• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığınızı ogrenmek ister misiniz ?

Kizlar merhaba.
İki hafta kadar önce kuzenim geldi oturuyoruz . ( Babalarimiz kuzen ama çok sik görüşürüz ailecek kendi kuzenlerimden daha çok severim )
Amcam ( babamin kuzeni ) yurtdisinda calisiyor ve yeni geldi tatile.
Elinden telefon düşmüyor.
Hani öyle bir durum ki 17 lik ergenler gibi.
Bize geliyor bizde bile durum ayni.
Kuzenim supheleniyor tabi.
Bakiyor ki telefonda şifre var.
( Amcamin bundan 3 sene önce de burada calisirken ayni is yerinden bi kizlar sevgili olduğu cikmisti ortaya bu yüzdendaha cçok üstünde durduk.)
Her neyse bir gün kuzenim bakiyor ki face Acik kalmis telefonda ki amcam face kullanmadigini söyledi bize.
Bizimkinin içine kurt düşmüş bakmis ki fake isimle bir hesap bi suru konuşma ama okuyamamis amcam gelince adini almis sadece.
Geldi bana anlatti bunu.
Bizde fake bir hesapla ekledik . kabul etti.
Af edersiniz de tabiri caizse sok olduk .
Doğum tarihini 1995 olarak vermiş.
Bulunduğumuz şehirde ne kadar liseli kiz var hepsini eklemiş.
Acik resimli kizlarin fotoğraflar ini beğenmiş.
Acik Acik fotolar eklemiş . ( yüz görünmüyor )
Biz sok olduk resmen.
Mesaj artik dunde hemen cevap vermiş.
Hani amcam öyle sakin öyle uysal bir adamdi ki.
Ne yapacagimizi bilemedik.
kuzenim anneme söyleyeceğim diyor.
Ne yapmak ne etsek bilemiyoruz.
Boşanma gibi bir ihtimalleri de yok saniyorum. Sizden fikir almak istedik.
Ne yapmsliyiz sizce .
Bazı erkekler o sapık yönünü o kadar iyi kamufle ediyor ki gerçekten anlaşılmıyor. Bu biraz da içindekileri baskıladığından kaynaklanıyor tabi.

Diğer yandan siz ona “babacan” gözüyle baktığınız için hiç o ihtimali konduramıyorsunuz. Yani tamamen bakış açısı..

Bir sürü erkekte yaşanan bir vaka, siz anlamamış olabilirsiniz ama eşi kocasının sapık ruhunu kesinlikle biliyordur. Belki de şaşırmaz.

Kizlar hala konuşuyoruz.
Dedim ki iste yasin küçük ben olgun erkeklerden hoslaniyorum.
Ben hem senin ablan sayilirim.
Keşke büyük olsan muhabbetin güzelmiş falan fistan.
Dun aksam abla diye mesaj atti.
Başka birini mi ekledik aacaba diyorum yok.
Ay hic bozuntuya mi vermiyor yoksa kesinlikle baskasini ekledim biz.

Amcamda yengemi 20 lik nisanli bi kizla aldatiyo ve ben bunu bilip susuyorum malesefki:KK43:

Amcamda yengemi 20 lik nisanli bi kizla aldatiyo ve ben bunu bilip susuyorum malesefki:KK43:
Ogrenmesinisagla.kesinlikle kesinlikle sen soyleme.cek fotograflarini,bul konusma kayitlarini.herseyi birlestir,koy gizlice kapisinin onune.ama kimseye arkadasina dahi soyleme,gunun birinde arkadasin dahi seni ele verebilir...
Boyle piskinn piskin aldatilmasin kadinlar.

böyle bir bilgiyle yaşamak zor olsa gerek sizin için.Ben öğrenmek isterdim aslında ama birde şu açıdan bakalım. Siz söylediniz öğrendi ama boşanmadı. Adam o zaman daha da rahatlar bu sefer sizden gizlide yapmaz biliyorsunuz diye daha da ileri gider. Karısını da ezer de ezer bilerek kaldın diye mesela. Yani ben bu şekilde düşünüyorum ama karar sizin.

Ben boşanmayacaksa öğrenmesin mantığına karşıyım. Tamam kadın öğrenip huzuru bozulmasında adamda istedği gbi atmı koştursun. En azından yaptıklarının ortaya çıktığını görüp rezil olsun bari..
Aslında kız ın babasına "baba bak konuştuğun eklediğn kız benim. Yani orada fink atıp konuştuğgun kızlar senin kızında olabilir yaptığın ayıp değilmi " demesi uygun olur.Ama öyle bir babanın bunuda sallayacağını sanmıyorum. Velhasıl bence söylenmesi gerekir. Ama cevap " ben girmedimbende internet olunca başka biri girmişti. Onun adresidir " Olma ihtimali yüksek.

Kesin öyle diyecek canim.
O garanti.
Ama ben su an supheleniyorum ayni isimli başka birinimi ekledim acaba diye.
Abla falan diyor..
Ben boşanmayacaksa öğrenmesin mantığına karşıyım. Tamam kadın öğrenip huzuru bozulmasında adamda istedği gbi atmı koştursun. En azından yaptıklarının ortaya çıktığını görüp rezil olsun bari..
Aslında kız ın babasına "baba bak konuştuğun eklediğn kız benim. Yani orada fink atıp konuştuğgun kızlar senin kızında olabilir yaptığın ayıp değilmi " demesi uygun olur.Ama öyle bir babanın bunuda sallayacağını sanmıyorum. Velhasıl bence söylenmesi gerekir. Ama cevap " ben girmedimbende internet olunca başka biri girmişti. Onun adresidir " Olma ihtimali yüksek.

Boş
Kizlar merhaba.
İki hafta kadar önce kuzenim geldi oturuyoruz . ( Babalarimiz kuzen ama çok sik görüşürüz ailecek kendi kuzenlerimden daha çok severim )
Amcam ( babamin kuzeni ) yurtdisinda calisiyor ve yeni geldi tatile.
Elinden telefon düşmüyor.
Hani öyle bir durum ki 17 lik ergenler gibi.
Bize geliyor bizde bile durum ayni.
Kuzenim supheleniyor tabi.
Bakiyor ki telefonda şifre var.
( Amcamin bundan 3 sene önce de burada calisirken ayni is yerinden bi kizlar sevgili olduğu cikmisti ortaya bu yüzdendaha cçok üstünde durduk.)
Her neyse bir gün kuzenim bakiyor ki face Acik kalmis telefonda ki amcam face kullanmadigini söyledi bize.
Bizimkinin içine kurt düşmüş bakmis ki fake isimle bir hesap bi suru konuşma ama okuyamamis amcam gelince adini almis sadece.
Geldi bana anlatti bunu.
Bizde fake bir hesapla ekledik . kabul etti.
Af edersiniz de tabiri caizse sok olduk .
Doğum tarihini 1995 olarak vermiş.
Bulunduğumuz şehirde ne kadar liseli kiz var hepsini eklemiş.
Acik resimli kizlarin fotoğraflar ini beğenmiş.
Acik Acik fotolar eklemiş . ( yüz görünmüyor )
Biz sok olduk resmen.
Mesaj artik dunde hemen cevap vermiş.
Hani amcam öyle sakin öyle uysal bir adamdi ki.
Ne yapacagimizi bilemedik.
kuzenim anneme söyleyeceğim diyor.
Ne yapmak ne etsek bilemiyoruz.
Boşanma gibi bir ihtimalleri de yok saniyorum. Sizden fikir almak istedik.
Ne yapmsliyiz sizce .
nBoşanma gibi bir ihtimal leri yok demişsiniz amcanızda farkında boşuna yenge nizi Üzmeyin.

İyi bi ders versin bence pisman etsin... kızı baskası gibi konussun sonra tanısma faslı olsun ama belli sınırda... sonrada fotosunu koysn ve bi not eklesin yerin disine sokacak...

Ogrenmesinisagla.kesinlikle kesinlikle sen soyleme.cek fotograflarini,bul konusma kayitlarini.herseyi birlestir,koy gizlice kapisinin onune.ama kimseye arkadasina dahi soyleme,gunun birinde arkadasin dahi seni ele verebilir...
Boyle piskinn piskin aldatilmasin kadinlar.
Ben ilk telefon dokumunden buldum kiz nisanli degildi manyak nisanlandi kizin nisanlisi duysun istedim konu actim burda herkes sen sus dedi adam katil olur dediler

kafayı yicem ya koca adam bilmem kaç yıllık karısını aldatıyor. hemde kimle nişanlı bi kızla. bu site olmasa saf gelip saf gidecekmişim sanırım.
yalnız aldatılma konusunda ciddi korkularım oluştu :KK17:
Hic aklima gelmemezdi benimde neler duyar olduk valla yaa kizla aptal amcam facede ayni sarkilari paylasiyolar katil olucam ben

Boşanmayacaksa öğrenmesinin faydası yok, sadece boşa üzülür kadın.
Herif de nasıl olsa biliyor, boşanmıyor da diye iyice azıtır.

Boşanıp hayatından atacaksa bu mikrop değerindeki pisliği söyleyin elbette..

Back