- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
amin hem de daha çocuk yaştaydık. o yüzden böyle durumlarda aman bi şey olmaz diyemiyorum ben.off. Allah rahmet eylesin onlarada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin hem de daha çocuk yaştaydık. o yüzden böyle durumlarda aman bi şey olmaz diyemiyorum ben.off. Allah rahmet eylesin onlarada
kazenden de ses çıkmadı ya
kazenden de ses çıkmadı ya
konu sahibinin son mesajına bak bilgeceNicin? Ne oldu ki? Kazenden neden ses cikacak?
Konu sahibi aktif görünüyordu özelden mesajlara cevap vermiyormu?belki buraya yazmak istememiştir herkes ayrı ayrı soracak diyekonu sahibinin son mesajına bak bilgece
ya daha geçen gün konuşuyoduk burada. otel mevzusunda ben bile inanmıştım.KIZLAR COK KOTUYUM.BENI KANDIRMIS..YAKALDIM KONUSMALARINI. KIZIN TELEFONU NO...BENDE.NASIL OGRENEBILIRIM KIM DIYE...COK KOTUYUM...COK.
ya gelip yazsa öyle bir şey yok. o üzüntüyle yazdım. asla yapmam dese bizde rahatlasakKonu sahibi aktif görünüyordu özelden mesajlara cevap vermiyormu?belki buraya yazmak istememiştir herkes ayrı ayrı soracak diye
Nicin? Ne oldu ki? Kazenden neden ses cikacak?
evet ama onun psikolojisini şuan bilemiyoruz cok iyi durumda olmadığı kesin en azından özelden yazar yöneticilere diye düşündümya gelip yazsa öyle bir şey yok. o üzüntüyle yazdım. asla yapmam dese bizde rahatlasak
Menesa cok kotuyum.bahce icin fare zehiri almistik...cocuklarimla yesem olsemmm diye dusunuyorum.olsek hepimiz.hic uyanmasak.ama oglum cok korkuyor olmekten.cok.
konu sahibinin son mesajına bak bilgece
ya gelip yazsa öyle bir şey yok. o üzüntüyle yazdım. asla yapmam dese bizde rahatlasak
konu sahibinin yazdıkları beni çok tedirgin etti. insanın bu ruh haliyle ne yapacağı bellli olmaz.konu sahibinin son mesajına bak bilgece