ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Ya ne kadar kötü niyetli bir insansıniz
zor olmuyor mu böyle yaşamak ?
Hayır yani benim için önemli değil sanal birininizde annemle yorumları beraber okuyorduk (bbayanlar bu arada annem avukat ve eşi delil olarak bu ihbarı kullanirmis velayet için ) neyse işte telasini gördü yazık kadın nasıl telaslanmis dedi
ben de aaa ben bunu rüyamda gördüm tesadufe bak dedim annem de yaz o zaman belki hoşuna gider dedi

Ne alaka komik olmak yersiz filan
tek derdim de komiklikti
rahatsız misin kompleksli misin nesin

konusu geçen kadının numarasi vardı dimi onu arasın biri sevgilinin karısı intihar etmiş olabilir desin heralde insafa gelip arar sevgilisini eve git bak diye

konu sahibi aldatıldığını öğrendi. İntiharı düşünüyorum dedi sonra birdaha yazmadı. Uygulamış olmasından korkuluyor

bence konu sahibi kendi neyse ama insan evladına kıyamaz
şuan ailesinden birileri falan geldi bence onlarla konuşuyor
yada öyle oldugunu inanmak istiyorum

konu sahibi aldatıldığını öğrendi. İntiharı düşünüyorum dedi sonra birdaha yazmadı. Uygulamış olmasından korkuluyor

bu kadar basit kaç kez yazdım bir yazın diye teşekkürler canım

neyse inşallah bir şey olmaz ama olmaz deyipte vurdum duymazlık yapmamak gerekiyor.gerekenler yapılmış K Kazen inceliyorum dedi bakalım ne çıkıcak inşallah hayırlı şeyler olur.

Kocanın sevgilisini filan aramay kalkmayın, asıl o zaman özel hayata müdahale olur. Konu sahibini hiç istemediği bir şekilde rezil edersiniz ve gerçekten velayet vs gibi konularda zor durumda bırakabilirsiniz. Nicenin çocukları çok küçük değil, biri lisede diğeri ortaokulda, gerçekten tehlikeli bir durum varsa onlar polise veya hastaneye ulaşabilir.

Kompleksli falan değilim, (bilip bilmeden de insanlara böyle damgalar yakıştırmanız hiç hoş değil)
sadece yersiz buldum be kendi düşüncemi paylaştım .
Siz komiklik olsun diye yazdınız ama ben de komik bulmadım .
Bundan da kompleksli olduğum anlamı çıkmıyordur elbette .
Ayrıca hayatta herşey olabilir .
İnşallah siz haklısınızdır yine söylüyorum,
ama ben bu durumda sizin kadar rahat bakabilen bir karaktere
sahip değilim, bununda kötü niyetli olmak anlamına geldiğini hiç hiç sanmıyorum .
Lütfen artık gereksiz mesajlarla konu sahibinin konusunu daha fazla gasp etmeliyim .
Yeterince gereksiz mesajla doldu zaten burası ..
Az önce de yazdım herkes kendi doğruları ile yardımcı olmaya çalışıyor ve bu şekil de benim doğrum .

Bu arada konuyu polise bildirmeniz durumunda olay çok daha farklı yere gidecek. Lütfen biraz bekleyin, ben konualrını incleyip birşeyler bulmaya çalışıyorum

Burdan bir arkadaş aradı çoktan... yarım saati geçti.. hatta 1 saati belkide

Konuyu daha yeni gördüm umarım kötü bir şey yoktur okuduğum kadarıyla konu sahibinin çocukları ufak değiller annelerine engel olabilirler umarım öyle olur konu sahibinden iyi haber alırız inşallah Allah göstermesin iyi şeyler duymak dileği ile inşallah kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…