Kızlar hepinize çok teşekkür ederim en azından bi akıl verdiniz yada kendime guvenmem gerektiğini hatırlattınız şimdi bundan sonra bi daha yakalarsam ilk isim boşanma davası aćmak olacak doğru söylüyorsunuz bu şüphe ve mutsuzlukla yaşanmaz Galiba ben ona fazla değer verdim o yüzden tüm bunlar yaşandı
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim en azından bi akıl verdiniz yada kendime guvenmem gerektiğini hatırlattınız şimdi bundan sonra bi daha yakalarsam ilk isim boşanma davası aćmak olacak doğru söylüyorsunuz bu şüphe ve mutsuzlukla yaşanmaz Galiba ben ona fazla değer verdim o yüzden tüm bunlar yaşandı
Bu ara sitede cok fazla esim benden onbes yas buyuk aldattı yırmı yas buyuk aldattı temalı konular okuyorum.Kadını görseniz afedersiniz oruspulara benziyor gerçekten ve 40 yaşında neredeyse ben se 25 yaşındayım sizce bu nasıl iğrenç bir durum esimde 40 yaşında ...
Kadında akraba olduğu için aile içinde baya etkiye sebep olur aynı pislik ler ama ikisinin rezilliğini herkes görsun
Sonra ben söyleyince laf etti oluyorum.Kadını görseniz afedersiniz oruspulara benziyor gerçekten ve 40 yaşında neredeyse ben se 25 yaşındayım sizce bu nasıl iğrenç bir durum esimde 40 yaşında ...
Sonra ben söyleyince laf etti oluyorum.
40 yaşındaki adam 25 yaşındaki kızla ne ara evlendi de 3 çocuk yaptı. Sapık işte böyle arada yaş farkını normal gören kişiler. Balık baştan kokmuş yani.
Konu sahibine yorumum yok ama 20 li yaşların başındayken 25+ yaş erkeklerle beraber olmayı normal görmeyin hanımlar lütfen.
Sonuçta bunu konuştuk ve olursa affetmiyceğimi biliyor bir şans verdim ama tekrar yapıyorsa er geç öğrenirim ve bitiririm bunu ona söyledim üstüne basa basa.Şu bir daha olursa affetmem avuntusuna da bayılıyorum. Birinciyle ikinci arasında ne fark var? Her ne sebeple affettiyseniz yine aynı durum geçerli ikincide de. Genelde kadınlar işim yok, küçük çoçuğum var gibi sebepler yazıyorlar ama ekliyorlar da ikincide affetmem. E ikincide durum aynı. O zaman neden affetmiyorsunuz? Birinciyi yapan ikinciyi de yapar sadece daha dikkatli olur dersini almıştır yakalanmamaya gayret eder. Ömrünüz boyunca diken üstünde yaşamaya razı mısınız?
Teşekkür ederim.Yaşadınız yer van diyor orada mi yaşıyorsunuz ? Siz önce kendinizi sağlama alın herşeyi delil olarak toplayın sonra isterseniz rezil edersiniz zaten akrabaymis. Böyle küçük yerlerde de akraba ilişkileri var iğrenç gerçekten.
Sizin mantıklı düşünmeniz lazım duygusal degil. 3 çocuk var çünkü. 3 çocukla meslek yok kucuk yer evet çok zordur ayrılmak.
Psikologa gidemiyorsanız bile youtube da psikologların binlerce videoları var bu tarz durumlarla nasıl başa cikabilrsiniz onlari izleyin.
Sonuçta bunu konuştuk ve olursa affetmiyceğimi biliyor bir şans verdim ama tekrar yapıyorsa er geç öğrenirim ve bitiririm bunu ona söyledim üstüne basa basa.
Gençler de aldatabiliyor. Yaşça büyük erkekleri savunmuyorum ama iş pek yaş farkına bakmıyor tabii karaktere bakıyor. Siz şaka yapıyorsunuz farkındayım :)Kamu spotu: Burusuk kart papazlarla evlenmeyin kızlar, dısarısı genc erkek kaynıyor.
İş bakıyorum ama çocukları napcam bakıcı mı tutayım bilmiyorum. Planım kendimi hazır hissedip boşanmak bunun için ilişkilerini ispatlayacak delil toplamak istiyorumPeki şu an planınız ne ? İş falan bakma şansınız var mı ? Şu noktada size hayır diyebileceğini sanmıyorum hiçbir şey için.
Madem böyle bir karar verdiniz,bu sefer elinizde gitmek için bir şeyler olsun.Üç çocukla işi ha diye bulamazsınız çünkü.Biraz bakınmanız lazım.
Sonuçta bunu konuştuk ve olursa affetmiyceğimi biliyor bir şans verdim ama tekrar yapıyorsa er geç öğrenirim ve bitiririm bunu ona söyledim üstüne basa basa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?