ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Konuyu az önce gördüm. Gerçek mi kızlar, ne oldu ne bitti özet geçer misiniz? 124 sayfa olmuş

arkadaşım şu bölüme bakmam yetti.
bir erkek bunu hissediyorsa duyguları çelişiktir.
Ve ben agliyorum.bole olacagini hic dusunmemistim.ve artik yeter biktim bitti dedi.daha donusu yokdedi.bende sabah olunca ablasini aradim bize yardimci olun.bizim sorunlarimiz var bize akil verin dedim.geldiler.aksam esimde geldiesim tutturdu iz bosaniyoruz dedi.bitti.biz onunlada konustuk dedi.onlarda sastilar.olurmu hic falan esimi bi gorun kesin.biktim artik dedi her zmn kus.artik mutlu olmak istiom.o da bende mutsuzuz.onun a dedigine ben b.benim b dedigime oa diyor dedi.biktimm.dedi.ben o kadar kotu oldumki onlarin yaninda beni kotuleyecegini hic dusunmemistim.cunku bize her kez imrenerek bakardi.ama biz mutsuzduk.onlarda dediki biz sizi hic bole bilmiyorduk.esimde biz hep boyleydik dedi.ben bitirdim bitti gitti.dedi.ve esimle aramizda hic konusma yok

Her evlilikte iniş çıkışlı zamanlar olabilir.
Anlaşamaya da bilirler mutsuz da olabilirler bu aldatıldığın anlamına da gelmez ..
Bu evliliğinin iyi gitmediği, mutlu bir çift olmadığının anlamına gelir ..

Ama, ayrıca da konu sahinin eşinin çok fazla şühpe toplayıcı hareketi de var bunun yanında ..
Nice keşke biraz görmek isteseymiş ..

Yoksa ortada ne mutlu düzgün bir evlilik var ne de nasıl aldatır diye inanılmayacak bir koca var ..

Nice 'ın kendini neden diye sorgulamasına çok hak veriyorum, ama bir yandan da şühpelerin de
acabalarında haklı çıktığını görmesi lazım ..

Nice ın en doğru yapacağı şey acilen psikolojik yardım almaktır ..
Sorunlu bir evlilik, sosyal hayatı pek olmayan sürekli evde oturan bir kadın ..
Oldukça yıpranmış belli ..
Destek alması kendisi ve çocukları için yapması gereken bu bence.

ben konudan çıkıyorum ama kendime bi kaç laf edeceğim hay salak kafam hay aptal ben.dün tatil olduğu halde işimi falan bi tarafa bıraktım konu sahibine bişey olmuş mu diye delirdim,milletle tartıştım kazene haber vermek için çırpındım(bir çok arkadaşım gibi),kendimi ve benim gibi olanları kk nın safları ilan ediyorum.

aldatılmak travma,başlı başına bir şok öyle bin msj yazması da bu şokun etkisi buraya kadar çok üzüldüm ama hangi şok o msjdan sonra saatlerce ziyaretçi olarak konuyu takip ettirir bunu bilemiyorum.

Aslında bir konu 20 sayfayı geçtiyse , hiç içerde ne var diye bakmamak lazım. Çoğu zaman çok sayfalı bdv konularında, bir entrika, bir kavga dövüş oluyor ve konunun sonunda ya kekleniyoruz, ya konu sahibi hakarete başlıyor yada konu muallakta kalıp öylece kapanıyor. Bir kez daha anladım ki, burda ince eleyip sık dokumak lazım. her yazılana inanmamak lazım

anlaşıldığı üzere konu sahibesi eşinin yoğun ısrarlarına dayanamayarak

bu evliliğe bal gibi devam edecek

adamda tabi ki aldatmaya devam edecek yaşayıp gidecekler

panik yapmaya gerek yok arkadaşlar:KK11:

ortalık boşa velveleye verilmiş

sadece çocuklara üzülüyorum olan onlara olacak

anlaşıldığı üzere konu sahibesi eşinin yoğun ısrarlarına dayanamayarak

bu evliliğe bal gibi devam edecek

adamda tabi ki aldatmaya devam edecek yaşayıp gidecekler

panik yapmaya gerek yok arkadaşlar:KK11:

ortalık boşa velveleye verilmiş

sadece çocuklara üzülüyorum olan onlara olacak
Eşi aldattığını kabul etmiş mi? Affettirmeye mi çalışmış,konu sahibi ne yapmış? Ayy çatlayacağım meraktan:110:

Aslında bir konu 20 sayfayı geçtiyse , hiç içerde ne var diye bakmamak lazım. Çoğu zaman çok sayfalı bdv konularında, bir entrika, bir kavga dövüş oluyor ve konunun sonunda ya kekleniyoruz, ya konu sahibi hakarete başlıyor yada konu muallakta kalıp öylece kapanıyor. Bir kez daha anladım ki, burda ince eleyip sık dokumak lazım. her yazılana inanmamak lazım

konuya yazmayayım dedim ama şu msja cevep vereyim.bu tür aldatmalı konulara pek yorum yapmam çünkü dediğin gibi sonunu tahmin ediyorum ama konu sahibinin bir msjı vardı malum onu görünce dayanamadım ben.hala da aklımda o msj bu kadın çocuğuna ne dedi ki çocuk o cümleyi kurdu?

mutlaka ama mutlaka tedavi olmalı,bilemiyorum ama ben hala çocukları için endişeliyim.

hayır kazen kimin okuduğunu görebiliyor. yani ziyaretçileri görüyor. biz sadece ziyaretçi sayısını görebiliyoruz,prolar

yok ben zaten okuyan kullanıcılar görülüyor diye söyledim

meğer sadece prolar görüyormuş onu da yeni öğrendim

eskiden normal üyelerde görürdü ya o yüzden

Dün okuyunca size üzülmüştüm. Sanırım sizde bir kadın olarak aldatıldım deyince herkesin yanınızda olacağını bilerek açtınız konuyu yani bu belli.

Ama eşiniz sizi sevmiyorken hatta kötü bir evliliğiniz varken nasıl oluyorda biz harikaydık tavırlarına bürünebiliyorsunuz?
Hatta o boşanmalı konunuzda eşinizin ailesine siteminiz var kimse aramadı sormadı diye fakat,
başka yerde anlatırkende herkes bize imrenirdi yok efendim eşimin yiğenleri keşke bizim babamız olsan derdi diyorsunuz?
Yani insanalr siz iyiyken size imrenip kötüyken umursamaz mı oluyorlar?

Siz kendi kafanızda bir eş oluşturmuşsunuz ama bu sizin evliliğinize uymuyor.
Zaten muhtemelen ayrılmayacaksınız. Evlilik devam edecekse bir psikoloğa görünmenizde fayda var.

X