boşar seni delil veremezsin ortada kalırsın bizden kalan mirasıda bu karı yer. bir daha yaparsa ben arkandayım bu sefer ben oğlumu mahkemeye verir beraber arkanda olacağım dedi.

erkekler parası fazla olunca nereye koyacağını şaşırıyor işte. bize yapmadı başkasın yapar böyleleri. çünkü cepteyiz monoton hayat evde arkadaş zannediyor dışardakine ilgi alaka

dedim sana ne sen ona kimsin? onun ablası,arkadşı yokmu sana herşeyin anlatıyor. kaç tane sevgilisi varmış. erkekler onunla beraber oluyorlarmış, karımdan boşanırım diyormuş kandırıyorlarmış. kadına dedim evlenmeden kimse ile beraber olma kullanıp atarlar.
Kadına akıl mı verdiniz? Siz yaşadığınız şeyin tam olarak farkında mısınız ? Çok karmaşık ve değişik konuşuyorsunuz.

X