Ahhhhh cnm ahhhhh benim açtığım konuları bi oku.çok üzüldüm sana.bende o yollardan geçtim çok zor.bende baygınlık geçirdim yemeden içmeden kesildim ellerimin titremesinden çocuklarıma aylarca yemek yapamaz oldum kuzularım ıvır zıvırla idare ettiler.ben ayrı çocuklar ayrı çektiler.cnm onun onun ötesi berisi vardır o kadar değildir emin ol.evli insan elinin tutup gezmez liseli ergenler gibi mutlaka cincellik olmuştur hele eski sevgili hele evliler görüşmüşler.pis arsızlar kadın kadının en büyük düşmanı.kocanda 5 para etmezin biri.bende 2 çocukla ayrıldım cnm sebep aldatma.o orda kalmıycak banada aynılarını dedi hevesti beni tehtit etti karına söylerim diye o yüzden devam ettirmek zorunda kaldım sırf sen duyma diye falan filan hepsi hikaye kocan peşine düşmüştür eski sevgilisinin.ayrıca banada eş kişisi demişti bitti oh rahatladım üzerimden yük kalktı beni tehtit ediyodu kurtuldum bu beladan dedi ama öyle değilmiş:) adam peşini bırakmadı benle gerekiyosa kötü oldu krndinden soğuttu yinede metresini bırakmadı.sonunda ben onu bıraktım.iki tarafıda götürmek istiyodu aklı sıra haspam.2 çocuğumla bende ayrıldım dünyanın sonu değil.gururlu yaşamayı tercih ettim.bak sana söyliyim tecrübeyle sabit onların ilişkisi bitmezzzzz...bitti gibi görünür ara verir belli etmez ama bitirmezler.sen harap olucaksın arada.seni sevse yaparmıydı?acı ama gerçek.seni sevmiyo cnm bilgin olsun.soğuk olur ilgisi azalır aklı başka yerdedir uykuları kaçar.vs vs.iyi takip et bu işler telefon üzerinden aktığı için madem krndini affettirmek istiyo onlar gerçi ikiside evliler planlı hareket ederler.ben evdeyken arama ben seni arayıncaya kadar diye.metreste onu kaybetmeme için komutlara uyucak.elinden telefonunu düşürme.kurcala.şifre koyuyosa sor güvenini başka yürlü kazanamam de.watsap resminde mutlaka ikinizin sarılmış fotoğrafı olsun.eğee hala görüşüyorlarsa karşı kadın arıza çıkarabilir kocan koymak istemeyebilir.onu bazı şeylerle zorla dene.peşini bırakma.bırakma dicem ama boş krndini harab ediceksin bende aynı yollardar geçtim ne yaptıysam boş.umarım düzelir ama sanmıyorum.bunu yapan yine yapıcak yine yine.....o kadın bu kadın farketmez.evde hizmetçiyiz biz bulaşık çamaşır ütü temizlik çocuk bakımı bi çark var hem onun bozulmasını istemez seni sevdiğinden değil çocuklar ve kendine baktırmak için.seni sevmiyo çok üzgünüm
((zamanla görüceksin.ben yıllarca mücadele ettim.eğer kanı bozuksa huyundada varsa vicdansız merhametsizse ki öyle hayat arkadaşına bunu yapabiliyosa ondan kendinizi kurtarın.terbiyesiz ahlaksız.