- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
bu fikir çok mantıklıymış bunu yapın bencede? bu arada gelişme var mı?Hiç dolandırmanın manası yok adama kendi resmini atın
isim vermeden yaptığın herşeyi biliyoruz ayagını denk al yoksa olacaklardan sorumlu değiliz
diyue şöyle sağlamda bir mesaj doşenın olsun bitsin.
YANİ KİM OLDUĞUNUDA BİLMEYECEK EMİN OLAMAYACAKbu fikir çok mantıklıymış bunu yapın bencede? bu arada gelişme var mı?
kesinlikle öyle. hem utanırda belki. şimdi kimsenin bilmediğini düşünerek böyle rahat davranıyor bana kalırsa meydanı boş bulmuş yani.YANİ KİM OLDUĞUNUDA BİLMEYECEK EMİN OLAMAYACAK
ŞOK OLUP BELKİDE BU PİSLİKLERDEN VAZGECECEK.
Bazı erkekler o sapık yönünü o kadar iyi kamufle ediyor ki gerçekten anlaşılmıyor. Bu biraz da içindekileri baskıladığından kaynaklanıyor tabi.Kizlar merhaba.
İki hafta kadar önce kuzenim geldi oturuyoruz . ( Babalarimiz kuzen ama çok sik görüşürüz ailecek kendi kuzenlerimden daha çok severim )
Amcam ( babamin kuzeni ) yurtdisinda calisiyor ve yeni geldi tatile.
Elinden telefon düşmüyor.
Hani öyle bir durum ki 17 lik ergenler gibi.
Bize geliyor bizde bile durum ayni.
Kuzenim supheleniyor tabi.
Bakiyor ki telefonda şifre var.
( Amcamin bundan 3 sene önce de burada calisirken ayni is yerinden bi kizlar sevgili olduğu cikmisti ortaya bu yüzdendaha cçok üstünde durduk.)
Her neyse bir gün kuzenim bakiyor ki face Acik kalmis telefonda ki amcam face kullanmadigini söyledi bize.
Bizimkinin içine kurt düşmüş bakmis ki fake isimle bir hesap bi suru konuşma ama okuyamamis amcam gelince adini almis sadece.
Geldi bana anlatti bunu.
Bizde fake bir hesapla ekledik . kabul etti.
Af edersiniz de tabiri caizse sok olduk .
Doğum tarihini 1995 olarak vermiş.
Bulunduğumuz şehirde ne kadar liseli kiz var hepsini eklemiş.
Acik resimli kizlarin fotoğraflar ini beğenmiş.
Acik Acik fotolar eklemiş . ( yüz görünmüyor )
Biz sok olduk resmen.
Mesaj artik dunde hemen cevap vermiş.
Hani amcam öyle sakin öyle uysal bir adamdi ki.
Ne yapacagimizi bilemedik.
kuzenim anneme söyleyeceğim diyor.
Ne yapmak ne etsek bilemiyoruz.
Boşanma gibi bir ihtimalleri de yok saniyorum. Sizden fikir almak istedik.
Ne yapmsliyiz sizce .
Ogrenmesinisagla.kesinlikle kesinlikle sen soyleme.cek fotograflarini,bul konusma kayitlarini.herseyi birlestir,koy gizlice kapisinin onune.ama kimseye arkadasina dahi soyleme,gunun birinde arkadasin dahi seni ele verebilir...Amcamda yengemi 20 lik nisanli bi kizla aldatiyo ve ben bunu bilip susuyorum malesefki
kafayı yicem ya koca adam bilmem kaç yıllık karısını aldatıyor. hemde kimle nişanlı bi kızla. bu site olmasa saf gelip saf gidecekmişim sanırım.Amcamda yengemi 20 lik nisanli bi kizla aldatiyo ve ben bunu bilip susuyorum malesefki
Ben boşanmayacaksa öğrenmesin mantığına karşıyım. Tamam kadın öğrenip huzuru bozulmasında adamda istedği gbi atmı koştursun. En azından yaptıklarının ortaya çıktığını görüp rezil olsun bari..
Aslında kız ın babasına "baba bak konuştuğun eklediğn kız benim. Yani orada fink atıp konuştuğgun kızlar senin kızında olabilir yaptığın ayıp değilmi " demesi uygun olur.Ama öyle bir babanın bunuda sallayacağını sanmıyorum. Velhasıl bence söylenmesi gerekir. Ama cevap " ben girmedimbende internet olunca başka biri girmişti. Onun adresidir " Olma ihtimali yüksek.
nBoşanma gibi bir ihtimal leri yok demişsiniz amcanızda farkında boşuna yenge nizi Üzmeyin.Kizlar merhaba.
İki hafta kadar önce kuzenim geldi oturuyoruz . ( Babalarimiz kuzen ama çok sik görüşürüz ailecek kendi kuzenlerimden daha çok severim )
Amcam ( babamin kuzeni ) yurtdisinda calisiyor ve yeni geldi tatile.
Elinden telefon düşmüyor.
Hani öyle bir durum ki 17 lik ergenler gibi.
Bize geliyor bizde bile durum ayni.
Kuzenim supheleniyor tabi.
Bakiyor ki telefonda şifre var.
( Amcamin bundan 3 sene önce de burada calisirken ayni is yerinden bi kizlar sevgili olduğu cikmisti ortaya bu yüzdendaha cçok üstünde durduk.)
Her neyse bir gün kuzenim bakiyor ki face Acik kalmis telefonda ki amcam face kullanmadigini söyledi bize.
Bizimkinin içine kurt düşmüş bakmis ki fake isimle bir hesap bi suru konuşma ama okuyamamis amcam gelince adini almis sadece.
Geldi bana anlatti bunu.
Bizde fake bir hesapla ekledik . kabul etti.
Af edersiniz de tabiri caizse sok olduk .
Doğum tarihini 1995 olarak vermiş.
Bulunduğumuz şehirde ne kadar liseli kiz var hepsini eklemiş.
Acik resimli kizlarin fotoğraflar ini beğenmiş.
Acik Acik fotolar eklemiş . ( yüz görünmüyor )
Biz sok olduk resmen.
Mesaj artik dunde hemen cevap vermiş.
Hani amcam öyle sakin öyle uysal bir adamdi ki.
Ne yapacagimizi bilemedik.
kuzenim anneme söyleyeceğim diyor.
Ne yapmak ne etsek bilemiyoruz.
Boşanma gibi bir ihtimalleri de yok saniyorum. Sizden fikir almak istedik.
Ne yapmsliyiz sizce .
Ben ilk telefon dokumunden buldum kiz nisanli degildi manyak nisanlandi kizin nisanlisi duysun istedim konu actim burda herkes sen sus dedi adam katil olur dedilerOgrenmesinisagla.kesinlikle kesinlikle sen soyleme.cek fotograflarini,bul konusma kayitlarini.herseyi birlestir,koy gizlice kapisinin onune.ama kimseye arkadasina dahi soyleme,gunun birinde arkadasin dahi seni ele verebilir...
Boyle piskinn piskin aldatilmasin kadinlar.
Hic aklima gelmemezdi benimde neler duyar olduk valla yaa kizla aptal amcam facede ayni sarkilari paylasiyolar katil olucam benkafayı yicem ya koca adam bilmem kaç yıllık karısını aldatıyor. hemde kimle nişanlı bi kızla. bu site olmasa saf gelip saf gidecekmişim sanırım.
yalnız aldatılma konusunda ciddi korkularım oluştu
Sen kendini hic belli etmeden zaten yap.bilmelerini sagla.Ben ilk telefon dokumunden buldum kiz nisanli degildi manyak nisanlandi kizin nisanlisi duysun istedim konu actim burda herkes sen sus dedi adam katil olur dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?