- 21 Ağustos 2022
- 1.611
- 5.545
- 32
Geçen sene olunca aldatılmış olmuyor musunuz? Ikiside tabiki red edecekler. Telefon dökümleri, konuşmaları bile kanıt. Her akşam iş çıkışlarında kim elin kadınıyla konuşur? Normal bir arkadaşlık mı bu? Kart dökümlerinden harcamaları da belli, kime gittiği de muhtemelen gönderilen site aracılığı ile bulunur. Kimden kime gittiği bellidir. Bunlardan ala kanıt mı olur? Kanıt sadece baş başa görüntüden ibaret değildir. O da red edilebilir. Arkadaşımla çay içiyordum der sıyrılır. Bana kalırsa siz 22 seneden sonra düzeniniz bozmak istemiyorsunuz, boşanmayı düşünmüyorsunuz. Ee o zaman kurcalamadan devam edin hayatınıza madem.kocam o kadınla alakasını geçen sene ekim de kesti. avukata sordum. bunlar olmaz dedi. sağlam delil lazım dedi. kadı insan kaynakları desem ki eşimle yarım saat görüşte. eşim diyecekti ki o kadın bana cv yolladı,birini takdim/tanıştırdım ettim . yemeği onlarla gittik. 2snın yan yana çekilmiş resmi bile yok nasıl kanıtlarım. kadın de diyor ben iş yemeğine gittim diye kimse bana karışamaz diye. kaç kişi ile iş yemeğine çıkıyorum diyor.
Yahu her şeyi geçtim, ben beni aldatan erkeği mahkemede kanıtlayamayacak olsam bile yanımda tutmam ki boşarım! Mide bulandırıcı.