- Konu Sahibi bayanpukina
böyle bir adamdan 6 ayda kurtulmuşsun işte sevin buna millet evleniyor 25 sene sonra aldatılıyor çoluk çocuk ortada kalıyor. şansına sevin bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzüldüm. Bak sana uzulme diyemem ama yani bir sure sonra canin yanmiycak sende unutucaksin . Simdi uzuleme desemde olmaz insanin elinde degil. O salak seni kaybettigi icin otursun yansin simdi uzuluyosun ama ya vliyken yapsaydi boyle birseyi . Allah gostemis iste gercek yuzunu sana otur sükret benceOf of suan trendeyim evime dönüyorum, kederimden üzüntümden ölecek gibiyim sanki nefes alamıyorum. 6 aylık ilişkim vardi çok seviyorduk her gun 3 saat sadece telefon konuşması yapardık hep mesajlaşırdık falan, megerse yalanmış, bugun onun yanına mersine gittim işten çıktı geldi yanıma, konusmasından rahatsız olduğum bir kız vardı konuşmuyorum demişti, bugun ilkkez telefonunu kurcaladım ki ne göriim kızın ismini başka biri gibi kaydetmiş, bende sinirlendim aldattınmı benı falan dedım oda bekle dedı ve ben istemediğim halde kendi kıza mesaj attı kıza artık konuşmayalım dedı oda ne sacmalıyorsun neden dedı, sonra sevgılım var yazdı oha dedı hanı benden hoşlanıyordun, benı daha geçen hafta evıne yatıya kalmam için çagirmadınmı yazdı, bir sinir kalktım rezillik çıkmasın diye restauranttan gara gittim. arkamdan geldi oturdum trenı beklıyordum işte serefsiz diyor ki yanıma oturup kız orospu aklıma gırdı falan yuzumu elimle kapattım konusmadım sadece bitti asla devamı yok dedım. Sozler verdı durdu telefonum sende kalsın söz bır daha olmam boyle falan hiç konuşmadım olmaz asla dedim. Ağlayamadım bile biliyor musunuz ya ağlayamadım bile. Sonra kız buna tekrar yazdı sevgılın oldugunu deseydın peşimden sensin koşan falan dedi. Okudum trenımde geldi kalktım bındım. Suan varya o kadar hissizim ki sevdiğine öyle inanmış, sevmiştim ki....Beni biraz sakinleştirin nolursunuz boğulacak gibiyim üzüntümden ölecek gibiyim...
Sadece bir deneyim tecrube bosver daha gencsin evli degilsin cocugun yok keyfine baakOf of suan trendeyim evime dönüyorum, kederimden üzüntümden ölecek gibiyim sanki nefes alamıyorum. 6 aylık ilişkim vardi çok seviyorduk her gun 3 saat sadece telefon konuşması yapardık hep mesajlaşırdık falan, megerse yalanmış, bugun onun yanına mersine gittim işten çıktı geldi yanıma, konusmasından rahatsız olduğum bir kız vardı konuşmuyorum demişti, bugun ilkkez telefonunu kurcaladım ki ne göriim kızın ismini başka biri gibi kaydetmiş, bende sinirlendim aldattınmı benı falan dedım oda bekle dedı ve ben istemediğim halde kendi kıza mesaj attı kıza artık konuşmayalım dedı oda ne sacmalıyorsun neden dedı, sonra sevgılım var yazdı oha dedı hanı benden hoşlanıyordun, benı daha geçen hafta evıne yatıya kalmam için çagirmadınmı yazdı, bir sinir kalktım rezillik çıkmasın diye restauranttan gara gittim. arkamdan geldi oturdum trenı beklıyordum işte serefsiz diyor ki yanıma oturup kız orospu aklıma gırdı falan yuzumu elimle kapattım konusmadım sadece bitti asla devamı yok dedım. Sozler verdı durdu telefonum sende kalsın söz bır daha olmam boyle falan hiç konuşmadım olmaz asla dedim. Ağlayamadım bile biliyor musunuz ya ağlayamadım bile. Sonra kız buna tekrar yazdı sevgılın oldugunu deseydın peşimden sensin koşan falan dedi. Okudum trenımde geldi kalktım bındım. Suan varya o kadar hissizim ki sevdiğine öyle inanmış, sevmiştim ki....Beni biraz sakinleştirin nolursunuz boğulacak gibiyim üzüntümden ölecek gibiyim...
Artık eski sevgilin olabilir ama bence adını böyle anma bide hakkına girersin Allaha havale ethayır aynı şehirdeyiz bu hafta işi için mersine gitmişti adi pislik
evet, geri adım atmayacagımYol yakınken ne olduğunu anlamışsın işte. boş konuşmalarına inanma.
evet ya düzgün biri çıkmadı hiç karşıma kaderim bu galibatek derdi seni kandırmak. yumuşadığın an yine o kıza, o olmassa x kıza yazmaya başlayacak. tipik aldatan erkek sendromu hepsi mi aynı yahu
umarım o gun bır an once gelırrPrensini bulmak için kurbağaları öpmek zorundaydın. Böyle düşün ve üzülme. Demek ki senin prensin o değilmiş.
Sabret ve isyan etme. Doğru kişi geldiğinde senin bir şey yapmana gerek kalmayacak...
keşke ilkgünlerde kör olmayıp anlayabılseydım duzgun bırı olmadığını aylarım boşa gittiAllahım bunların sayısı ne kadar arttı şükredin sonradan ortaya çıkmamış şimdiden ne mal oldugunu belli etmiş