ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

konu sahibinin o cümleleri sinirle,şokla,şaşkınlılka yazığını düşünüyorum hepimiz bu gibi durumda bu tepkileri verebiliriz.hiç kolay değil.şok anını atlatmak uzun sürebilir.

konu sahibi burayı okuyorsan ya da sonradan okursun mutemelen,bizler hepimiz yanındayız.istediğin kadar yaz,çiz,içini dök bize.kendini yalnız hissetme lütfen.

Özel mesaj mı atacağız kazen e ??
Hepimiz ?
Ya ben rüya mu gördüm yoksa yaşanan bir olay mi bilmiyorum sanırım rüya gördüm

Senin nickindi galiba forumda birileriyle kavga ediyordun onlar da sana daha nick bile bulamamis diyordu ben de yazık öyle demeyin diyordum

Hahahaha dün aldatildigimi öğrendim ve neden niye seni rüyamda gördüm bilmiyorum =D

Arkadaşım sakin ollll cidden bir şey çıkmaz

herkes güçlü olamaz evet ama onu seven ve kendi sevdikleri için güçlü olmayı bilmeli. bu şekilde bir ölümü kimse hak etmez hele ki masum çocuklar. nasıl bir ruh durumu çocuklarında öldürmeyi düşünebilir, anneliğin kutsallığından bahsedilirken yada çocuklarımı çok seviyorum derken sadece aldatma sebebi ile nasıl bunlar akla gelebilir benim aklımın almadığı bu
konu sahibinin böyle bir delilik yapmayacağını düşünüyorum, ama sıkıntı karşısında bu kadar kötü olabiliyorsa o çocukların bedensel ve ruhsal sağlığı için konu sahibinden alınmaları gerektiğine inanıyorum ve elbet de ki en yakın sürede psikiyatra gitmeli tedavi için.
evladı ölenler var, ailesini kaybedenler, çocuğu kaybolduğu halde o dertle yaşayanlar, dermansız derdi olanlar, intihar bu kadar basit görülmemeli, hele ki sadece kendi canı haricinde de canların kaybı söz konusu ise

bende mesaj attım şimdi inşallah konu sahibi iyidir umarım lütfen tartışmayı kesin arkadaşlar konu sahibesi zaten kötü durumda duyarlı olalım rica ediyorum

Birşey çıkıp çıkmayacağından emin olamayız ..
İnsan hayatı bu ihmal edilemez bence ..
Biz önlemimizi alalım da inşallah sizin dediğiniz gibi birşey çıkmasın ..
Bu arada çok luzumsuz ve hiç komik değilsiniz .

öf her yerde her olayda kavga etmeyi başarıyoruz. kadın canının derdinde. içim sıkıldı okurken kadına ayrı üzüldüm saçma sapan yorumlara ayrı sinirlendim

yönetim nice'a ulaşır inşallah ben çok endişeleniyorum o ve çocukları için. geçmişte başıma geldi zira; intihar edeceğini söyleyen iki arkadaşımı en son ben gördüm bana tekrardan intihar etmeye gittiklerini söylediler tepki olarak sadece gülümsedim ardından ölüm haberlerini aldık of aklıma geldikçe kötü oluyorum allahım sen koru sen yardım et bu kadıncağıza.

Hiç kimse kimseye ulaşamazsa en kötü elimdeki numarayı vereyim, bi bahane bulup aransın falan, başka bir fikrim yok ne yazık ki.
Polisin çoktan ulaşması lazım konu sahibine ama ihbarcıya bilgi verirler mi bilmiyorum ?Bir deneseniz

valla ben bu kadar rahat bakamıyorum olaya,kimse kusura bakmasın. gazetede okumuyormuyuz. neler oluyor
açıkçası ben de bakamıyorum. inşallah abartıyoruzdur, hepimizin temennisi o zaten, bir anne ve iki çocuk söz konusu olduğunda sakin olamıyorum ben. yazmayı düşündüyse uygulamayı da düşünebilir pekala. inşallah anlık bir hezeyandır, tabii ki, biz önlemi alalım da varsın abarttığımızla kalalım.

bütün konuyu okuyamıyorum sayfalar açılmıyor o yüzden sordum.ne oldu diye belki bende yardımcı olurum bir mail atılma olayı var bende yapayım ama ne yapıcagımı bileyim

ondan sordum ama cevap veren olmadı .kızlar bastan oku diyeceksiniz fakat sayfalar açılmıyor.

off. Allah rahmet eylesin onlarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…