- 20 Eylül 2017
- 2.363
- 9.334
- 38
- Konu Sahibi Halise hanik
Aşkınizin önünde saygıyla eğiliyorum o derece büyük aşk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet konuya şöyle başlayayım beni aşırı derecede çok seven bir eşim var her özel gunumu kutlayan ve kavgadan kaçınan 3 senelik evliyiz ve evliligimin 2.ayinda aldatılma ya uğradım eşim beni aldattı ve affet dedi affettim ve şimdi komsumuzla ilişkisi oldgundan supheleniyordum akşamda komşumuz zaruri bı sebebden bizde kalmak zorunda kaldı ve bnde olmaz diyemedim kaldı ve eşim bnm yanımda yatarken onun odasına giderken yakaladım ama bana yürüdüğünü ve bişey yapmadginj söyledi ama ben uyanmasaydim birşeyler olucagjni söyledim bana hayır dedi ben olayı unutamıyorum affedemiyorum çok canım yanıyor ama kendini öldürmekle tehdit ediyor hatta kavga esnasında cama gitti zor indirdim bana akıl verin ben yapamıyorum affettikce yapıyor cnku
Annesi şehir dışındaydı evdede uveybabasindan korktugunu söyleyerek geldiKomşunuzun sizde kalmasının sebebi neydi? Şu çok zaruri olan???
Annesi şehir dışındaydı evdede uveybabasindan korktugunu söyleyerek geldi
Madem kocana güvenmiyorsun komşu geldiğinde kocanı yollayacaktın üveybabaya misafirliğe... keşke bekleseydin görürdün giriyor mu komşunun odasına...Annesi şehir dışındaydı evdede uveybabasindan korktugunu söyleyerek geldi
Göndermek aklıma gelmedi yapicagini bilmedim ve ben uyku sersemiydim tuvalete gitti sandım yavaşça kalkdim sessizce ama hemen geldiMadem kocana güvenmiyorsun komşu geldiğinde kocanı yollayacaktın üveybabaya misafirliğe... keşke bekleseydin görürdün giriyor mu komşunun odasına...
Okullar kapandı fakeler kadınlar kulübüne indi. Git komşu fantezini başka platformda dökül delüüüğanlıııAsiksa neden bunu yapıyor benim aklım almiyor
Öldürsün ulan hadi yallah deEvet konuya şöyle başlayayım beni aşırı derecede çok seven bir eşim var her özel gunumu kutlayan ve kavgadan kaçınan 3 senelik evliyiz ve evliligimin 2.ayinda aldatılma ya uğradım eşim beni aldattı ve affet dedi affettim ve şimdi komsumuzla ilişkisi oldgundan supheleniyordum akşamda komşumuz zaruri bı sebebden bizde kalmak zorunda kaldı ve bnde olmaz diyemedim kaldı ve eşim bnm yanımda yatarken onun odasına giderken yakaladım ama bana yürüdüğünü ve bişey yapmadginj söyledi ama ben uyanmasaydim birşeyler olucagjni söyledim bana hayır dedi ben olayı unutamıyorum affedemiyorum çok canım yanıyor ama kendini öldürmekle tehdit ediyor hatta kavga esnasında cama gitti zor indirdim bana akıl verin ben yapamıyorum affettikce yapıyor cnku