- 26 Aralık 2012
- 2.502
- 440
muamma tamamen vallaa. cuma cuma ısımı bırakıp buraya odaklandmOtel konusu da mı var? Adam iyice batırmış yani,konu sahibi barışmaz umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
muamma tamamen vallaa. cuma cuma ısımı bırakıp buraya odaklandmOtel konusu da mı var? Adam iyice batırmış yani,konu sahibi barışmaz umarım
Ben nice1985 in uyuduğuna inanmıyorum açıkçası.valla kızlar ister kızın, ister taşlayın.. 2007 den beri bu forumdayım aldatılan, ihanete uğrayan ve sonuçlanan bir sürü konu okudum.. konu sahibinin istediği eşinin ona yalvarması, af dilemesi.. burada çocuklarını zehirleyecek kadar büyük şok yaşayan bir kadın nasıl "uyumuşum" der aklım almıyor.. adam rutin işine gidiyor.. ayrıca kovduğu adam akşam normal eve geliyor, konu sahibi hala bize nasıl kıydın derdinde.. adam sen hastayken ağzına çakmaktan bahsediyor üzüntünü mü umursayacak.. sen sevilen, mutlu bir evlilikte aldatılmadın adam seni sevmiyormuş ki.. yorum sert gelebilir ama kendine gel artık toparlan yahu..
Domuz herif. O kız buna boynuzun dik alasını giydirsin inşallah. Sakın boşanma süründür. Canından bezsin, kızla birbirlerini yiyip ayrılsınlar, donuna kadarda al sonra boşanırsın.
evet. adam hani boşanmasa böyle sürüp gider ama boşasa da çok tınlamam havasında sanki. ama konu sahibinin boşanmayacağına iddiaya girerim. zaten genel olarak böyle olayları aşırı büyütüp intihardan, ölümden bahseden, dünyası yıkılmış gibi davranan kadınlar boşanmıyor affediyor, adam aldatmasına, kadın delirmesine devam ediyor. tersine sakin, kararlı, hayatının bitmediğinin farkında olan kadınlar boşanıp yoluna bakıyor.ilginç olan ortada ısrar falan da yok. adam işe gidiyor, gece yarısı whatsapp da geziyor, iş çıkışı eve geliyor.. tınmıyor da yani..
O kadın da evli ve çocukluymuş
Konu sahibinin oğlu ile o kadının oğlu arkadaşmış
O kadın da evli ve çocukluymuş
Konu sahibinin oğlu ile o kadının oğlu arkadaşmış
Taş uzaktan gelmez diye boşuna dememişler, insaları yaralayan kişiler daima en güvendikleri, en kıymetlileridir. Gerçekten bir çok kişi sevdiği insanın ihanet edebileceğini ve aldatıp kendisini üzebileceğini düşünmezler. Adam falso vermiş olabilir , sebepler sunmuştur , seven kişide çocuklarının babasına inanmayı tercih etmiştir yada eline net kanıt geçmemiştir ve bu yüzden bu ilişki 2yıl boyunca sürmüştür. Dikkat çekmek istediği için yazıp çıktı demek nedir ki? Kim bunların başına gelip dikkat çekmeyi ister ki ??? Konu sahibesi ciddi bir duygusal boşlukta ve desteğe gerçek anlamda çok ihtiyacı var. Boşanıp boşanmaması onun sorunu, manevi olarak düşünebilirsiniz ama bunun maddi boyutuda var... Ben bir kadın tanıyorum 3 çocuğun 2 tanesi biri 7 biri 10 yaş civarı, annesi poğaça yapıp çocukları sokakta satmaya çalışıyor, kadın örgü örüp evi geçindirmeye çalışıyor, iş bulamıyor, ailesi desen arkasında yok. Hiç kimse burda birbirini tanımıyor , hayat şartlarını bilmiyor ve kimileri gerçekleri yansıtamıyor olabilir. Ne olursa olsun , şu durumdaki bir kadına bu şekilde, boşanmayacak dahil bile olsa böyle davranılmaz. Biraz anlayış lütfen , yarın bizim başımıza ne geleceği hiç belli değil.
Konu sahibinin eski konularını okumanı tavsiye ederim ..
Herkes küçük tartışmalar yaşar evet ama o küçük tartışmalar sürekli sorun haline gelip karı koca arasında soğukluk
çıkarıyorsa o sorunlu bir evliliktir ..
Bunu evli ve ilk 1,5 yılını çok sorunlar yaşamış, berbat geçirmiş bir kadın olarak yazıyorum ..
Ben olsamm çoktann o kadının kocasına haber vermiştim kıyametleri koparmıştım
Konu sahibinin bu sakinliği neye alamet acaba...affetmek mi istiyor ki olay çıkartmadı