Arkadaşlar benim bile burdan içim daraldı son sayfalarda. Konu sahibini düşünemiyorum. Biraz fazla üzerine gitmiyor muyuz?
inanmıyorum kadın da mı evliymiş?Ben olsamm çoktann o kadının kocasına haber vermiştim kıyametleri koparmıştım
Konu sahibinin bu sakinliği neye alamet acaba...affetmek mi istiyor ki olay çıkartmadı
en cikcikli yerde tosun uyandı
dinlediğim ve şahit olduğum hiçbi intihar hikayesi böyle haberli ve bağırarak olmadığı için ve konu sahibi ölümü pelesenk ettiği için hiç ciddiye almadım o elektriği almadım baştan beri
ayna konserine gidip gülüp eğlenip kuduruop eve gelince x intihar etmiş demıslerdı mesela intihar böyle olur gibime geliyo
muamma tamamen vallaa. cuma cuma ısımı bırakıp buraya odaklandm
öyle vallaa...ben o kadar yazdımkı bı an konu benım sandım o derece benımsemısım:)ne diyosun benim akşam bile aklım bu konudaydı
Kendi boşanmıcaksa gidip kadının eşine durumu anlatmak çok çirkin bence, olayın sorumluluğunu tamamen kadına yüklemek o odesin diyeti demek bu
ama sende boşanacaksan adama dersin o zaman anlarım
ayrıca sen boşanmadın kadın boşandı kocaya iyice yanasacak kendi açısından engel kalmamış olacak
Üye veya ziyaretçi olarak okumasıyla ilgilenen yok ki burda.
Yakınan bir iki kişi haklı sadece çünkü uğraştılar ve endişelendiler, yetkisi olan daha çok endişelendi vs. Onun dışında bunun da linç kültüründen farkı yok.
Ziyaretçi miymiş üye olarak mı okumuş ne farkeder, zaten mesaj yazamıyorum tamamlayamıyorum, sistem dışarı atıyor diyor kadın, sistem dışarı atınca ne oluyor, ziyaretçi olarak okuyor oluyor.
Konu sahibi siz de kendinize gelin. 2 kere mi gitmiş çay bahçesine mi otele mi gitmiş, 2 yıl önce mi gitmiş, farketmiyor. Eşiniz sizi sevmiyor. Bu kadar basit. Evliliğiniz de zaten çok kötü idi.
.
Adamın aldattığını kabullenemiyor (ki aldattı ise) bunu ispata gidiyor ısrarla oteli aradığınızda otel asla o kişinin kalıp kalmadığı bilgisini vermez. Hiç bir mahkeme boşanma süreci başlamadan ne telefomn kayıtlarını ne de otel kayıtlarını istemez. Orta da bir ispata gitme var.
Bu arada ısrarla aldatmayı normal göstermişim gibi yorumlar geliyor. Bakın altını çiziyorum her ne şart olursa olsun asla aldatmanın elle tutulur tarafı yoktur. Fakat adamı evden uzaklaştırmak için elinden geleni yapmış bir kadın var. Diğer üyeliği ile açtığı konuları ben bildiğim için sizinde o üyelikten haberiniz olmadığı için yorumlarıma anlam veremiyorsunuz ama durum budur.
Özetle Nice bence bu siteden biraz uzaklaş....
Soğukluk yaratan erkek , erkeğin hayatında başkası var, kadın gerçekliğin ötesine geçememiş ve adamın hep bir mazereti olmuş. Kavga eden yatağına küsen herkes aldatıyor demek de değil yada kavgalar sonucu aldatması normal demek de değil. Kimse boşanmak için evlenmiyorda zaten ama adam dediğim gibi şereften yoksun olduğu için boşamadan diğer karı ile de bir hayat kuruyor. E madem sevmiyordun zevk için mi çocuk yaptı ya da kadın kendi kendine mi yaptı? Seven insanın bir gözü kör olurmuş ve bu kadıncağız eline somut birşey geçmeden uyanamamış , herkesi kendiimiz gibi bilmek ön yargılı davranmış olmaz mıyız sence?
neeeekadının kocasına mı anlatacakmış konu sahibi
offf çok geç geliyorum işe hepsini okuyamadım yorumların
ama benim bildiğim bir olay adam karısına hep aşağı atacağım kendimi demiş,ve bir gün bunu gerçekleştirmiş. bu hiç belli olmuyordinlediğim ve şahit olduğum hiçbi intihar hikayesi böyle haberli ve bağırarak olmadığı için ve konu sahibi ölümü pelesenk ettiği için hiç ciddiye almadım o elektriği almadım baştan beri
ayna konserine gidip gülüp eğlenip kuduruop eve gelince x intihar etmiş demıslerdı mesela intihar böyle olur gibime geliyo
Üye veya ziyaretçi olarak okumasıyla ilgilenen yok ki burda.
Üye olarak sadece ''iyiyim'' yazmasını bekledi insanlar.
Üstelik burda bu kadar insan merak etmişken sabah gelince yazması gereken ilk mesaj ''kusura bakmayın,sizi telaşlandırdım ''değil midir?
Kadının umrunda bile değil, hala dünya sadece kendi etrafında dönüyor.