Aldatıldığınızı ogrenmek ister misiniz ?

Aynen oyle birde bu yasta internetle tanisan erkeklerin ancak akli ona sariyo direk kari bulalim ayip ya ciddi ayip

Bu aldatma degil sapiklik... Kizi var o yaslarda bu nasil Baba... Adamin sirti sivazlanacaksa yani bosanilmayip hersey normalmis gibi devam edilcekse, ortaliga cikartmaninda pek anlami yok... Ama en azindan sizlerin bildigini caktirin ki belki biraz olsun utanma duygusu kalmistirda bundan sonra akillanir...

Zor durum.
Soylesen bir dert , Soylemesen bir dert..

Kendiniz karar verin , Aile durumunuzu onlarin durumunu bizden daha iyi biliyorsunuz...
Eger sadece huzursuzluk cikacaksa , ve zaten bosanmayacaklarsa , kavga gurultuye gerek yok.

Nasil caktiralim ki?

Nasil caktiralim ki?

Cesaretiniz varsa yaninda laf sokun, aptal degilse anlar, yada ondan haberiniz yokmus gibi baska birisinden bahsedin, hani onun yaninda konu acin, offf yaaa ellilik adamlar hic utanmadan faceten fake hesap acip liseli kizlari ekliyorlar terbiyesizler kesin o yasta kizlari vardir, falan gibi...

bence iş bu raddeye gelmişse, çaktırmakla falan utanmaz bu adam...
sadece daha temkinli olmaya iter onu çaktırma durumu..

bence söyleyin yani normal bir aldatma olsa arada kalırdım ( aslında gene söyleyin derdim ama boşanma ihtimalleri yok demişsiniz ya onun için arada kaldım )
ama bu liseli kızları falan eklemiş... resmen sapıklık..

cnm kuzenim dediğin kişinin babası yapıyor buınu anneme söyleceğim diyor.
bana kalırsa boşanma ihtimalleri yoksa hiç ortalığı ayağa kaldırmayın. kadın belki kocasıyla böyle mutlu mesut yaşıyor.
bence siz bu işe karışmayın

Sevdiğimin beni aldatıp aldatmadığını öğrenmek isterdim ki ona göre davranayım eşim olsaydı yine bilmek isterdim ben.Evli ve ortada çocuklarda var tamam ama adamın yaptığı işler iş değil birileri durdurmazsa daha kötü şeylerde olabilir.Bence söylenmeli...

Hani bu benim diye 17-18 yasinda sirtinda okul cantasi olan bi çocuğunfotosunu atmis.
bence kızı babasının karşısına çıksın yüzleşsin. böyle böyle her şeyi biliyorum anneme söylemeyeceğim sırf o üzülmesin diye. sende bu işleri bırakacaksın desin. işe yararmı bilmem ama denemeya değer

kadına söyleyip boşu boşuna üzülmesine karşıyım

Boşanmasının onun için birşey ifade etmeyeceği gibi boşanmamasının da birşey ifade etmeyeceğini düşünüyorum.
Küçük kızlarla birlikte olma peşinde bir sapık gibi amca dediğiniz insan.
Pedofili benim gözümde. 1995 li gösterip kendini ne amaca hizmet ediyor acaba?
Kuzeniniz de boşversin söylemesin annesine... Kadının zaten derdi başından aşkındır, tek başına bir hayat mücadelesi verirken bunu bilmek sadece sıkıntısına bir sıkıntı daha ekleyecek. Ki, ben kocasının facebook dışında da renkli bir hayatı olduğunu düşündüm.
Yurtdışında tek başına yaşayan bir adam... Varın siz düşünün gerisini...

Şoka girdim.
Bu ne böyle ya.
Yaşını başını almış adam.
Valla liseli kızları eklediğine göre ben onunla aynı ortama girmekten çekinirdim.
Bence siz karışmayın kızı halletsin.

Hiç dolandırmanın manası yok adama kendi resmini atın
isim vermeden yaptığın herşeyi biliyoruz ayagını denk al yoksa olacaklardan sorumlu değiliz
diyue şöyle sağlamda bir mesaj doşenın olsun bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…