• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım, ayagımdan başıma kadar uyuşmuş haldeydim...

Gececek ve bir daha kimseye boyle hemen guvenmeyeceksiniz. Bir erkegin bir bakisindan bir cumlesinden anlayacaksiniz karakterini. Kimse icin de uzulmeyeceksiniz tecrubeyle sabit. Aklina girmis mis yazik ya. Kiz evlilik vaadiyle kandirip karninda bebekle terketti herhalde adami. Yazik adama :KK43:
aynen galiba

Of of suan trendeyim evime dönüyorum, kederimden üzüntümden ölecek gibiyim sanki nefes alamıyorum. 6 aylık ilişkim vardi çok seviyorduk her gun 3 saat sadece telefon konuşması yapardık hep mesajlaşırdık falan, megerse yalanmış, bugun onun yanına mersine gittim işten çıktı geldi yanıma, konusmasından rahatsız olduğum bir kız vardı konuşmuyorum demişti, bugun ilkkez telefonunu kurcaladım ki ne göriim kızın ismini başka biri gibi kaydetmiş, bende sinirlendim aldattınmı benı falan dedım oda bekle dedı ve ben istemediğim halde kendi kıza mesaj attı kıza artık konuşmayalım dedı oda ne sacmalıyorsun neden dedı, sonra sevgılım var yazdı oha dedı hanı benden hoşlanıyordun, benı daha geçen hafta evıne yatıya kalmam için çagirmadınmı yazdı, bir sinir kalktım rezillik çıkmasın diye restauranttan gara gittim. arkamdan geldi oturdum trenı beklıyordum işte serefsiz diyor ki yanıma oturup kız orospu aklıma gırdı falan yuzumu elimle kapattım konusmadım sadece bitti asla devamı yok dedım. Sozler verdı durdu telefonum sende kalsın söz bır daha olmam boyle falan hiç konuşmadım olmaz asla dedim. Ağlayamadım bile biliyor musunuz ya ağlayamadım bile. Sonra kız buna tekrar yazdı sevgılın oldugunu deseydın peşimden sensin koşan falan dedi. Okudum trenımde geldi kalktım bındım. Suan varya o kadar hissizim ki sevdiğine öyle inanmış, sevmiştim ki....Beni biraz sakinleştirin nolursunuz boğulacak gibiyim üzüntümden ölecek gibiyim...

Lütfen üzmeyin kendinizi insan illaki unutuyor geçmesi için sadece biraz zaman lazım.
Bekleyin sadece hayırlısı buymuş. Sizinle ilgili değil bu durum onun karaktersizliği

Lütfen üzmeyin kendinizi insan illaki unutuyor geçmesi için sadece biraz zaman lazım.
Bekleyin sadece hayırlısı buymuş. Sizinle ilgili değil bu durum onun karaktersizliği
haklısınız utanmadan hala arayıp arayıp yazıp abartığımı yazıyor savunmasıda evıne gıtmemış kız pişkinliğe bakın, bu erkekelre hayret edıyorum ya varya

inan bana sana onun için o..... diyen başka kadınlara senin için neler der.
evli adamlar bile metreslerine karılarını nasıl kötülüyor bir bilsen! çocuklarının annesine,eşine bunu yapıyorlar!
maalesef çevremdeki pislik adamlardan gördüm. çarpık ilişkilerden biliyorum bunu.
eminim ki kızın peşinden kendi koşuyordur.
ama işte çamur atmak bu kadar kolay.
karaktersiz herif !
senin arkandan iş çevirip seni aptal yerine koyan adamın yalvarıp yakarmasına, özürlerine asla güvenme.
fırsatını bulduğu an yine yapar yine yapar. maya bozuk.
neyse ki çok geçmeden kendini belli etmiş de yanlıştan döndün.

Ayy allaha sukur yakalamissin ya evlenseydin böyle bir adamla. Sukur et ce bekle demekki doğru insan o degil hayırlısını nasip etsin rabbim

Güçlü duruşunu takdir ettim sen böyle güçlü durdukça o daha da çok acı çekecek.Kurtulmuşsun ne güzel şükret.

inan bana sana onun için o..... diyen başka kadınlara senin için neler der.
evli adamlar bile metreslerine karılarını nasıl kötülüyor bir bilsen! çocuklarının annesine,eşine bunu yapıyorlar!
maalesef çevremdeki pislik adamlardan gördüm. çarpık ilişkilerden biliyorum bunu.
eminim ki kızın peşinden kendi koşuyordur.
ama işte çamur atmak bu kadar kolay.
karaktersiz herif !
senin arkandan iş çevirip seni aptal yerine koyan adamın yalvarıp yakarmasına, özürlerine asla güvenme.
fırsatını bulduğu an yine yapar yine yapar. maya bozuk.
neyse ki çok geçmeden kendini belli etmiş de yanlıştan döndün.
of dusundukçe bayılacak gıbı oluyorum benı kötulemış olduğunu başkalarına ya , yazıklar olsun böyle erkeklerden allah hepımızı uzak tutsun inşallah

Güçlü duruşunu takdir ettim sen böyle güçlü durdukça o daha da çok acı çekecek.Kurtulmuşsun ne güzel şükret.
sağolun ama acı cekecegını sanmıyorum duygusuz benı sevmemıs gıbı sonucta o ve üzülecek olsaydı bana bunları hiç yaşatmazdı

sağolun ama acı cekecegını sanmıyorum duygusuz benı sevmemıs gıbı sonucta o ve üzülecek olsaydı bana bunları hiç yaşatmazdı
Ya erkekler için sevmekle aldatmak bağlantılı değil ki sevse de aldatıp pişman olabiliyor ve çok pişman olur inşallah.Sen de kıymetini bilen düzgün insanlarla karşılaşırsın inşallah.

Ya erkekler için sevmekle aldatmak bağlantılı değil ki sevse de aldatıp pişman olabiliyor ve çok pişman olur inşallah.Sen de kıymetini bilen düzgün insanlarla karşılaşırsın inşallah.
inşallah ya ve bu kadar üzülmem yanına umarım kalmaz aynılarını yaşar...

Back