• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım, ayagımdan başıma kadar uyuşmuş haldeydim...

"ben istemedim o... aklima girdi" bu cümle kopardi beni
arkadasim yap dedi yap dedi ben de yaptim anneee, kizmaaaa diyen ilkokul cocugu gibi :halay:

hic üzülme, ne güzel kurtulmussun iste, sükret, herseyde bir hayir vardir
evet üzülmemem lazım değmez zerre ama işte geçen aylarıma benı kandırmasına yanıyorum

eminim kız kötüdür tabiii o kız gayet olgunca demiş bilseydim konusmazdım gibilerinden bosver yapacak bırsey yok hayatta bunlarlada yuzlesebiliyor insan güçlü bir insan olmanı saglıcak bu deneyimler üzülceksin tabı ama gececek ..

Bence mutlu olmalisiniz evli degilsiniz bisey degilsiniz bu kadar erken gordugunuz icin yatin kalkin Allah a dua edin
eminimki bir ay sonra çok mutlu olacagım bılıyorum, haklısınız şuan tabıkı yasadığım hayal kırıklığıyla kalbım acıyor ama gececek

eminim kız kötüdür tabiii o kız gayet olgunca demiş bilseydim konusmazdım gibilerinden bosver yapacak bırsey yok hayatta bunlarlada yuzlesebiliyor insan güçlü bir insan olmanı saglıcak bu deneyimler üzülceksin tabı ama gececek ..
aynen kızı evıne cagırsın dursun, hoşlanıyorum senden desın onada utanmadan bırde kız suclu olsun pislik adam hem benı hem o kızı aldattı inşallah aynısını onada yaşatan olur

aynen kızı evıne cagırsın dursun, hoşlanıyorum senden desın onada utanmadan bırde kız suclu olsun pislik adam hem benı hem o kızı aldattı inşallah aynısını onada yaşatan olur

eminimki bir ay sonra çok mutlu olacagım bılıyorum, haklısınız şuan tabıkı yasadığım hayal kırıklığıyla kalbım acıyor ama gececek
Kadinlar ilk gunler aci ceker zamanla unuturmus :) kafanizi dagitin alisveris arkadas gezin tozun.aldatilip da hala cok seviyorum vazgecemem diye kabullenen hata yapan aciz bi suru insan varken bu kadar bu yaptiginiz bile ne kadar guclu oldgunuzu gosteriyo zaten acisi viz gelir oyle dusunun. :KK9:

zaten karsıdaki insanı suclamam benimde basıma gelse adamda iş bitiyor çünkü o kızda uzulmustur suç o parazitte layıgını bulması dılegimlee :lülülü:

Ne kadar zor bir durum ama işler ilerleseydi ve daha sonra ogrenseydiniz bu sefer her sey daha kötü olurdu ve cikmaza girerdi. Zararin neresinden donersen kar nede olsa. Seni haketmeyen adam icin üzülmene degmez bile ama elinde olmayan bir sey oldugunu biliyorum maalesef. Arkadaşların ve ailenle vakit gecirmeye bak.

Kadinlar ilk gunler aci ceker zamanla unuturmus :) kafanizi dagitin alisveris arkadas gezin tozun.aldatilip da hala cok seviyorum vazgecemem diye kabullenen hata yapan aciz bi suru insan varken bu kadar bu yaptiginiz bile ne kadar guclu oldgunuzu gosteriyo zaten acisi viz gelir oyle dusunun. :KK9:
yaa sağolun ne güzel yazmıssınız mutlu oluyorum daha guclu hıssedıyorum böyle mesajlar görunce :)

Ay Allah aşkına millet 10 yıllık evliliğinde aldatılıp üç çocuğuyla ortada kalıyo neyine nefes alamıyosun onlar napsın?6 aylık ilişkide şehirlerarası yolculuk yapıp adamın ayağına gitmişsin bi de.

Ay Allah aşkına millet 10 yıllık evliliğinde aldatılıp üç çocuğuyla ortada kalıyo neyine nefes alamıyosun onlar napsın?6 aylık ilişkide şehirlerarası yolculuk yapıp adamın ayağına gitmişsin bi de.
ne alaka acaba bende hayal kırıklığı yasadım uzuldum sonucta, ayrıca bız zaten aynı sehırde yasıyoruz bu hafta mersine gitti bende adanadayım aramızda 45 dakka var banada degısıklık olur dıye gıttım, demekki allah görmemi istemiş ki ayaklarım benı oraya ıttı, bu ayagına gıtmek falan değil yanı sakınleşirim diye konu açtım yorumunuz ne kadar acımasızca

Once yikilirsin,sonra o basitten buz gibi sogursun.Bi yalani sevemez ki insan.Dogru durust mutluluklar da cikar karsina hic endiselenme :KK76:

Back