-
- Konu Sahibi Odyo1223344
Görmezden gelmenızı onerırım elbette hazmedememenız normal once durumunuzu kabullenın sonra ne yapmak istiyorsanız onu yapın aglayın kırıp dokun istersenız ve sorununuza uzulmeyı bırakıp cozume gecın basit onları görmezden gelin bılıyorum onların mutlu olmasını hazmedemıyorsunuz içinizde bi alev var bunu da anlayabılıyorum ama oyle yada boyle bır sekılde gececek tabıkı acıtacak bunu da bilin sonra iyi olacaksınız kendınıze iyi bakın2,5 yıllık ilişkim vardı. her şeyimde ilkti. çok sevdim. onunda beni sevdiğine inandım hep.. hep kavga ederdik ama son zamanlar toparlıyoduk ben üniversite son sınıf o da yüksek lisansa başladı ben 22 o 26 yasında. bana çok çektirdi. çok üzdü. ama düzelir dedim seviyor dedim vazgeçemedim.
son zamanlarda iyiydik ciddi düşünüyorduk. etrafında mecbur konuşması gereken bir kız vardı hem iş hem okul için. ama içimde o kıza rahatsızlık duygusu vardı. kızla 3 ümüz yemeğe gittik kız hep beni görünce yanıma konuşmaya geldi... son bikaç gün ters konuşmaya başladı. sonra kızla buluşması gerekti akşam kavga ettik bitirdi. ertesi gün yanına gittim seni seviyorum ama anlaşamıyorum diyip sarıldı falan sonra şeytan dürttü telefonuna baktım. dün benden ayrılınca kızla gece samimi konuşmuşlar. yanlış anladın seni seviyorum falan dedi. gittim dayanamadım geri döndüm aç mesajları hepsini okuyacağım dedim parmak izimi değiştirmiş açmadı mesajları. tokatı yapıştırdım bitirdim. kızla konuştum dostuz. yanlış anlamışsın dedi. sonra kız beni görünce selam falan verdi. 2 hafta boyunca mesaj attı yanlış anladın vs bi konuşalım diye. cevap atmadım. Gene birden çiçeksepetine giresim geldi onun. kıza biz ayrılınca 3. haftada çiçek yollamış. hayatıma hoşgeldin. seni çok seviyorum diye. saydım sövdüm. o da sen varken olmadı vs dedi. kapattım telefonu. çok canım yanıyor. ama onların mutlu olmasını kaldıramıyorum. daha 3 ay daha aynı okuldayız üçümüz. onun için her şeyi yaptım. karşılığı bu mu? salak yerine koydular beni. ilahi adalet onları da bulur mu? ben nasıl toparlanabilirim? aldatılanlar var mı?
yardım edin lütfen
Çok haklısın canım bende o durumdayım.sabah adliye ye gitsem mi ne yapsam bilemedim2,5 yıllık ilişkim vardı. her şeyimde ilkti. çok sevdim. onunda beni sevdiğine inandım hep.. hep kavga ederdik ama son zamanlar toparlıyoduk ben üniversite son sınıf o da yüksek lisansa başladı ben 22 o 26 yasında. bana çok çektirdi. çok üzdü. ama düzelir dedim seviyor dedim vazgeçemedim.
son zamanlarda iyiydik ciddi düşünüyorduk. etrafında mecbur konuşması gereken bir kız vardı hem iş hem okul için. ama içimde o kıza rahatsızlık duygusu vardı. kızla 3 ümüz yemeğe gittik kız hep beni görünce yanıma konuşmaya geldi... son bikaç gün ters konuşmaya başladı. sonra kızla buluşması gerekti akşam kavga ettik bitirdi. ertesi gün yanına gittim seni seviyorum ama anlaşamıyorum diyip sarıldı falan sonra şeytan dürttü telefonuna baktım. dün benden ayrılınca kızla gece samimi konuşmuşlar. yanlış anladın seni seviyorum falan dedi. gittim dayanamadım geri döndüm aç mesajları hepsini okuyacağım dedim parmak izimi değiştirmiş açmadı mesajları. tokatı yapıştırdım bitirdim. kızla konuştum dostuz. yanlış anlamışsın dedi. sonra kız beni görünce selam falan verdi. 2 hafta boyunca mesaj attı yanlış anladın vs bi konuşalım diye. cevap atmadım. Gene birden çiçeksepetine giresim geldi onun. kıza biz ayrılınca 3. haftada çiçek yollamış. hayatıma hoşgeldin. seni çok seviyorum diye. saydım sövdüm. o da sen varken olmadı vs dedi. kapattım telefonu. çok canım yanıyor. ama onların mutlu olmasını kaldıramıyorum. daha 3 ay daha aynı okuldayız üçümüz. onun için her şeyi yaptım. karşılığı bu mu? salak yerine koydular beni. ilahi adalet onları da bulur mu? ben nasıl toparlanabilirim? aldatılanlar var mı?
yardım edin lütfen
Hepsi geçecek, bu acılı süreçleri atlatacaksınız.Uyku da tutmuyor. İçimde acı var.tabi birden öğreniyor insan sevgi o an gitmiyor. Önce bir şok yaşadım..tabi 10 gün oldu.şuan evden de soğudum .
Tatlım sana yapan o kıza da yapar.2,5 yıllık ilişkim vardı. her şeyimde ilkti. çok sevdim. onunda beni sevdiğine inandım hep.. hep kavga ederdik ama son zamanlar toparlıyoduk ben üniversite son sınıf o da yüksek lisansa başladı ben 22 o 26 yasında. bana çok çektirdi. çok üzdü. ama düzelir dedim seviyor dedim vazgeçemedim.
yardım edin lütfen