- 12 Şubat 2019
- 1.532
- 1.280
Ne gerek var buna? Siz önce kendi hayatınıza yön verip , hayatınız ‘’mutlu, huzurlu’’ evresine geçmek için bir şeyler yapsanız daha iyi olmaz mı?Kocam olan mahlukat ve o kadını rezil etmek istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne gerek var buna? Siz önce kendi hayatınıza yön verip , hayatınız ‘’mutlu, huzurlu’’ evresine geçmek için bir şeyler yapsanız daha iyi olmaz mı?Kocam olan mahlukat ve o kadını rezil etmek istiyorum
Ah canım içimi döktün
Çok büyük bir hata biliyorum belki inanmazsınız ama evlenmek zorunda kaldım bilakis. 17 yaşında evlendim onunla eğitim hayatımıda mahvettim. Bana aşık olan biri vardı ben de ailemde onu istemedik çocuk sürekli beni kaçırma peşindeydi. Esimde beni görüp istemeye gelince ailem bunu benim kurtuluşum gibi gösterdi bana ve evlendim sırf aşığımdan kurtulmak için sonrada pişman olduk hem ben hem ailem ama nafileAh ya 15 yaş büyük adamla gencecik yaşta neden evlendiniz? Kaç yıllık evlisiniz?
Delillleri bir toplayın umarım yanılıyorsunuzdurBoşanmak istiyorum ama deliller le ve aileye onları rezil ederek. 1 ayda geldiğim duruma inanamıyorum resmen bitirdim kendimi böyle devam etmesini istemiyorum
Tamam işte emin olabilirsin.saçma şeylerden tartışma çıkar çünkü siz biliyosunuz ve bu durum onun hoşuna gitmiyo eski rahatlığı kalmadı çünkü bişeylere daha çok dikkat etmek zorunda hesap vermek zorunda.agresifliği o.hangi erkek kendini ele verir yada evet ben yapıyorum der.binde 1.cnm sen artık devametmek istiyosan evliliğine bunlara rağmen umarsız olup görmezden gelicrksin yoksa açık söyliyim verem olursunTelefonu saklıyor bakmak istediğim de bir şey olmadığını sadece benim bakmamdan rahatsiz oluyor Muş şüphe duyduğum için. Benim yanımda pek girmiyor dışarı ćıkınca hemen giriyo bide çok agresifleşti saçma sapan şeylerden tartışma çıkarır oldu
Kadında akraba olduğu için aile içinde baya etkiye sebep olur aynı pislik ler ama ikisinin rezilliğini herkes görsunKime rezil etmek istiyorsunuz tam olarak onu anlamadım ailesine falan mı ?
Oooooo bide akraba inanamıyorum.bu akraba ilişkileride çok popüler oldu esra er... dada çokça izliyorum bizim akrabalar arasındada birini duymuştuk hemde kardeş eşleri.kıyamet kopucak zaten zina ayıp olmaktan çıktı hukukta bile cezası yok malesef.bence olay olur diye kendinizi sindirmeyin baktınki kocan değişmiyo yap rezil olsunlar.emin ol farkedenler vardır susanlar.akrabalar içinde.watsabında ikinizin resmi olsun samimi sarılmış bi şekilde koymasını söyle bakalım tepkisi ne olcakKadında akraba olduğu için aile içinde baya etkiye sebep olur aynı pislik ler ama ikisinin rezilliğini herkes görsun
Maalesef 3 çocukta olduğu İçin kadının çaresizliğini kalkan yapmış kendine ama Allah büyük dolanır ayağına bu yaptıkları bir günAynen kadın hemen affettiğini söylediği için bu durumda, isterse anında dengeyi değiştirebilir. Adam kadının terk edemeyeceğini düşünüyor.
Buna inanıyorum benim eş kişide erkek arkadaşlarına çocuk yapın 1 le yetinmeyink kadın peşinizde olamasın sizden elini ayağını çeksin başını kaldıramasın diye öğütlerdiMaalesef 3 çocukta olduğu İçin kadının çaresizliğini kalkan yapmış kendine ama Allah büyük dolanır ayağına bu yaptıkları bir gün
hanımlar lütfen bana bir akıl verin. 1ay önce eşim beni aldattı telefonda eski sevgilisiyle mesajlarını ve fotoğraflarını yakaladım. Çok dil döktü cinsel olarak aldatmadığını söyledi. Bir hevesmiş bir boşluğa düşmüş o yüzden yapmışmış af diledi yuvamız yıkılmasın dedi üstelik kadında evli. Ben öğrendiğim de baygınlık geçirdim ellerim ayaklarım tutmaz oldu yemeden içmeden kesildim hatta ölüm orucu tuttum eşim zorla yemek yedirdi. 3 tane çocuğum var ve yaşları çok küçük affetim ama bidaha olursa affetmem dedim o zamandan beri ona güvenim sıfır mutlu değilim resmen ölü gibiyim ve yine şüpheleniyorum ama kanıtım yok napabilirim nolur akıl verin bana bu arada çalışmıyorum ev hanımıyım. Sizden yardım bekliyorum
Üzülerek söylüyorum ki devamı gelir bir çaresi bulun aileye sığınma , sığınma evi vshanımlar lütfen bana bir akıl verin. 1ay önce eşim beni aldattı telefonda eski sevgilisiyle mesajlarını ve fotoğraflarını yakaladım. Çok dil döktü cinsel olarak aldatmadığını söyledi. Bir hevesmiş bir boşluğa düşmüş o yüzden yapmışmış af diledi yuvamız yıkılmasın dedi üstelik kadında evli. Ben öğrendiğim de baygınlık geçirdim ellerim ayaklarım tutmaz oldu yemeden içmeden kesildim hatta ölüm orucu tuttum eşim zorla yemek yedirdi. 3 tane çocuğum var ve yaşları çok küçük affetim ama bidaha olursa affetmem dedim o zamandan beri ona güvenim sıfır mutlu değilim resmen ölü gibiyim ve yine şüpheleniyorum ama kanıtım yok napabilirim nolur akıl verin bana bu arada çalışmıyorum ev hanımıyım. Sizden yardım bekliyorum
biraz radikal olacak ama, boşansam ne olur, boşanmasam ne olur şeklinde; kar - zarar hesabı yapın (sadece parasal olarak değil, her açıdan) ve karlı tarafı seçin. her boşan diyeni de kuru kuruya dinlemeyin.hanımlar lütfen bana bir akıl verin. 1ay önce eşim beni aldattı telefonda eski sevgilisiyle mesajlarını ve fotoğraflarını yakaladım. Çok dil döktü cinsel olarak aldatmadığını söyledi. Bir hevesmiş bir boşluğa düşmüş o yüzden yapmışmış af diledi yuvamız yıkılmasın dedi üstelik kadında evli. Ben öğrendiğim de baygınlık geçirdim ellerim ayaklarım tutmaz oldu yemeden içmeden kesildim hatta ölüm orucu tuttum eşim zorla yemek yedirdi. 3 tane çocuğum var ve yaşları çok küçük affetim ama bidaha olursa affetmem dedim o zamandan beri ona güvenim sıfır mutlu değilim resmen ölü gibiyim ve yine şüpheleniyorum ama kanıtım yok napabilirim nolur akıl verin bana bu arada çalışmıyorum ev hanımıyım. Sizden yardım bekliyorum
Buna inanıyorum benim eş kişide erkek arkadaşlarına çocuk yapın 1 le yetinmeyink kadın peşinizde olamasın sizden elini ayağını çeksin başını kaldıramasın diye öğütlerdi