ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Adam dört gözle bırakıp gitsn diye bekliyor olabilir.
Çünkü kadın boşarsa onunda anne babaya açıklamak gibi bir zorunluluğu kalmayacak
Bu durum onun işine gelir bence o yüzden iknaya çalışmıyor

Ben nice1985 in uyuduğuna inanmıyorum açıkçası.
Kocası dahil çevresindeki kimse onu yeterince merak etmediği için(onun kıstaslarına göre) kendisi KK da bir çığır açıp merak edilmeyle kendi egosunu okşattı bizlere.
Merak ediliyorum önemliyim dedi kendi benliğine böylece.
Yaptığına dön bir bak nice... Yaptığını bu kadar masum bulamazsın...

Domuz herif. O kız buna boynuzun dik alasını giydirsin inşallah. Sakın boşanma süründür. Canından bezsin, kızla birbirlerini yiyip ayrılsınlar, donuna kadarda al sonra boşanırsın.

Öz eleştiri yapmak lazım.
Dün bizi merakta bırakıp ziyaretci olarak izlediyseniz benim için bu konu kapanmıştır.
Bu sorununuzun bu raddeye gelme sebeplerini bu hareketinizle bile anlamış oldum.
bu bu bu herşey ortada

Taş uzaktan gelmez diye boşuna dememişler, insaları yaralayan kişiler daima en güvendikleri, en kıymetlileridir. Gerçekten bir çok kişi sevdiği insanın ihanet edebileceğini ve aldatıp kendisini üzebileceğini düşünmezler. Adam falso vermiş olabilir , sebepler sunmuştur , seven kişide çocuklarının babasına inanmayı tercih etmiştir yada eline net kanıt geçmemiştir ve bu yüzden bu ilişki 2yıl boyunca sürmüştür. Dikkat çekmek istediği için yazıp çıktı demek nedir ki? Kim bunların başına gelip dikkat çekmeyi ister ki ??? Konu sahibesi ciddi bir duygusal boşlukta ve desteğe gerçek anlamda çok ihtiyacı var. Boşanıp boşanmaması onun sorunu, manevi olarak düşünebilirsiniz ama bunun maddi boyutuda var... Ben bir kadın tanıyorum 3 çocuğun 2 tanesi biri 7 biri 10 yaş civarı, annesi poğaça yapıp çocukları sokakta satmaya çalışıyor, kadın örgü örüp evi geçindirmeye çalışıyor, iş bulamıyor, ailesi desen arkasında yok. Hiç kimse burda birbirini tanımıyor , hayat şartlarını bilmiyor ve kimileri gerçekleri yansıtamıyor olabilir. Ne olursa olsun , şu durumdaki bir kadına bu şekilde, boşanmayacak dahil bile olsa böyle davranılmaz. Biraz anlayış lütfen , yarın bizim başımıza ne geleceği hiç belli değil.

ilginç olan ortada ısrar falan da yok. adam işe gidiyor, gece yarısı whatsapp da geziyor, iş çıkışı eve geliyor.. tınmıyor da yani..
evet. adam hani boşanmasa böyle sürüp gider ama boşasa da çok tınlamam havasında sanki. ama konu sahibinin boşanmayacağına iddiaya girerim. zaten genel olarak böyle olayları aşırı büyütüp intihardan, ölümden bahseden, dünyası yıkılmış gibi davranan kadınlar boşanmıyor affediyor, adam aldatmasına, kadın delirmesine devam ediyor. tersine sakin, kararlı, hayatının bitmediğinin farkında olan kadınlar boşanıp yoluna bakıyor.

O kadın da evli ve çocukluymuş
Konu sahibinin oğlu ile o kadının oğlu arkadaşmış

Ben olsamm çoktann o kadının kocasına haber vermiştim kıyametleri koparmıştım
Konu sahibinin bu sakinliği neye alamet acaba...affetmek mi istiyor ki olay çıkartmadı

mesela boşanmaması değil ki.. boşanmasa bile burada millet 40 tane şey yazıp teselli eder. ama konu sahibi "önemsenmek" istiyor.. buna çocuklarını da alet etmekten çekinmeyen bir tip.. dün çocuklarımı ve kendimi fare zehiri ile öldüreceğim deyip konudan çıktıktan sonra ziyaretçi olarak okuması hastalıklı bir ruha sahip olduğunu gösteriyor.. buradaki çırpınışlarımızı okuyup önemsendiği hissiyle tatmin oldu.. her konuda çocuklarının ölümünü bu kadar kolay ağzına alan kadına diyecek bir şey bulamıyorum.. daha doğrusu buluyorum ama yazmıyorum..

dinlediğim ve şahit olduğum hiçbi intihar hikayesi böyle haberli ve bağırarak olmadığı için ve konu sahibi ölümü pelesenk ettiği için hiç ciddiye almadım o elektriği almadım baştan beri

ayna konserine gidip gülüp eğlenip kuduruop eve gelince x intihar etmiş demıslerdı mesela intihar böyle olur gibime geliyo

arkadaslar konuyu okuyupta vakit kaybetmek istemedim daha fazla konu sahibi girmeye tenezzul ettimi onu merak ettim

Soğukluk yaratan erkek , erkeğin hayatında başkası var, kadın gerçekliğin ötesine geçememiş ve adamın hep bir mazereti olmuş. Kavga eden yatağına küsen herkes aldatıyor demek de değil yada kavgalar sonucu aldatması normal demek de değil. Kimse boşanmak için evlenmiyorda zaten ama adam dediğim gibi şereften yoksun olduğu için boşamadan diğer karı ile de bir hayat kuruyor. E madem sevmiyordun zevk için mi çocuk yaptı ya da kadın kendi kendine mi yaptı? Seven insanın bir gözü kör olurmuş ve bu kadıncağız eline somut birşey geçmeden uyanamamış , herkesi kendiimiz gibi bilmek ön yargılı davranmış olmaz mıyız sence?

Ben olsamm çoktann o kadının kocasına haber vermiştim kıyametleri koparmıştım
Konu sahibinin bu sakinliği neye alamet acaba...affetmek mi istiyor ki olay çıkartmadı

İşte ben de bunu anlatmaya çalışıyorum ..
Ortada mükemmel bir evlilik iyi bir koca yok, zaten şühpeli tavırları çokmuş adamın ..
Aldattığına dair hem de kadınla elinde delilleri de var ..
Evet insan ne olursa olsun kabullenmek istemez neden diye buhranlar geçirir ama hırs da yapar
acısını da maddi manevi her iki taraftan da çıkarır bir şekilde diye düşünüyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…