Aldatıldım, ayagımdan başıma kadar uyuşmuş haldeydim...

Ne kadar güçlüsün ki ağlayamamışsın helal olsun . Kurtulduğunu şükür et fakiri fukarayi sevindir.

Uzak mesafe ilişkisiyse zaten normali bu,kandırmasın kimse kendini.

Biz de uzaktan uzağa görüşüp evlendik ama hafta 1 kez görüşebilecek kadar yakın şehirlerdeydik.
Buluşmak görüşmek için hiçbir fırsatı kaçırmıyordu eşim.
Amirine söylediği yalanlardan dizi senaryosu çıkar
Yani her zaman geçerli değil dediğiniz.
Ama tabii tıyneti bozuk olan için uzak mesafe, aldatmak için çok güzel bir bahane ve de fırsat.

Uzaktan kumandalı ilişkilere hiç inanmam. Düzgün yürütene de rastlamadım. Kendine yakınından bir sevgili bul tatlım gözünün önünde olsun erkek milleti telefondan ilişki yürütemez. Yürütürse olacağı bu..

canım aynı sehırdeyız bız zaten bu hafta o mersine gitti yakındı adanaya dıye bende gittim bugun yanına vakıt gecırmeye ama keşke gitmeseymısım

biz aynı şehirdeydik iş için mersine gitti zaten şerf.....miş yanımda olduğu halde aldattı pislik

Ayy bian gözümde canlandirdim telefonu yere vurup kirsaydin onada sağlam bi tokat atsaydiniz Ayy ben hirslandim pis herif kurtulduğun iyi olmuş şükür namazı kıl
keşke yaosaydım ama maalesef fazla soğuk kanlı sakın bırıyım. sanırım oda bundan yuz buldu en fazla ayrılır benden demıstır adi it

biz aynı şehirdeydik iş için mersine gitti zaten şerf.....miş yanımda olduğu halde aldattı pislik

Fırsat kolluyormuş resmen.
Aslında bir bakıma iyi olmuş burdaki herkesin ortak düşüncesi
Evli-nişanlı olup bir yola girdiğiniz insanın aldatması çok daha acı sonuçları olan bir şey.
Evli biri olarak söylüyorum bunu.
Sevgilinin aldatması sinek ısırığı gibi bir şey.

canım aynı sehırdeyız bız zaten bu hafta o mersine gitti yakındı adanaya dıye bende gittim bugun yanına vakıt gecırmeye ama keşke gitmeseymısım
Anladım canım boşver kız açıkça yazmış sen peşimde koştun, yatıya davet ettin demiş. Herşey ortada. İyi olmuş yakaladığın. Şimdi canın yanıyor ama bir yalanı yaşamaktan iyidir. Seni gerçekten seven insanı bulduğunda böyle tipleri hatırlamıyorsun bile emin ol.

haklısınız farkındayım insanlar neler yasıyor ne hayal kırıklıkları yasıyorlar ama o kadar kötu bırseykı aldatılmak neyım yetmedı dıye dusunup duruyorum. inanın ne baskı yaptım ne bır gun kavga ettım ne tartıstık ne kustuk imreniyordu cevremızdekıler ıkı gunde bır gorussekte sarılıp kokumuzu ıcımıze cekerdık aşığız sanıyorum allah belamı versınkı körün tekiymişim

amin inşallah duzgun bırı cıkarda şu yaralarımınsarar benım

"ben istemedim o... aklima girdi" bu cümle kopardi beni
arkadasim yap dedi yap dedi ben de yaptim anneee, kizmaaaa diyen ilkokul cocugu gibi

hic üzülme, ne güzel kurtulmussun iste, sükret, herseyde bir hayir vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…