esı kabul etmıyor sadece ıkı ay msjlastık arkdsmdı dıo eskıden.. ama ne otelı ne başka seyı kabul edıo..Eşi aldattığını kabul etmiş mi? Affettirmeye mi çalışmış,konu sahibi ne yapmış? Ayy çatlayacağım meraktan
devam edecek, boşanmayacak.
Herkesin evliliği mükemmel değildir. Mutluyduk dediyse filmdeki mutlukları kasdetmiyor, herkes gibi severek evlenip, çoluk çocuk yapıp normaal yaşantıdan, rutin tartışmalardan söz ediyor aslında. Küçük şeyleri kocası büyütüp kavga çıkarttığı için (aklında başka bir kadın var tabi) konu sahibeside küçük şeyleri sorun olarak görmeiği ve gerçeği bilmedi içinde mutlu bir evliliği olduğunu düşenmesi çok normal. Herşeyden habersizce çocukları ile evde iken kocasının saman altında su yürüttüğünü nereden bilsin? Sen , ben de olsak , kim olursa olsun şok oluruz , burda konu sahibinin çok mantıklı cevaplarda bulunabilceğini düşünmeyin, kafası öyle allak bullak ki senin benim gibi klavyesini konuşturtamaz ve elleri de şuan sinirden titriyordur. Kadınlar bunalıma girdiğinde ''borderline''dediğimiz depresyona çok yatkındırlar o yüzden burada söylediklerimize dikkat etmemiz lazım.
anlaşıldığı üzere konu sahibesi eşinin yoğun ısrarlarına dayanamayarak
bu evliliğe bal gibi devam edecek
adamda tabi ki aldatmaya devam edecek yaşayıp gidecekler
panik yapmaya gerek yok arkadaşlar
ortalık boşa velveleye verilmiş
sadece çocuklara üzülüyorum olan onlara olacak
ayrıca bu lıstede ben nıye yokum:)
bızım burda kalınmıyorOtellerde evlilik cüzdanı olmadan veya soyadı farklı olunca aynı odada kalınabiliyor mu
böyle birşey yazdığını görmedim konu sahibininaffedeceğini yazdımı?
sanırım:)bilmem ki sen hayalet kullanıcısın demek
ilginç olan ortada ısrar falan da yok. adam işe gidiyor, gece yarısı whatsapp da geziyor, iş çıkışı eve geliyor.. tınmıyor da yani..
esı kabul etmıyor sadece ıkı ay msjlastık arkdsmdı dıo eskıden.. ama ne otelı ne başka seyı kabul edıo..
ıkısıde bağırıp cagırıolar bırbrlerıne..
bı ara konu sahıı adliyeye gıttı ama sonu ne oldu yazmadı
konuya yazmayayım dedim ama şu msja cevep vereyim.bu tür aldatmalı konulara pek yorum yapmam çünkü dediğin gibi sonunu tahmin ediyorum ama konu sahibinin bir msjı vardı malum onu görünce dayanamadım ben.hala da aklımda o msj bu kadın çocuğuna ne dedi ki çocuk o cümleyi kurdu?
mutlaka ama mutlaka tedavi olmalı,bilemiyorum ama ben hala çocukları için endişeliyim.
ama konu sahibesi algılamak istediği gibi algılayıp
ısrar etti de ondan dayanamadım izlenimi verecek
belki de adam boşasın da kurtulayım diye dört gözle bekliyor
adam ne boşanırım dıo ne bosanmameee eşi kabul etmiyorsa ne olucakki kadın istedikten sonra boşanır her türlü
bağrışmakta hiçbirşeyi çömez ayrıca
böyle birşey yazdığını görmedim konu sahibininaffedeceğini yazdımı?
esı kabul etmıyor sadece ıkı ay msjlastık arkdsmdı dıo eskıden.. ama ne otelı ne başka seyı kabul edıo..
ıkısıde bağırıp cagırıolar bırbrlerıne..
bı ara konu sahıı adliyeye gıttı ama sonu ne oldu yazmadı
ama konu sahibesi algılamak istediği gibi algılayıp
ısrar etti de ondan dayanamadım izlenimi verecek
belki de adam boşasın da kurtulayım diye dört gözle bekliyor