Aldatıldım mı yoksa arkadaş mı ?

kocam o kadınla alakasını geçen sene ekim de kesti. avukata sordum. bunlar olmaz dedi. sağlam delil lazım dedi. kadı insan kaynakları desem ki eşimle yarım saat görüşte. eşim diyecekti ki o kadın bana cv yolladı,birini takdim/tanıştırdım ettim . yemeği onlarla gittik. 2snın yan yana çekilmiş resmi bile yok nasıl kanıtlarım. kadın de diyor ben iş yemeğine gittim diye kimse bana karışamaz diye. kaç kişi ile iş yemeğine çıkıyorum diyor.
Geçen sene olunca aldatılmış olmuyor musunuz? Ikiside tabiki red edecekler. Telefon dökümleri, konuşmaları bile kanıt. Her akşam iş çıkışlarında kim elin kadınıyla konuşur? Normal bir arkadaşlık mı bu? Kart dökümlerinden harcamaları da belli, kime gittiği de muhtemelen gönderilen site aracılığı ile bulunur. Kimden kime gittiği bellidir. Bunlardan ala kanıt mı olur? Kanıt sadece baş başa görüntüden ibaret değildir. O da red edilebilir. Arkadaşımla çay içiyordum der sıyrılır. Bana kalırsa siz 22 seneden sonra düzeniniz bozmak istemiyorsunuz, boşanmayı düşünmüyorsunuz. Ee o zaman kurcalamadan devam edin hayatınıza madem.
Yahu her şeyi geçtim, ben beni aldatan erkeği mahkemede kanıtlayamayacak olsam bile yanımda tutmam ki boşarım! Mide bulandırıcı.

Gizli saklı buluşmalar
Ama şimdi saklamalıyız
Soran olursa neyse ne
Ya gören olursa SADECE ARKADAŞIZ

E o zaman sorun yok ki. Bu karıkoca ilişkisi olmamış hiç bir zaman. Herkes menfaatine uygun bir şekilde hareket etmiş. Boşanmasına gerek yok o zaman. Neden sorgulayıp düzenini bozuyor. Aynen devam
bende konuyu boşanmak için açmadım. siz de(başkakadınlar) böyle bir şey yaşadınız mı diye sordum? boşanmaya iyi bir delil lazım. insan soruyor işte kendi kendine iş arkadaşı olabilir mı? yoksa gerçekten aldatıldın mı? ruhum duymamış

bende konuyu boşanmak için açmadım. siz de(başkakadınlar) böyle bir şey yaşadınız mı diye sordum? boşanmaya iyi bir delil lazım. insan soruyor işte kendi kendine iş arkadaşı olabilir mı? yoksa gerçekten aldatıldın mı? ruhum duymamış
Boşanmaya delil mi lazım? Şahsen 0 delil olsa ve ortada kadın bile olmasa. Bana yapılan bu muameleye, bu kadar hiçe sayılmaya gider boşanma davası açardım. Saygıyı insan önce kendine göstermeli, sizin kendinize zerre saygınız kalmamış.

Kardeşim adam senin güvenini bir defa yiktiysa, daha eskisi gibi olmaz.

Ya bu mide bulantısı ile yaşamaya devam edeceksin, bunu tercih edende var, tekmeyi koyanda var.

Konfor alanından güvenli bulduğun yerden ayrılmak korkunç felsefe, kişisel huzurun için olması gerekiyor bazen.

Diğer türlü kendi kendine ölmesi için dua edil, her yüzüne baktığında bütün olayların aklına gelmesi, her an bu aşağılık insana neden kendimi mecbur ediyorum sorusu ile yaşayacaksınız.

Bı zaman sonra hastalığına alışmış bir insana dönüşecek, arada atak zamanları akliniza gelecek. Bu süre yaklaşık 10 / 15 yıl alacak. Yani hastalığa alışma süreci.

Ha bi risk daha var bu en kötüsü, aşağılık adam bu sizi yıkan, yerle bir eden durumu size yine yaşayabilir. Bilmiyorum.. kolaylıklar dilerim

gülünç değil, benim gibi olmasınlar. yapmaz dedikleri yapıyor. benim yazdıklarımdan isteyen ders alırlar. kocalarına 100 % fazla güvenmesinler. hani diyorlar eşinizin özel eşyalarını karıştırmayın. karıştırsınlar karı koca arasında sır olmaması lazım. güven sarsıldı mı bir daha güvenemiyorsun. Eşım o kadınla yaklaşık 1 senedır konuşmuyor, tabii gizli whatsapp üzerinde konuşmuyorsa.İstanbula tek gitmedi hep ailecek gidip geliyoruz. bende o kadınla konuşmuyor muhatab olmuyorum.
Biz kimseye %100 güvenmiyoruz zaten kendimizden başka. Eşimden şüphelenmem, böyle bir şey yapacağını da düşünmüyorum açıkçası. Velev ki yaptı, ona buna nasihat edeceğime gider boşanırım, bana böyle soruyla gelene de boşan derim. Uzun sözün kısası, uzatmaya gerek bile yok.

Ablam sen hala neyi sorguluyorsun, arkadaşlar mı diye soruyorsun? Bariz aldatıyor işte. Tüm kanıtları bulmuşsun. Daha neyi kabullenemedin? Çok zor bir durum anlayabiliyorum ama lütfen kendine gel bu adamın k.çına tekmeyi bas. Üstelik öyle ucuzda kurtulamasın. Çocukların tüm masraflarını karşılayacak, nafaka verecek hatta seni aldattığı için de tazminat isteyecek şekilde dava aç, bir avukatla konuş. Afedersin ama donuna kadar al! Sonra bakalım o kadına hediyeleri yollamaya devam edebiliyor mu?
Nasıl sabrettin, sakin kalabildin sen? Ben okurken delirdim sinirden.
Hala sabırlı ve sakin, sadece şikayet ediyor. Olayı 1,5 sene önce öğrenmiş. Çocuk dediği de biri yetişkin diğeri lise öğrencisi. Ayrıca kocası hediye falan yollayamaz çünkü kadın napim senin yaşlı kart kocanı gibisinden konuşunca adamcağız yıkılmış. Neyse bir kapı kapanır diğeri açılır. Evdeki sadece söylenip duruyor nasıl olsa, yenisini bulur.

Aldatmayı öğrendikten sonra boşanma davası açmak için yanılmıyorsam 6 ay süre var. Ne yazarsanız yazın kadının boşanmaya niyeti 0.

dedim yalvardı, kayınvalidem aradı aklını başına topla salaklık etme. boşar seni delil veremezsin ortada kalırsın bizden kalan mirasıda bu karı yer. bir daha yaparsa ben arkandayım bu sefer ben oğlumu mahkemeye verir beraber arkanda olacağım dedi.

Avukat kayinvalide cikti 😂 Ic sesin olmasini bile tercih ederdim.

Geçen sene olunca aldatılmış olmuyor musunuz? Ikiside tabiki red edecekler. Telefon dökümleri, konuşmaları bile kanıt. Her akşam iş çıkışlarında kim elin kadınıyla konuşur? Normal bir arkadaşlık mı bu? Kart dökümlerinden harcamaları da belli, kime gittiği de muhtemelen gönderilen site aracılığı ile bulunur. Kimden kime gittiği bellidir. Bunlardan ala kanıt mı olur? Kanıt sadece baş başa görüntüden ibaret değildir. O da red edilebilir. Arkadaşımla çay içiyordum der sıyrılır. Bana kalırsa siz 22 seneden sonra düzeniniz bozmak istemiyorsunuz, boşanmayı düşünmüyorsunuz. Ee o zaman kurcalamadan devam edin hayatınıza madem.
Yahu her şeyi geçtim, ben beni aldatan erkeği mahkemede kanıtlayamayacak olsam bile yanımda tutmam ki boşarım! Mide bulandırıcı.
5 sene görüştüğü dediğim ama pandemi zamanında istanbula gitmedi zatenm sevgilisi varken yanına yaklaşırmıyor gelme arama diyormuş. pandemide sadece telefon üzerinden görüşme var. istanbuldaki ofiste toplantı azaldı bahanesi yok ayda bir kere gidiyordu. geçen sene kadın kavid olmuş geçmiş olsun çiçeği yolladığı zaman sms gördüm de aklım başıma geldi. yanı adam sürekli onun yanında değildi. Allahtan diyorum İstanbulda değiliz yoksa çoktan kocam giderdi. hem kadın ayda bir kere gören adamı ne yapsın. kabahat kocam da diye düşünüyorum karı isterse (boşluk olursa)görüşüyor sevgilisi varken reddediyor.

gülünç değil, benim gibi olmasınlar. yapmaz dedikleri yapıyor. benim yazdıklarımdan isteyen ders alırlar. kocalarına 100 % fazla güvenmesinler. hani diyorlar eşinizin özel eşyalarını karıştırmayın. karıştırsınlar karı koca arasında sır olmaması lazım. güven sarsıldı mı bir daha güvenemiyorsun. Eşım o kadınla yaklaşık 1 senedır konuşmuyor, tabii gizli whatsapp üzerinde konuşmuyorsa.İstanbula tek gitmedi hep ailecek gidip geliyoruz. bende o kadınla konuşmuyor muhatab olmuyorum.

En bastan deseydin ya 1 sene once oldu diye. Su an 6 ay gectigi icin affetmis sayildigindan tabii ki eski delillerinle dava acamazsin.

Yalniz belki Turk medeni kanununu bilmiyorsun ama bosanmak icin tek neden aldatilmak degil. Siddetli gecimsizlikten de bosanabilirsin. Kendine bahane yapma iste. Buz gibi aldatilmissin. Kabul et, evet aldatildim ve affettim, yoluma bakiyorum, benim tercihim bu de gec iste. Kendini kandirmanin anlami ne.

Hala sabırlı ve sakin, sadece şikayet ediyor. Olayı 1,5 sene önce öğrenmiş. Çocuk dediği de biri yetişkin diğeri lise öğrencisi. Ayrıca kocası hediye falan yollayamaz çünkü kadın napim senin yaşlı kart kocanı gibisinden konuşunca adamcağız yıkılmış. Neyse bir kapı kapanır diğeri açılır. Evdeki sadece söylenip duruyor nasıl olsa, yenisini bulur.

Aldatmayı öğrendikten sonra boşanma davası açmak için yanılmıyorsam 6 ay süre var. Ne yazarsanız yazın kadının boşanmaya niyeti 0.
telefon kayıtlarını öğrendiğimden 6 ay sonra alabildım çok fazla ısrar ettim çünkü telefon şirket üzeriden olduğu için kayıtları şirketin izni ile alabiliyorsunuz.

Çok garip ya, kınamak istemiyorum dünya hali bu kimin başına neyin geleceğini kimse bilmez ama böyle pişkin bir adamla da bırakın aynı yatakta yatmayı aynı evde yüzünü bile görmek istemem. Çocuklarına, eşine alması gereken hediyeleri, çiçekleri göndermiş başka bir kadına. Evin rızkını elin kadınlarıyla yemiş, zerrece utanmamış üste çıkmış.
Aldatılma olayı bugünde olsa dediğiniz gibi boşanmayacak. Çünkü yeni bir hayat kurmak, çalışmak, didinmek zor gelecek. Çocuklar falan bahane. Yerinde olsam o zaman boşar, çocukları da yanında bırakırdım. Görsün bakalım dünya kaç bucak.

En bastan deseydin ya 1 sene once oldu diye. Su an 6 ay gectigi icin affetmis sayildigindan tabii ki eski delillerinle dava acamazsin.

Yalniz belki Turk medeni kanununu bilmiyorsun ama bosanmak icin tek neden aldatilmak degil. Siddetli gecimsizlikten de bosanabilirsin. Kendine bahane yapma iste. Buz gibi aldatilmissin. Kabul et, evet aldatildim ve affettim, yoluma bakiyorum, benim tercihim bu de gec iste. Kendini kandirmanin anlami ne.
şiddetli geçimsizlik diyorsunuz. kocam diyecektiki ben sana ne yaptım? onunla sadece arkadaşça iş ortağı diye buluştum der. bana şiddet uygulamadı. hiç bir şeyden kısıtlamadı.

Saka gibi bir olay. Siz de cok iyi biliyorsunuz ki basbayagi aldatilmissiniz. Adami hala kapiya koymamaniz da artik sizin sucunuz.

şiddetli geçimsizlik diyorsunuz. kocam diyecektiki ben sana ne yaptım? onunla sadece arkadaşça iş ortağı diye buluştum der. bana şiddet uygulamadı. hiç bir şeyden kısıtlamadı.

Arkadasim bosanmak icin tek kisinin rizasi yeterli, cekismeli davada evet cok uzun surer ama eninde sonunda bosanirsin istesen. Gider evi terk edersin 3 sene ayri evlerde yasamak direkt bosanma sebebi.

Katolik nikahi mi bu? Kendini kandirmak icin oyle bir anlatiyorsun ki bu mantikla memlekette bosanmis insan olmazdi, tam tersi elini carpsan bosanmis bir cifte carpiyor.

Hem ben kocanin cok ayak diretecegini sanmiyorum. Iki uc defa yok falan der, sonra kabul eder bosanmayi.

Karisina ve evliligine deger veren adam en basta aldatmazdi zaten.

bu süreç (geçen sene ekim kasım) içinde hastalandım hastanede yattım, kanım 6ye inmiş(demir eksikliği rezerv bile kalmamış), mide, miyom şikayetinden, şeker hastalığı başladı bu süreçte tedavi oldum. uğraşacak halim yoktu. ben yeni yeni kendime geliyorum.

5 sene görüştüğü dediğim ama pandemi zamanında istanbula gitmedi zatenm sevgilisi varken yanına yaklaşırmıyor gelme arama diyormuş. pandemide sadece telefon üzerinden görüşme var. istanbuldaki ofiste toplantı azaldı bahanesi yok ayda bir kere gidiyordu. geçen sene kadın kavid olmuş geçmiş olsun çiçeği yolladığı zaman sms gördüm de aklım başıma geldi. yanı adam sürekli onun yanında değildi. Allahtan diyorum İstanbulda değiliz yoksa çoktan kocam giderdi. hem kadın ayda bir kere gören adamı ne yapsın. kabahat kocam da diye düşünüyorum karı isterse (boşluk olursa)görüşüyor sevgilisi varken reddediyor.
Aa tamam o zaman ya o aldatmadan sayılmaz ki kadın bile kocanız red etmiş, siz mis gibi evliliginize devam edin. Hatta adami el üstünde tutun. Bu zamanda koca zor bulunuyor, yuva kolay kurulmuyor. Hem çocuklar da varmış.
İlk defa burada şu üslupla konuşuyorum çünkü dayanamıyorum ablacığım kusura bakma. Sen kendini kandırıyorsun sadece malesef.
Senin için en güzeli olayları daha fazla deşmemek. Çünkü sen adam bugünde seni aldatsa kabullenemeyip boşanmayacaksın.

Arkadasim bosanmak icin tek kisinin rizasi yeterli, cekismeli davada evet cok uzun surer ama eninde sonunda bosanirsin istesen. Gider evi terk edersin 3 sene ayri evlerde yasamak direkt bosanma sebebi.

Katolik nikahi mi bu? Kendini kandirmak icin oyle bir anlatiyorsun ki bu mantikla memlekette bosanmis insan olmazdi, tam tersi elini carpsan bosanmis bir cifte carpiyor.

Hem ben kocanin cok ayak diretecegini sanmiyorum. Iki uc defa yok falan der, sonra kabul eder bosanmayi.

Karisina ve evliligine deger veren adam en basta aldatmazdi zaten.
bende dedim beni seven adam bana yalan söylemezdi. boşamam seni dedi. işte yaşamak mı zor kabullenmek mı zor?

X