ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Eşi aldattığını kabul etmiş mi? Affettirmeye mi çalışmış,konu sahibi ne yapmış? Ayy çatlayacağım meraktan:110:
esı kabul etmıyor sadece ıkı ay msjlastık arkdsmdı dıo eskıden.. ama ne otelı ne başka seyı kabul edıo..

ıkısıde bağırıp cagırıolar bırbrlerıne..
bı ara konu sahıı adliyeye gıttı ama sonu ne oldu yazmadı

Herkesin evliliği mükemmel değildir. Mutluyduk dediyse filmdeki mutlukları kasdetmiyor, herkes gibi severek evlenip, çoluk çocuk yapıp normaal yaşantıdan, rutin tartışmalardan söz ediyor aslında. Küçük şeyleri kocası büyütüp kavga çıkarttığı için (aklında başka bir kadın var tabi) konu sahibeside küçük şeyleri sorun olarak görmeiği ve gerçeği bilmedi içinde mutlu bir evliliği olduğunu düşenmesi çok normal. Herşeyden habersizce çocukları ile evde iken kocasının saman altında su yürüttüğünü nereden bilsin? Sen , ben de olsak , kim olursa olsun şok oluruz , burda konu sahibinin çok mantıklı cevaplarda bulunabilceğini düşünmeyin, kafası öyle allak bullak ki senin benim gibi klavyesini konuşturtamaz ve elleri de şuan sinirden titriyordur. Kadınlar bunalıma girdiğinde ''borderline''dediğimiz depresyona çok yatkındırlar o yüzden burada söylediklerimize dikkat etmemiz lazım.

Konu sahibinin eski konularını okumanı tavsiye ederim ..
Herkes küçük tartışmalar yaşar evet ama o küçük tartışmalar sürekli sorun haline gelip karı koca arasında soğukluk
çıkarıyorsa o sorunlu bir evliliktir ..
Bunu evli ve ilk 1,5 yılını çok sorunlar yaşamış, berbat geçirmiş bir kadın olarak yazıyorum ..

anlaşıldığı üzere konu sahibesi eşinin yoğun ısrarlarına dayanamayarak

bu evliliğe bal gibi devam edecek

adamda tabi ki aldatmaya devam edecek yaşayıp gidecekler

panik yapmaya gerek yok arkadaşlar:KK11:

ortalık boşa velveleye verilmiş

sadece çocuklara üzülüyorum olan onlara olacak

ilginç olan ortada ısrar falan da yok. adam işe gidiyor, gece yarısı whatsapp da geziyor, iş çıkışı eve geliyor.. tınmıyor da yani..

bence konuya bir şey yazmasak artık yazdık yazıcagımızı elimizden geleni yapmaya çalıştık ama maalesef sadece yazmışız

bizi çok ciddiye almamamış.eger alsaydı akşma tek kelime yazardı seyretmek yerine

sabahta derdiki arkadaşlar herkse teşekkürler ve özürler böyle böyle oldu ve kararım boşanmak her ne olursa olsun boşanmak

şimdi bu konuda yardım edin derdi.

ama bakıyorum da yok bu konuda çabası ve boşanmayacak

bizim yazdığımız ve endişelerimiz de boşa gitti

tek sevindiğim hayatta ya ve üzüldüğüm çocukları bu mutsuzluğun içinde nasıl yetişip nasıl birpsikolojiye sahip olucakları belli

allahım onlara yardım etsin

nice allah mantık ve akıl versin

kocasını allah ıslah etsin

ilginç olan ortada ısrar falan da yok. adam işe gidiyor, gece yarısı whatsapp da geziyor, iş çıkışı eve geliyor.. tınmıyor da yani..

ama konu sahibesi algılamak istediği gibi algılayıp

ısrar etti de ondan dayanamadım izlenimi verecek

belki de adam boşasın da kurtulayım diye dört gözle bekliyor

Valla pes söylenecek çok şey var ama bir çok arkadaşımız yazmış zaten artık söyleyecek şey kalmamış.
Sadece konu sahibine Allah sonunuzu hayır etsin diyorum ne deyim...

esı kabul etmıyor sadece ıkı ay msjlastık arkdsmdı dıo eskıden.. ama ne otelı ne başka seyı kabul edıo..

eee eşi kabul etmiyorsa ne olucakki kadın istedikten sonra boşanır her türlü

bağrışmakta hiçbirşeyi çömez ayrıca

konuya yazmayayım dedim ama şu msja cevep vereyim.bu tür aldatmalı konulara pek yorum yapmam çünkü dediğin gibi sonunu tahmin ediyorum ama konu sahibinin bir msjı vardı malum onu görünce dayanamadım ben.hala da aklımda o msj bu kadın çocuğuna ne dedi ki çocuk o cümleyi kurdu?

mutlaka ama mutlaka tedavi olmalı,bilemiyorum ama ben hala çocukları için endişeliyim.

O çocuk o cümleyi ilk defa kurmamıştır ben buna eminim. Sürekli kendim öleyim çocuklarım ölsün diyen bir kadın var karşımızda. burada bu kadar çok yazıyorsa Reelde ne kadar söylüyordur siz düşünün artık.
En mantıklısı konudan çıkmak.

adam dinen boşamakta bile sakınca görmemiş zaten, Kazenin dediği gibi adamın tek derdi annem- babam ne der. ama aynen dediğin gibi olacak, yalvardı- yakardı barıştım diyecek.

Otel konusu da mı var? Adam iyice batırmış yani,konu sahibi barışmaz umarım

ayy olabilir gerçekten benim kuaförüm aldatılmıştı ayrıldı kadın. adam aldattığı kadını getirmiş oturtmuş eve evlenmişler birde çocuk yapmışlar

şimdi de arayıp çocuk cebini niye yanına almıyor diye benim kuaförü (eski eşi) fırçalıyor yüzsüz

X