Aldatıldım, ayagımdan başıma kadar uyuşmuş haldeydim...

Fotografından gördüm hiç telefon karıstırmazdım birde ben

Valla olay basit, adam yatacak birini arıyormuş. Diğeri gitmemiş eve zaten, sizle bi de şansını denemek istemiş, eline yüzüne bulaştırmış onu da. Siz bu adama bence sevgilim demeyin, o sizi o konuma hiç koymamış çünkü.

Dünya o.. dolu o zaman her seferinde aklına mı gireceklerdi.

Öyle karşı cinsle sürekli mıç mıç mesajlaşmalı konuşmalı ilişkiden bir hayır gelir mi.

Ya bu kaçıncı , hep de diğer kız o. olur kendileri tertemiz. Saka Türklerindeki Amazon kadınları gibi yasasak keşke, erkekleri köle yapsak. Hizmet etseler, sadece üremek için bir araya gelsek arada bir. Bu çöp artıklarının yaptıklarını görecegime bir göğsümü kesip ok atmaya razı olurdum o kadınlar gibi. Bu neymiş ya, aç gozluler

Hikayedeki gariplikler bununla da bitmiyor.
Ayrıca iş için Mersin'e gidiyor ve o kızın orada işi ne? Onu da mı götürmüş,
Aynı şehirlerdeyiz iş için oraya gitti diyorsun Mersin'deki kızı evine nasıl çağırıyor.
Her ne ise sadece uzak ilişki olayı değil bu,adamın içinde varsa dibindeki insanla da yapıyor zaten.
Uzaklık sadece kolaylaştırıyor.
Kurtulduğuna şükür.

Eve gidip ağlama krizine girdikten sonra o tatlı uykunu uyu ve yarın sabah muhteşem güçlü uyanacaksın hırslan ve hayata dört elle sarıl. Demekki sana layık degilmis

C
canım hayır Adana'da evi var kızı oraya çagirmiş

Ya geçen günlerde sevgiliniz kuzeninizin baldiziyla samimi degil miydi sizin yanlış hatirliyorsam kusura bakmayın doğru hatirliyorsam bu adamdan ne sevgili olur ne koca

kiyamam sana ben. Bu serefsiz erkekler hep böyle. biz hep sevdiklerini sanariz. hic bir insanogluna güvenmemek gerekiyor galiba.
BAK NE GÜZEL gittin ve gercekleri gördün. Ya görmeseydin?

gecer üzülme. iyi ki erken yakalamışsın. evlenip yada nişanlanıp böyle birşey başına gelseydi daha yıkıcı olurdu.

Ağlamak mı ?? neden ağlayacaksın?? sen mi onu aldattın ?? hayır !! O zaman o otursun derdine yansın asla bir daha onun yüzüne bakma, unutma bir kere yapan her zaman yapar, dua et ki onun gerçek yüzünü görmüşsün ....

Haklısınız zaten hala şoktayım o kadar içten severken(güya) bunu yapması resmen kalbımı söktüde gitti

kaç yaşında bilmiyorum ama sevgilinize çok güldüm:)
erkek aklı iste aceba ne düşünerek kiza mesaj atti yanınızda.zaten kızın peşinden kosan oymus hem kiza iftira atmış hem sizi kandırmış.karşıdaki kızın gerçekleri yazacağı aklına gelmedi herhalde anı kurtarayım derken , konuştukça batmış..
sizede geçmiş olsun.yolun başında anlamışsınız ne güzel.şanslısınız bu kadar zararla atlattığınız için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…