- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Soyleyinnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlamadım kadın mı öldü adam mı?Benim bu konuda bir tecrübem var .Kısaca anlatayım .Kocamın bir arkadaşı karısını sürekli aldatıyordu .Vekaletle istanbulda görev yapıyordu burada bir ev tutmuştu . Karısını bir değil bir kaç kişi ile aldattığını bizzat kocamdan duydum ve ben de aynı semtte olduğumuz için bir kaç kez şahit oldum yolda gördüm ama adam beni farketmedi allahtan .(Kadın Trakya tarafında çalışan bir kadın eşi yani o da benim arkadaşım)Bu adamın halleri iyice çığırından çıkmaya başladı .Karısı ile bazen bize gelir kalırlardı .İstanbula geldiğinde bekar evinde kalamayacağı için bizde kalırlardı karı koca ve çocukları (Adam iki arkadaşı ile kalırdı)Kadına olmadık zulüm yapardı yok ben esmer kadın istiyorum yok şöyle istiyorum .Kendimi zor tutardım .En sonunda kocama dedim ki bir daha bunlar bize gelmesin çünkü katlanamıyordum kadına yaptıklarına .Her neyse uzatmayayım .Bir gün işyerindeyken kocam aradı l.... trafik kazasında ölmüş dedi .Çocuk da yoğun bakımda .Ben kriz geçirdim 38 yaşında vefat etti.Çocukları 20 gün yoğun bakımdan sonra kurtuldu .Caddede karşıdan karşıya geçerken anayolda olmuş kaza .Ben o dönem kadına çıtlatsammı diye düşünürdüm ama kararsız kalmıştım .İyiki de dememişim .Çünkü karşıdan karşıya geçerken acaba benim söylediklerime mi daldı dalgınlaştı da öldü diye vicdan azabından kurtulamazdım .
Kadın öldü acı bir şekilde .anlamadım kadın mı öldü adam mı?
e şimdiye kadar görmediniz mi o kişinin profil resmiyle amcanızınkinin farklı olduğunu. isim mi aynı da o sandınız anlamadım ki?