Ya ne kadar kötü niyetli bir insansınizBirşey çıkıp çıkmayacağından emin olamayız ..
İnsan hayatı bu ihmal edilemez bence ..
Biz önlemimizi alalım da inşallah sizin dediğiniz gibi birşey çıkmasın ..
Bu arada çok luzumsuz ve hiç komik değilsiniz .
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?misc/contact buradan mesaj atabilirsinizbütün konuyu okuyamıyorum sayfalar açılmıyor o yüzden sordum.ne oldu diye belki bende yardımcı olurum bir mail atılma olayı var bende yapayım ama ne yapıcagımı bileyim
ondan sordum ama cevap veren olmadı .kızlar bastan oku diyeceksiniz fakat sayfalar açılmıyor.
Benim verdiğim bilgilerle polisin yarım saatte bulması mümkün değil, asıl haber kazen'den gelecek gelirse.Polisin çoktan ulaşması lazım konu sahibine ama ihbarcıya bilgi verirler mi bilmiyorum ?Bir deneseniz
konu sahibi aldatıldığını öğrendi. İntiharı düşünüyorum dedi sonra birdaha yazmadı. Uygulamış olmasından korkuluyorbütün konuyu okuyamıyorum sayfalar açılmıyor o yüzden sordum.ne oldu diye belki bende yardımcı olurum bir mail atılma olayı var bende yapayım ama ne yapıcagımı bileyim
ondan sordum ama cevap veren olmadı .kızlar bastan oku diyeceksiniz fakat sayfalar açılmıyor.
konu sahibi aldatıldığını öğrendi. İntiharı düşünüyorum dedi sonra birdaha yazmadı. Uygulamış olmasından korkuluyor
emin degilim ama sanırım aradılarLütfen kimseyi aramayın !
Lütfen kimseyi aramayın !
Ya ne kadar kötü niyetli bir insansıniz
zor olmuyor mu böyle yaşamak ?
Hayır yani benim için önemli değil sanal birininizde annemle yorumları beraber okuyorduk (bbayanlar bu arada annem avukat ve eşi delil olarak bu ihbarı kullanirmis velayet için ) neyse işte telasini gördü yazık kadın nasıl telaslanmis dedi
ben de aaa ben bunu rüyamda gördüm tesadufe bak dedim annem de yaz o zaman belki hoşuna gider dedi
Ne alaka komik olmak yersiz filan
tek derdim de komiklikti
rahatsız misin kompleksli misin nesin
Bu arada konuyu polise bildirmeniz durumunda olay çok daha farklı yere gidecek. Lütfen biraz bekleyin, ben konualrını incleyip birşeyler bulmaya çalışıyorum