ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Arkadaşlar benim bile burdan içim daraldı son sayfalarda. Konu sahibini düşünemiyorum. Biraz fazla üzerine gitmiyor muyuz?

Bence evet.

Konu sahibi 5 dramatikse yorumlar 15 dramatik.

Konu sahibine eşinin niyetini daha önce anlamadın mı diyorsunuz, haklısınız.

Konu sahibinin herhangi bir konusuna bakınca o mesajının sadece yakınma olduğunu siz anlamadınız mı?

Kızıyla ilgili konuda da öyle, her konusunda öyle.

Yakınan bir iki kişi haklı sadece çünkü uğraştılar ve endişelendiler, yetkisi olan daha çok endişelendi vs. Onun dışında bunun da linç kültüründen farkı yok.

Ziyaretçi miymiş üye olarak mı okumuş ne farkeder, zaten mesaj yazamıyorum tamamlayamıyorum, sistem dışarı atıyor diyor kadın, sistem dışarı atınca ne oluyor, ziyaretçi olarak okuyor oluyor.

Konu sahibi siz de kendinize gelin. 2 kere mi gitmiş çay bahçesine mi otele mi gitmiş, 2 yıl önce mi gitmiş, farketmiyor. Eşiniz sizi sevmiyor. Bu kadar basit. Evliliğiniz de zaten çok kötü idi.

Kızınızla ilgili konuştuğumuz konuda da takıntılarınız ve sorunlarınız olduğunu söylemiştiniz. Hatta siz de oğlunuzun başına bir şey gelecek diye korkuyordunuz, muhtemelen o da o yüzden ölümden korkuyordur. Psikolojik yardım alın ve eşinizle basit bir anlaşmazlıkmış gibi aynı evde yaşamayı bırakın.

Okadar bayan uzuldu yazdi cizdi merak etti konu sahibi keyfine gore ugrayip bastan savma cvb verdi gitti,uyuya kalmis mis mis felan filan,bunlar baristi konu sahibinin yuzu yok gelipte baristik demeye resmen resmen dalgasini geciyor ve sanirim misafir olarak gelip disardan okuyor eger oyleyse bunuda oku konu sahibi sen hastasin!!

Kendi boşanmıcaksa gidip kadının eşine durumu anlatmak çok çirkin bence, olayın sorumluluğunu tamamen kadına yüklemek o odesin diyeti demek bu

ama sende boşanacaksan adama dersin o zaman anlarım

ayrıca sen boşanmadın kadın boşandı kocaya iyice yanasacak kendi açısından engel kalmamış olacak

Herkes intihar edişi aynı ise , hayatı ve görüşleride aynı olmalıydı o zaman dimi ? Bu söyldiğine cidden inanıyor olamazsın. Facebookta duyurular yapıp kendini öldüren bir sürü insan var, kimisi de sessiz sedasız... Senin ve benim karekterim aynı olucak ve aynı şeyleri yapacak olsak bize insan değil robot derlerdi. Her bayanın özel adet döneminde dahil,borderline depresyonuna yatkın bir kimyamız vardır ve genelde büyük travmalar sonucunda ortaya çıkar. ( http://www.e-psikiyatri.com/borderline-kisilik-bozuklugu-nedir-32362) Yorumlarınızı okudum, biraz daha sakin, biraz daha anlayış bekliyorum sizden...

neeee kadının kocasına mı anlatacakmış konu sahibi
offf çok geç geliyorum işe hepsini okuyamadım yorumların

Üye veya ziyaretçi olarak okumasıyla ilgilenen yok ki burda.
Üye olarak sadece ''iyiyim'' yazmasını bekledi insanlar.
Üstelik burda bu kadar insan merak etmişken sabah gelince yazması gereken ilk mesaj ''kusura bakmayın,sizi telaşlandırdım ''değil midir?
Kadının umrunda bile değil, hala dünya sadece kendi etrafında dönüyor.

Diğer üyeliğini merak ettim Kazen.
Keşke ipucu verseydin...

Ben konunun başından beri zaten herkese aynı şeyi söylüyorum ..
Ön yargılı değiliz de bir çoğumuz bu konuda ..
Evliliklerinin kötü olması ayrı bir konu ..
Ama konu sahibinin eşi zaten öyle açıklar vermiş ki, o açıkların da üstüne gitse
bir şekilde yine çıkardı ortaya ..
2 Yıllık bir ilişkisi var kocanın bu konuda az değil ve çok şühpeli davranışları var bu süre zarfında ..
Eski konuları ve bu konuyu biraz daha dikkatli incelersen daha iyi anlayacaksın bir çok şeyi ..

Ben sadece konu sahibi kendine gelsin istiyorum,
onun sandığı öyle olduğu düşünmek istediği gibi ortada ne güvenilir bir koca var ne de iyi bir evlilik var ..

O yüzden şaşkınlıktan çıkıp kendini toparlamalı bir an önce, yoksa kocasına yakıştıramıyor bu olanları
ama konudaki koca Nice sın şuan görmek istediği adam değil bu konuyu ve diğer konularını okursanız anlarsınız ..

Bu arada mağdur olan konu sahibi ve çocukları o kadar ..

Anlatsın tabi, öğrensin kocası. Birlikte çeksinler sıkıntıyı, ne olcak ? Bu arada konu sahibi de her an internetin başında kalamaz ya arkadaşlar.

ama benim bildiğim bir olay adam karısına hep aşağı atacağım kendimi demiş,ve bir gün bunu gerçekleştirmiş. bu hiç belli olmuyor

Bakın bu üyenin genel tavrı böyle, ben diğer konularında da eleştirmiştim.

Normal bir konuşma yürütülemiyor zaten normal bir şekilde de yazamıyor farkındaysanız. Bu konuya özel değil ki tavrı.

Zaten endişelenen bazı insanlara hak verdim ama eşinin tavrını nasıl anlamadın? demeden önce burada dramatik tepkileriyle ilgili bilgi veren bir sürü insan dikkate alınsaydı o halde.

Tabi ki konu ölüm olunca geçiştirmek pek mümkün değil, ama bu kadar da uzatmak mantıklı değil. Kadın(konu sahibi değil) bir tane yorum yapmamış onun da umurunda değil bence konunun sansasyonel olması dışında, ama şimdi gelmiş çok üzüldüm mahvoldum yazıklar olsun vs yazıyor. Güya kandırılmış. Kim kandırdı sizi? Neye inanmıştınız ki?

Konunun kendisinden çok konu sahibinin tavrı önemseniyor her zamanki gibi.

Burası bütün insanların birbirini tanıdığı, belli sosyal davranış kodlarının olduğu, yaptırımların olduğu bir yer değil beklentileri biraz daha minimumda tutalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…