- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Iste genc aldatınca genc adamdı yakısıklıydı bilmem neydi diye teselli edersin kendını, Burusuk aldatınca hem genclıgımle onurlandırdım hem de aldattı godfather dıyıp aglarsınGençler de aldatabiliyor. Yaşça büyük erkekleri savunmuyorum ama iş pek yaş farkına bakmıyor tabii karaktere bakıyor. Siz şaka yapıyorsunuz farkındayım :)
İğrenç evet hemde çok1 defa yapmasi niye yetmiyor? Adam orda 2 ay kalmis, kadinin yasadigi bölgede. Cinsellikte yasamistir, herseyde yasamistir. Sen aynisini yapsaydin, esin sana parmak kaldirip "yaramaz kiz çoçugu, bak bir defa daha yaparsan olmaaz haa, taaammi" diyecekti sanki?
Aksine, seni herkese rezil ederdi ve çoçuklarini görmen bile mücize olurdu.
Ailen madem arkandaymis, niye bosanmiyorsun? Yani gerçekten sana igrenç gelmiyormu bu adam ile ayni evde kalmak?Birak ayni yatagi.
Evliyken aldatılmak sevgiliyle aldatılmaktan daha ağır oluyor bende eski sevgilim tarafından aldatılmıştım fiziken değil ruhen benle birlikteyken aklı ondaymış resimlerini hiçbir şeyini silmeyip hergun onun resmiyle uyuyormuş ve bunu ögredigimde sinir krizine girmiştim en son hastane iştehanımlar lütfen bana bir akıl verin. 1ay önce eşim beni aldattı telefonda eski sevgilisiyle mesajlarını ve fotoğraflarını yakaladım. Çok dil döktü cinsel olarak aldatmadığını söyledi. Bir hevesmiş bir boşluğa düşmüş o yüzden yapmışmış af diledi yuvamız yıkılmasın dedi üstelik kadında evli. Ben öğrendiğim de baygınlık geçirdim ellerim ayaklarım tutmaz oldu yemeden içmeden kesildim hatta ölüm orucu tuttum eşim zorla yemek yedirdi. 3 tane çocuğum var ve yaşları çok küçük affetim ama bidaha olursa affetmem dedim o zamandan beri ona güvenim sıfır mutlu değilim resmen ölü gibiyim ve yine şüpheleniyorum ama kanıtım yok napabilirim nolur akıl verin bana bu arada çalışmıyorum ev hanımıyım. Sizden yardım bekliyorum
Cinsel olarak aldatmadım diye bir şey yoktur. Bir başkasını düşünürse de aldatma olur, hayal ederse de olur. Ki bir kere yapan da hep yapar.Allah yardımcınız olsun.hanımlar lütfen bana bir akıl verin. 1ay önce eşim beni aldattı telefonda eski sevgilisiyle mesajlarını ve fotoğraflarını yakaladım. Çok dil döktü cinsel olarak aldatmadığını söyledi. Bir hevesmiş bir boşluğa düşmüş o yüzden yapmışmış af diledi yuvamız yıkılmasın dedi üstelik kadında evli. Ben öğrendiğim de baygınlık geçirdim ellerim ayaklarım tutmaz oldu yemeden içmeden kesildim hatta ölüm orucu tuttum eşim zorla yemek yedirdi. 3 tane çocuğum var ve yaşları çok küçük affetim ama bidaha olursa affetmem dedim o zamandan beri ona güvenim sıfır mutlu değilim resmen ölü gibiyim ve yine şüpheleniyorum ama kanıtım yok napabilirim nolur akıl verin bana bu arada çalışmıyorum ev hanımıyım. Sizden yardım bekliyorum
Canim hicbirimiz beklemiyor ki kocalarimizin aldatacagini. Hersey cok guzelken bir anda ortaya cikiyor. Kocis kocis diye fazla debresmemek lazim. Her an bir gol yiyebilirizd diye guclu olmaliyiz tek basimiza da.Açık söyliyim kızlar ona çok değer verdim asla beklemezdim hiç yakıştırmazdım ama oldu şerefsizlik Cup diye oturdu üstüne. Beni yıktılar inşallah onlarda yıkılır. Sevip değer vermek boşunaymış haketmemiş umarım gün yüzü görmezler. Çok gözyaşı döktüm çok ağladım kendimi paraladım ćocuklarıma baktıkça içim yanıyor onları hiç haketmiyo pislik.
Canım cok üzüldüm gercekten senın için dua edıcem. Cocukların yaşları kaç en azından bir işe girme sansın var mı. Belkı Icınde bulunduğun ekonomik durumdan ayrılamıyorsundur anlıyorum ama mesela ufaktan çalısmaya başlasan birikim yapsan.hanımlar lütfen bana bir akıl verin. 1ay önce eşim beni aldattı telefonda eski sevgilisiyle mesajlarını ve fotoğraflarını yakaladım. Çok dil döktü cinsel olarak aldatmadığını söyledi. Bir hevesmiş bir boşluğa düşmüş o yüzden yapmışmış af diledi yuvamız yıkılmasın dedi üstelik kadında evli. Ben öğrendiğim de baygınlık geçirdim ellerim ayaklarım tutmaz oldu yemeden içmeden kesildim hatta ölüm orucu tuttum eşim zorla yemek yedirdi. 3 tane çocuğum var ve yaşları çok küçük affetim ama bidaha olursa affetmem dedim o zamandan beri ona güvenim sıfır mutlu değilim resmen ölü gibiyim ve yine şüpheleniyorum ama kanıtım yok napabilirim nolur akıl verin bana bu arada çalışmıyorum ev hanımıyım. Sizden yardım bekliyorum
Çok teşekkür ederim canım çocuklar 2.5.7 yaşındalar. Aynen öyle içinde bulunduğum durum elverseydi hemen boşanırdım. Rabbim den dileğim hiç bir kadına böyle bir şey yaşatmasın insan yaşadıktan sonra çok değişiyor hiç bir şey eskisi gibi olmuyorCanım cok üzüldüm gercekten senın için dua edıcem. Cocukların yaşları kaç en azından bir işe girme sansın var mı. Belkı Icınde bulunduğun ekonomik durumdan ayrılamıyorsundur anlıyorum ama mesela ufaktan çalısmaya başlasan birikim yapsan.
Yavrum çok küçüklermiş daha kıyamam. Amin canim Allah kimseye yasatmasın o evli kadınında yuzune tukurmek lazım. Uc aylara girdik bol bol dua et boşan diyecekler cok olacaktır ama ah oyle kolay olsa 3 cocukla Allah yardımcın olsunÇok teşekkür ederim canım çocuklar 2.5.7 yaşındalar. Aynen öyle içinde bulunduğum durum elverseydi hemen boşanırdım. Rabbim den dileğim hiç bir kadına böyle bir şey yaşatmasın insan yaşadıktan sonra çok değişiyor hiç bir şey eskisi gibi olmuyor
17 yasındakı kızla evlenen 35+ bir kartolos.Çok büyük bir hata biliyorum belki inanmazsınız ama evlenmek zorunda kaldım bilakis. 17 yaşında evlendim onunla eğitim hayatımıda mahvettim. Bana aşık olan biri vardı ben de ailemde onu istemedik çocuk sürekli beni kaçırma peşindeydi. Esimde beni görüp istemeye gelince ailem bunu benim kurtuluşum gibi gösterdi bana ve evlendim sırf aşığımdan kurtulmak için sonrada pişman olduk hem ben hem ailem ama nafile
Benzer bir durumu arkadaşım yaşadı 3 yıl kadar konuştular sonra numarasını değiştirdi birdaha da görüşmedi unuttu şuan aklında değil fakat yine de yanlış bir durum aldatma midir aldatmadır büyük güvensizlik oluşturur Allah yardımcınız olsun . Bu durumda ben olsaydım affetmezdim sanirimhanımlar lütfen bana bir akıl verin. 1ay önce eşim beni aldattı telefonda eski sevgilisiyle mesajlarını ve fotoğraflarını yakaladım. Çok dil döktü cinsel olarak aldatmadığını söyledi. Bir hevesmiş bir boşluğa düşmüş o yüzden yapmışmış af diledi yuvamız yıkılmasın dedi üstelik kadında evli. Ben öğrendiğim de baygınlık geçirdim ellerim ayaklarım tutmaz oldu yemeden içmeden kesildim hatta ölüm orucu tuttum eşim zorla yemek yedirdi. 3 tane çocuğum var ve yaşları çok küçük affetim ama bidaha olursa affetmem dedim o zamandan beri ona güvenim sıfır mutlu değilim resmen ölü gibiyim ve yine şüpheleniyorum ama kanıtım yok napabilirim nolur akıl verin bana bu arada çalışmıyorum ev hanımıyım. Sizden yardım bekliyorum
avukat icin maddiyat a gerek yok。bulundugunuz ilin adliyesinde barodan avukat talep edebulirsiniz。 bosanin demiyorum sizin bileceginiz is ama hukuken biseyler yapmak icin imkansiziniz yok。Tabiki de olur canım ama ben çocuklarımı ona bırakmak istemiyorum maddi durumum yok avukat falan da tutamam onu kastettim
Canım sana göre bunlar çok kolay görünüyor olabilir ama kim ne yaşadı bilemezsin belki senin durumun elverişlidir hemen boşayabilirsin ama benim şu an düşündüğüm 3 çocuğum var sonuçta babasızlık ta zor bi durum ne kadar görecek olsada. Ayrıca ben eşimle boşanma konusunda konuştum kesinlikle çoçukları bana vermeyeceğini söylüyor sence şimdi napim ayrılıp çocuk için velayet davalarında sürünüp daha sonra kazansam bile eşimin peşimi bırakacağı ne malum bu kavgalar olurken çocuklar ne hale gelecek. Yani kısacası o kadar kolay değil17 yasındakı kızla evlenen 35+ bir kartolos.
Ve cahil bir aile.
Aldatılmayı affeden ve kadına mana bulan konu sahıbı.
Ne desem olmayacak
Yo kolay gorunmıyor degıl de. 17sındekı kizi 35lık kartolosa veren cahil aıle kimseye kolay gorunmez. Esinle bosanırsın bosanmazsın orası sızı baglar.Canım sana göre bunlar çok kolay görünüyor olabilir ama kim ne yaşadı bilemezsin belki senin durumun elverişlidir hemen boşayabilirsin ama benim şu an düşündüğüm 3 çocuğum var sonuçta babasızlık ta zor bi durum ne kadar görecek olsada. Ayrıca ben eşimle boşanma konusunda konuştum kesinlikle çoçukları bana vermeyeceğini söylüyor sence şimdi napim ayrılıp çocuk için velayet davalarında sürünüp daha sonra kazansam bile eşimin peşimi bırakacağı ne malum bu kavgalar olurken çocuklar ne hale gelecek. Yani kısacası o kadar kolay değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?