aldatıldım içimdeki acı geçmiyor

Görmezden gelmenızı onerırım elbette hazmedememenız normal once durumunuzu kabullenın sonra ne yapmak istiyorsanız onu yapın aglayın kırıp dokun istersenız ve sorununuza uzulmeyı bırakıp cozume gecın basit onları görmezden gelin bılıyorum onların mutlu olmasını hazmedemıyorsunuz içinizde bi alev var bunu da anlayabılıyorum ama oyle yada boyle bır sekılde gececek tabıkı acıtacak bunu da bilin sonra iyi olacaksınız kendınıze iyi bakın

Geçecek, emin olun.

Yaşatılan her acı layıkıyla yaşanacaktır. İçinizi rahat tutun.

Çok haklısın canım bende o durumdayım.sabah adliye ye gitsem mi ne yapsam bilemedim

Uyku da tutmuyor. İçimde acı var.tabi birden öğreniyor insan sevgi o an gitmiyor. Önce bir şok yaşadım..tabi 10 gün oldu.şuan evden de soğudum .

erkek milleti yüzde 80 i şerefsiz bizlik bişi yok yani üzülme onları mutlu etme bitti gitti diye düşün arkana bakma bakarsan kurtulamazsın geçmişinden

Tatlım sana yapan o kıza da yapar.

Aldatma yok aslında bence de. Diğer kızdan hoşlanmış ve sizden ayrılmış. aynı anda iki kişiyi idare etmemiş sanki. Ha bu olayi daha iyi bir hale sokar mi sokmaz tabi. Hak etmeyen biri için üzülmeyin. Yeni birini hemen bulmasaniz bile gülün eğlenin. Siz niye üzüleceksiniz ki!

Çok üzüldüm. Hemen hemen herkesin hayatında en az bir defa yaşadığın bir durum. Şuan yas dönemindesin, uykusuz geceler, iştahsızlık, çabuk sinirlenme, çevrendekilere şüphe duyma vs. ancak bu duyguların geçeceğine lütfen emin ol. Geçmeyecekmiş gibi gelir sanki ömrünün sonuna dek böyle için acıyacakmış gibi. Ama emin ol birgün uyandığın da herşeyin tamamiyle bitmiş olduğunu göreceksin. '' Güçlü görünme, güçlü ol'' İnsanlar 20 yıllık eşlerinin ihanetiyle evliliklerini sonlandırıyorlar bir de böyle düşün. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…