• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım, ayagımdan başıma kadar uyuşmuş haldeydim...

Ben böyle salak herif görmedim. Kendi kendini durduk yere ele vermis :D salak insanla hayat gecmez az iq su fazla olanini bul burdaki mesele aldatilmak degil bence. Laf gelirse soyle hayatimda gordugum en aptal insansin yoksa kendimi aldatilmis görmüyorum diye.

Kuzeninin baldızıymış bide bu kız , karaktersiz ya hep kızlar suçlu olur zaten kendi sütten çıkmış ak kaşık.
Sakın affediyim deme sonrasında daha çok üzer seni.

En kotusu bence kiza hakaretler etmesi.
senin arkandan neler diyecek acaba..
Ucuz kurtulmuşsun
Karaktersiz insan özellikleri. Benim ağzimin icine bakan,tespih çeker gibi günde 33 kez ne kadar mükemmel bir insan oldugumu tekrarlayan insanın g.tüne tekmeyi yedikten sonra ailemi arayip hakkimda soylediklerini duysan dudağin ucuklardi!
Böyle serefsizler hayatin her aninda var maalesef
Umursama,düşünme bile
Ona harcamadigin 3 saatlerini değerlendirmeye bak.

Erkenden anlaman iyi olmuş evlenip boşanmaktan iyidir canım zararın neresinden dönersen kâr hiç üzülme yazık ya adama karaktersiz uckurunun peşine düşmüş

Ben böyle salak herif görmedim. Kendi kendini durduk yere ele vermis :KK70: salak insanla hayat gecmez az iq su fazla olanini bul burdaki mesele aldatilmak degil bence. Laf gelirse soyle hayatimda gordugum en aptal insansin yoksa kendimi aldatilmis görmüyorum diye.
ayy demem ya konuşmam dahada allahından bulsun karma izin vermesin onun mutluluğuna inşallahhh

Kuzeninin baldızıymış bide bu kız , karaktersiz ya hep kızlar suçlu olur zaten kendi sütten çıkmış ak kaşık.
Sakın affediyim deme sonrasında daha çok üzer seni.
aynen oyle pislik kızı evıne çağırırken ıyıydı. Affetmıycem pıslık mesaj atıp duruyor uzuntuden heryerı tıtrıyormus bilmem ne ( yalannn başka bırseyden tıtrıyordurda ağzıma yakışmaz söylemek) pislik sapık aptallık etmeyecegım ne kadar uzulsemde yuzsuzluk yapmayacagım

En kotusu bence kiza hakaretler etmesi.
senin arkandan neler diyecek acaba..
Ucuz kurtulmuşsun
Karaktersiz insan özellikleri. Benim ağzimin icine bakan,tespih çeker gibi günde 33 kez ne kadar mükemmel bir insan oldugumu tekrarlayan insanın g.tüne tekmeyi yedikten sonra ailemi arayip hakkimda soylediklerini duysan dudağin ucuklardi!
Böyle serefsizler hayatin her aninda var maalesef
Umursama,düşünme bile
Ona harcamadigin 3 saatlerini değerlendirmeye bak.
canım haklısın benım arkamdan kıza o arayıp duruyor benim sevgilim değil o kız demiş ;););););) komikliğe bak gülsemmi ağlasammı ya

Of of suan trendeyim evime dönüyorum, kederimden üzüntümden ölecek gibiyim sanki nefes alamıyorum. 6 aylık ilişkim vardi çok seviyorduk her gun 3 saat sadece telefon konuşması yapardık hep mesajlaşırdık falan, megerse yalanmış, bugun onun yanına mersine gittim işten çıktı geldi yanıma, konusmasından rahatsız olduğum bir kız vardı konuşmuyorum demişti, bugun ilkkez telefonunu kurcaladım ki ne göriim kızın ismini başka biri gibi kaydetmiş, bende sinirlendim aldattınmı benı falan dedım oda bekle dedı ve ben istemediğim halde kendi kıza mesaj attı kıza artık konuşmayalım dedı oda ne sacmalıyorsun neden dedı, sonra sevgılım var yazdı oha dedı hanı benden hoşlanıyordun, benı daha geçen hafta evıne yatıya kalmam için çagirmadınmı yazdı, bir sinir kalktım rezillik çıkmasın diye restauranttan gara gittim. arkamdan geldi oturdum trenı beklıyordum işte serefsiz diyor ki yanıma oturup kız orospu aklıma gırdı falan yuzumu elimle kapattım konusmadım sadece bitti asla devamı yok dedım. Sozler verdı durdu telefonum sende kalsın söz bır daha olmam boyle falan hiç konuşmadım olmaz asla dedim. Ağlayamadım bile biliyor musunuz ya ağlayamadım bile. Sonra kız buna tekrar yazdı sevgılın oldugunu deseydın peşimden sensin koşan falan dedi. Okudum trenımde geldi kalktım bındım. Suan varya o kadar hissizim ki sevdiğine öyle inanmış, sevmiştim ki....Beni biraz sakinleştirin nolursunuz boğulacak gibiyim üzüntümden ölecek gibiyim...
Siz çok
Of of suan trendeyim evime dönüyorum, kederimden üzüntümden ölecek gibiyim sanki nefes alamıyorum. 6 aylık ilişkim vardi çok seviyorduk her gun 3 saat sadece telefon konuşması yapardık hep mesajlaşırdık falan, megerse yalanmış, bugun onun yanına mersine gittim işten çıktı geldi yanıma, konusmasından rahatsız olduğum bir kız vardı konuşmuyorum demişti, bugun ilkkez telefonunu kurcaladım ki ne göriim kızın ismini başka biri gibi kaydetmiş, bende sinirlendim aldattınmı benı falan dedım oda bekle dedı ve ben istemediğim halde kendi kıza mesaj attı kıza artık konuşmayalım dedı oda ne sacmalıyorsun neden dedı, sonra sevgılım var yazdı oha dedı hanı benden hoşlanıyordun, benı daha geçen hafta evıne yatıya kalmam için çagirmadınmı yazdı, bir sinir kalktım rezillik çıkmasın diye restauranttan gara gittim. arkamdan geldi oturdum trenı beklıyordum işte serefsiz diyor ki yanıma oturup kız orospu aklıma gırdı falan yuzumu elimle kapattım konusmadım sadece bitti asla devamı yok dedım. Sozler verdı durdu telefonum sende kalsın söz bır daha olmam boyle falan hiç konuşmadım olmaz asla dedim. Ağlayamadım bile biliyor musunuz ya ağlayamadım bile. Sonra kız buna tekrar yazdı sevgılın oldugunu deseydın peşimden sensin koşan falan dedi. Okudum trenımde geldi kalktım bındım. Suan varya o kadar hissizim ki sevdiğine öyle inanmış, sevmiştim ki....Beni biraz sakinleştirin nolursunuz boğulacak gibiyim üzüntümden ölecek gibiyim...
Siz çok safça duygularla sevmiş ve inanmissiniz..yazık olmuş Size..ama şunuda unutmayın Allah sizi o sahtekardan korumuş.. kurtulmussunuz ne olur sakin uzulmeyin.. yoksa bugün olmaz başka gün olurdu.. önünüze bakın güzel bir hayat sizi bekliyor..ve sakin affetmeyin

O kız orospusuysa sen de pezevenksin deseydin. Bi de elin kızına çamur atıyor hemen

O kız orospusuysa sen de pezevenksin deseydin. Bi de elin kızına çamur atıyor hemen
diyemedim işte ben üzülünce falan bır suskunlaşırım içimde düşünürüm maalesef tepkisiz biriyim keşke şuanki halim saatler once olsaydı o masayı başına gecırır telefonunu parcalardımda iş işten geçti artık

Oy oy daha neler görecen kimbilir alemin askım kocaman dediği 20 yıllık adamlar aldatıyor boşver üzme tatlı canını

diyemedim işte ben üzülünce falan bır suskunlaşırım içimde düşünürüm maalesef tepkisiz biriyim keşke şuanki halim saatler once olsaydı o masayı başına gecırır telefonunu parcalardımda iş işten geçti artık
Yapmadığın iyi olmuş cool bi duruş kalır aklında o malın. İnşallah bu dik duruşun devam eder. Sonradan affettim çok pişmanmış kıvamına gelmezsin.

Canım sakın üzülme asla asla...Çünkü sen haklısın ve o seni haketmeyen maymun iştahlı bir cahil.Neyin üzüntüsü bu yat kalk şükret ya daha sonraları öğrenseydin.Senden kaynaklı değil senin alnın ak yüzün pak bırakta o hissizleşip üzülsün tabi onda o kadar insanlık varsa!

Ayy ne güzel olmuş daha fazla kandırılmadan gerçeği görmüşsün daha ne istiyorsun?

Ya seninle böyle takılıp sonra o kızla görüşse idi? Hiç gerek yok üzülmeye desek te sen biraz üzüleceksin malum alışkanlık hissi var ve onun gecmesi zaman alır. Bir de şanslı olduunü düşün. ve şükret bu karaktersizle durum uzamadigi için.

Bugün o kadar çok banlanan konu sahibi görüyorum ki konular mı fake yoksa tartışmalardan mı? Böyle olunca yorum yapamıyorum tabi

Back