Arkadaşlar benim bile burdan içim daraldı son sayfalarda. Konu sahibini düşünemiyorum. Biraz fazla üzerine gitmiyor muyuz?
Bence evet.
Konu sahibi 5 dramatikse yorumlar 15 dramatik.
Konu sahibine eşinin niyetini daha önce anlamadın mı diyorsunuz, haklısınız.
Konu sahibinin herhangi bir konusuna bakınca o mesajının sadece yakınma olduğunu siz anlamadınız mı?
Kızıyla ilgili konuda da öyle, her konusunda öyle.
Yakınan bir iki kişi haklı sadece çünkü uğraştılar ve endişelendiler, yetkisi olan daha çok endişelendi vs. Onun dışında bunun da linç kültüründen farkı yok.
Ziyaretçi miymiş üye olarak mı okumuş ne farkeder, zaten mesaj yazamıyorum tamamlayamıyorum, sistem dışarı atıyor diyor kadın, sistem dışarı atınca ne oluyor, ziyaretçi olarak okuyor oluyor.
Konu sahibi siz de kendinize gelin. 2 kere mi gitmiş çay bahçesine mi otele mi gitmiş, 2 yıl önce mi gitmiş, farketmiyor. Eşiniz sizi sevmiyor. Bu kadar basit. Evliliğiniz de zaten çok kötü idi.
Kızınızla ilgili konuştuğumuz konuda da takıntılarınız ve sorunlarınız olduğunu söylemiştiniz. Hatta siz de oğlunuzun başına bir şey gelecek diye korkuyordunuz, muhtemelen o da o yüzden ölümden korkuyordur. Psikolojik yardım alın ve eşinizle basit bir anlaşmazlıkmış gibi aynı evde yaşamayı bırakın.