arkadaşlar munela konuştum. kazene hepimiz mail atarsak bize ulaşından bakarmış ipye falan. çünkü şu an sitede değil
Numarayı ver bana, yardımcı olmaya çalışayım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?misc/contact
buradan mail atın. fazla mail olunca bakar noluyor diye
Ya ben rüya mu gördüm yoksa yaşanan bir olay mi bilmiyorum sanırım rüya gördümÖzel mesaj mı atacağız kazen e ??
Hepimiz ?
herkes güçlü olamaz evet ama onu seven ve kendi sevdikleri için güçlü olmayı bilmeli. bu şekilde bir ölümü kimse hak etmez hele ki masum çocuklar. nasıl bir ruh durumu çocuklarında öldürmeyi düşünebilir, anneliğin kutsallığından bahsedilirken yada çocuklarımı çok seviyorum derken sadece aldatma sebebi ile nasıl bunlar akla gelebilir benim aklımın almadığı buHerkes güçlü olamaz öyle değil mi?
İntihar edeceğini sanmıyorum ama velev ki düşünüyor ne olacak o zaman?
Ölse aa bu dik duramadı haketti mi diyeceğiz?
Kimsenin duygusal sınıralrını hislerini bilemeyiz.
Teleşlandık evet ve bu durumda en son yapacağımız şey olumsuz yorum yapmak.
Umarım kendisi ve çocukları iyidir.
Ya ben rüya mu gördüm yoksa yaşanan bir olay mi bilmiyorum sanırım rüya gördüm
Senin nickindi galiba forumda birileriyle kavga ediyordun onlar da sana daha nick bile bulamamis diyordu ben de yazık öyle demeyin diyordum
Hahahaha dün aldatildigimi öğrendim ve neden niye seni rüyamda gördüm bilmiyorum =D
Arkadaşım sakin ollll cidden bir şey çıkmaz
valla ben bu kadar rahat bakamıyorum olaya,kimse kusura bakmasın. gazetede okumuyormuyuz. neler oluyor
Hiç kimse kimseye ulaşamazsa en kötü elimdeki numarayı vereyim, bi bahane bulup aransın falan, başka bir fikrim yok ne yazık ki.Bogurtlen keşke sen konu sahibiyle özelden konuşurken.. telefon numarasını alsaymışın.
En azından sen ulaşırdın.
Polisin çoktan ulaşması lazım konu sahibine ama ihbarcıya bilgi verirler mi bilmiyorum ?Bir denesenizHiç kimse kimseye ulaşamazsa en kötü elimdeki numarayı vereyim, bi bahane bulup aransın falan, başka bir fikrim yok ne yazık ki.
açıkçası ben de bakamıyorum. inşallah abartıyoruzdur, hepimizin temennisi o zaten, bir anne ve iki çocuk söz konusu olduğunda sakin olamıyorum ben. yazmayı düşündüyse uygulamayı da düşünebilir pekala. inşallah anlık bir hezeyandır, tabii ki, biz önlemi alalım da varsın abarttığımızla kalalım.valla ben bu kadar rahat bakamıyorum olaya,kimse kusura bakmasın. gazetede okumuyormuyuz. neler oluyor
off. Allah rahmet eylesin onlaradaöf her yerde her olayda kavga etmeyi başarıyoruz. kadın canının derdinde. içim sıkıldı okurken kadına ayrı üzüldüm saçma sapan yorumlara ayrı sinirlendim
yönetim nice'a ulaşır inşallah ben çok endişeleniyorum o ve çocukları için. geçmişte başıma geldi zira; intihar edeceğini söyleyen iki arkadaşımı en son ben gördüm bana tekrardan intihar etmeye gittiklerini söylediler tepki olarak sadece gülümsedim ardından ölüm haberlerini aldık of aklıma geldikçe kötü oluyorum allahım sen koru sen yardım et bu kadıncağıza.