aldatıldım içimdeki acı geçmiyor

Odyo1223344

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2018
2
0
28
2,5 yıllık ilişkim vardı. her şeyimde ilkti. çok sevdim. onunda beni sevdiğine inandım hep.. hep kavga ederdik ama son zamanlar toparlıyoduk ben üniversite son sınıf o da yüksek lisansa başladı ben 22 o 26 yasında. bana çok çektirdi. çok üzdü. ama düzelir dedim seviyor dedim vazgeçemedim.
son zamanlarda iyiydik ciddi düşünüyorduk. etrafında mecbur konuşması gereken bir kız vardı hem iş hem okul için. ama içimde o kıza rahatsızlık duygusu vardı. kızla 3 ümüz yemeğe gittik kız hep beni görünce yanıma konuşmaya geldi... son bikaç gün ters konuşmaya başladı. sonra kızla buluşması gerekti akşam kavga ettik bitirdi. ertesi gün yanına gittim seni seviyorum ama anlaşamıyorum diyip sarıldı falan sonra şeytan dürttü telefonuna baktım. dün benden ayrılınca kızla gece samimi konuşmuşlar. yanlış anladın seni seviyorum falan dedi. gittim dayanamadım geri döndüm aç mesajları hepsini okuyacağım dedim parmak izimi değiştirmiş açmadı mesajları. tokatı yapıştırdım bitirdim. kızla konuştum dostuz. yanlış anlamışsın dedi. sonra kız beni görünce selam falan verdi. 2 hafta boyunca mesaj attı yanlış anladın vs bi konuşalım diye. cevap atmadım. Gene birden çiçeksepetine giresim geldi onun. kıza biz ayrılınca 3. haftada çiçek yollamış. hayatıma hoşgeldin. seni çok seviyorum diye. saydım sövdüm. o da sen varken olmadı vs dedi. kapattım telefonu. çok canım yanıyor. ama onların mutlu olmasını kaldıramıyorum. daha 3 ay daha aynı okuldayız üçümüz. onun için her şeyi yaptım. karşılığı bu mu? salak yerine koydular beni. ilahi adalet onları da bulur mu? ben nasıl toparlanabilirim? aldatılanlar var mı?
yardım edin lütfen

O Odyo1223344
Takma kafana. Ilahi adalet var gerçekten de. Merak etme sen simdi üzülüyorsun ya, o da kafasına dank edince sürünecek emin ol.. Hatta kızdan boynuz yemesi bile ihtimal..

Yalniz yanlış yaptığın şey "düzelir" fikrin. Böyle birşey yok canım. Adam ilişkinin başında nasılsa sonunda da öyledir. Bu ilişki sana ders olsun. Bundan sonra en ufak bi falsofa sepet havasını çalarsın. Üzülme karşına daha çoook kişi çıkacak

Sana ilk çektirişinde ayrılmadığın için üzülemedim senin için üzgünüm.. neden size çektiren adamları düzelir mantığıyla seviyosunuz ki insan sevdiği kadına zorluk çektirir mi? El üstünde tutması lazım. Kendinize haksızlık etmeyin sonunda üzülüyosunuz..

tebrik ederim seni, doğru olanı yapmışsın. hiç kimse ilk sevdiğiyle evlenmiyor zaten, ayrıca anlaşamıyormuşsunuzda çok fazla..ayrılık acısından kimse ölmemiş, merak etme. zamanla sen bile şaşırcaksın, nasıl unuttum diye..sigarayı bırakmak gibi düşün bence. zamanla beyin herşeye alışıyor. daha iyisi gelr merak etme cnm.

Muhtemelen kıza gönlü kaydı ve sizden ayrıldı aldatmamış aslında gerçeği gizleyerek ayrılmış
Bazen herşey istediğimiz gibi gitmiyor biraz arkadaşlarınızla vakit geçirin derim

çok geç kalınmış bir karar ama insan bazen gözü kapanıyor, eli ayağı bağlanıyor. bazen de denedim kaç dere ayrılmayı o bırakmadı. kızı 1,5 yıldır tanıyor.
sadece tek isteğim ilahi adalet bana yaşattıklarını yaşamaları

bana çok çektirdi demişsin. keşke çekmeseymişsin. bazen bile bile lades diyorsunuz. demeyin kızlar.

Yahu evli degilsin birşey degilsin ne takiyorsun bosverrr giden gitsin aglayanin mali gulene kalmaz demiş atalarimiz bosverr

Vay anasını .
Başkasının mutsuzluğu üstünden kurulan ilişkiden mutlu çıkanı henüz duymadım
O yüzden içinizi ferah tutun yanına kalmaz

Her aci geciyor bu da gececek 3 ay kaldi demissin zaman su gibi akar ama bu sure gecerken onlari hatirlatacak her seyden uzak dur lutfen ve beyaz bi sayfa ac hayat her seye ragmen devam ediyor

Ben boyle bir sey yasayip asla onlara karsi ezik durmazdim basta omayi herkese anlatarak onlati rezil ederdim sonra da onlarin hic tahmin etmedigi biriyle 3 ayligina takilirdim ve kafama takmamaya calisirdim seni salak yerine koymuslar gozunun onunde oynasmislar kizinki de mideymis goz gore gore basasinin artigiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…